Huawei P30-serie

Met een toestel uit de P30-serie van Huawei beschik je altijd over een toptoestel. Deze smartphones onderscheiden zich vooral in de hoeveelheid camera's, gecombineerd met de ongeloofelijke zoomkracht zonder kwaliteitsverlies.

Bestel Huawei P30

De Huawei P30-serie
Huawei P30 Lite, Huawei P30 Lite New Edition & Huawei P30 Pro

Huawei P30 Lite

De Huawei P30 Lite heeft een stijlvol design! Laat de meest levendige kleuren schitteren op het 6,15-inch FHD-scherm met subtiele dewdrop. Het scherm is voorzien van supersterk Gorilla Glass om barsten en krassen te voorkomen. De P30 Lite is een gestroomlijnd geheel dat comfortabel is vast te houden met één hand.

Huawei P30 Lite New Edition

De Huawei P30 Lite New Edition beschikt over een Tri-lenscamera; een 48-megapixelcamera met 2x zoomfunctie, een 8 megapixel ultragroothoeklens en een 2-megapixelcamera met bokeh lens. Samen zorgen de 3 camera’s voor de mooiste foto’s. Aan de voorzijde zit een AI Selfie Camera van maar liefst 32 megapixels voor de beste portretten van jou met je vrienden.

Huawei P30 Pro

De Huawei P30 Pro is hét pareltje van Huawei. Het toestel heeft een randloos 6,47-inch FullViewOLED-display met het edge-to-edge design en een dewdrop notch. Dankzij de in-screen fingerprint ontgrendel je de smartphone makkelijk en veilig.

Beleef Huawei P30
bij KPN

Huawei P30 en P30 Pro gelanceerd: dit moet je weten

Ongelooflijk! Huawei legt de lat van smartphonecamera’s nóg hoger. De nieuwe Huawei P30 is al een opeenstapeling van camerarevoluties, maar de P30 Pro doet daar met vier (!) camera’s aan de achterkant nog een flinke schep bovenop. Na het lezen weet je alle ins en outs over deze toppers, inclusief hun grootste verschillen.

5(0) sterren voor de Huawei P30 Pro

Een onwijs mooi toestel met toch wel één van de beste camera’s van dit moment. Dat is de Huawei P30 Pro. Je zoomt er tot 50 keer mee in en daarom geven wij deze telefoon 5 sterren. Ontdek hier alles over het nieuwste paradepaardje van Huawei.

StorySign van Huawei: helpt dove kinderen met leren lezen

Veel dove kinderen hebben moeite om te leren lezen. En daarbij is het voor ouders vaak ook nog eens moeilijk om hun dove kinderen een verhaaltje voor te lezen bij het slapengaan. Huawei helpt dat te veranderen met StorySign. Een app die het bedrijf heeft ontwikkeld door middel van kunstmatige intelligentie (AI),waarmee tekst wordt omgezet in gebarentaal.

Andere topmerken bij KPN