Huawei P30 of P30 Pro

De Huawei P30 en P30 Pro zijn Huawei's nieuwe leaders van 2019. De smartphones onderscheiden zich vooral in de hoeveelheid camera's, gecombineerd met de ongeloofelijke zoomkrachten zonder kwaliteitsverlies.

Bestel Huawei P30

Huawei P30 - Design

De Huawei P30 heeft een 6,1-inch FullView OLED-display met een dewdrop notch waar de selfie camera geplaatst is. Bijna de gehele voorkant van het toestel bestaat dus uit scherm! Met de in-screen fingerprint ontgrendel jij makkelijk en snel je P30.

Huawei P30 Pro - Design

De Huawei P30 Pro is hét pareltje van Huawei. Het toestel heeft een randloos 6,47-inch FullViewOLED-display met het edge-to-edge design en een dewdrop notch. Dankzij de in-screen fingerprint ontgrendel je de smartphone makkelijk en veilig.

Huawei P30 - Camera

De Huawei P30 beschikt over een superieur Leica Triple camera. De drie camera's werken gestroomlijnd met elkaar samen. Hierdoor maak jij de meest fantastische foto's ooit! De eerste camera bestaat uit een 8 megapixel periscopische zoomlens. Meer dan ooit inzoomen zonder kwaliteitsverlies! De tweede camera is een 40 megapixel Super Sensing camera. Met deze lens heb jij beschikking tot 5x Hybrid Zoom. Scherpte tot in de eeuwigheid! De derde lens is een 16 megapixel Ultra Wide Angle lens. Hiermee fotografeer jij landschappen nóg uitgestrekter.

Huawei P30 Pro - Camera

De Huawei P30 Pro heeft een superieur camerasysteem. De P30 Pro beschikt over een Leica Quad camera voorzien van een speciale Time-of-Flight camera die kan meten waar objecten zich bevinden. Hiermee maak jij als het ware een driedimensionaal beeld! De Leica Quad camera bestaat uit 8+40+20 megapixel lenzen. Zoom tot wel 10x zonder kwaliteitsverlies!


Andere Huawei smartphones

Huawei P30 Lite
Huawei Mate 20 Pro

Beleef Huawei bij KPN:

Mobiel

StorySign van Huawei: helpt dove kinderen met leren lezen

Mobiel

Huawei Mate20(Pro): encyclopedie, reisgids én calorieënteller!

Mobiel

Hoogbegaafde Huawei door Artificial Intelligence


Andere topmerken bij KPN