Huawei toestellen bij KPN


Ben jij op zoek naar een leuke smartphone die niet teveel kost? Ga dan voor Huawei. Huawei toestellen zijn makkelijk in gebruik, gaan lang mee en hebben een vriendelijke prijskaartje. Alle Huawei-telefoons draaien op Android: het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld, dat is gemaakt door Google.

Bekijk smartphonesHuawei P10


Huawei P10: krachtig topmodel

De Huawei P10 is een high-end toestel met een onwaarschijnlijk goede camera, krachtige hardware en een stijlvol en strak design. Het Quad-HD beeldscherm van 5,1 inch maakt het ontwerp helemaal af. Met zijn dunne randen en fijne gewicht van slechts 145 gram en ligt de Huawei P10 fijn in de hand.

Bekijk Huawei P10Huawei P10 Lite


Huawei P10 Lite: lekker compact

De Huawei P10 Lite is het kleine broertje van Huawei's topmodel; de Huawei P10. De P10 Lite is iets compacter en bescheidener dan de P10, maar presteert op hetzelfde hoge niveau. Door zijn wel heel vriendelijke prijskaartje, krijg je met de Huawei P10 Lite veel smartphone voor weinig!

Bekijk Huawei P10 Lite
Huawei P9 Lite


Huawei P9 Lite: beste koop

De Huawei P9 Lite werd in 2016 door de Consumentenbond beoordeeld 'Beste Koop'. De Consumentenbond zegt: "Het toestel heeft een redelijk actuele Android versie en een zeer goede antenne. Ook overleefde de Huawei P9 Lite de valproeven met glans." De Huawei P10 Lite kreeg tevens het predikaat 'Best Reviewed' van de consumentenwebsite Kieskeurig.nl. Met de Huawie P9 Lite haal jij dus een topper in huis!

Bekijk Huawei P9 Lite


Huawei P8 Lite


Huawei P8 Lite: beste koop

De Consumentenbond vind 'm de 'Beste Koop' van de 2017: de Huawei P8 Lite. Vooral op het gebied van filmen en fotograferen spant dit Huawei toestel de kroon. Want met de 12-megapixelcamera van de Huawei P8 Lite kun je filmen en fotograferen in Full HD-kwaliteit. Dat is ideaal om die mooie vakantiefoto’s en video’s terug te kijken op je televisie!

Bekijk Huawei P8 Lite


Beleef Huawei bij KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Mobiel

Sim Only zoekt betaalbare telefoon

Mobiel

Ontdek de Huawei P10

Mobiel

De 4 beste smartphonecamera’s van dit moment

Andere topmerken bij KPN