Huawei smartphones kopen & vergelijken

Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone? Huawei maakt krachtige, stijlvolle en trendy smartphones voor iedereen: van high-end supermodellen tot goede middenklassers en budgettoppers. Alle Huawei telefoons draaien op Android. Dit is het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld, gemaakt door Google.

Huawei P30-serie
Rewrite the rules

De Huawei P30 Pro heeft een randloos 6,47-inch FullViewOLED-display met het edge-to-edge design en een dewdrop notch. Dankzij de in-screen fingerprint ontgrendel je de smartphone makkelijk en veilig. De P30 Pro beschikt over een Leica Quad camera voorzien van een special De Leica Quad camera bestaat uit 8+40+20 megapixel lenzen. De Huawei P30 Pro heeft een duurzame 4200mAh batterij. In combinatie met AI en de Kirin 980 chipset kun jij ook met de P30 Pro tot twee dagen vooruit.

De Huawei P30 heeft een 6,1-inch FullView OLED-display met een dewdrop notch waar de selfie camera geplaatst is. Bijna de gehele voorkant van het toestel bestaat dus uit scherm! Met de in-screen fingerprint ontgrendel jij makkelijk en snel je P30. De P30 beschikt over een Leica Triple camera bestaande uit 8+40+16 megapixel lenzen. De Huawei P30 heeft een duurzame 3650mAh batterij. In combinatie met AI en de Kirin 980 chipset kun jij met de P30 tot wel twee dagen lang vooruit, powerrrr!

Huawei Mate20-serie
Innovatief, intelligent en adembenemend

Huawei Mate20 Pro

De Huawei Mate20 Pro heeft een groot 6,39-inch FHD+ OLED display voor een haarscherpe, kraakheldere en levensechte weergave van foto's, films en video's. De spectaculaire driedubbele Leica camera (40 + 20 + 8 megapixels) met ultra-groothoeklens boordevol A.I maakt adembenemende foto’s vol kleur en details, zelfs in het donker! De krachtige Kirin 980 DUAL-AI chipset maakt de Mate20 Pro razendsnel en zorgt voor efficient energieverbruik van de grote 42000 mAh batterij.

Huawei Mate20

De Huawei Mate20 is het eerste toestel met een naadloos Dewdrop display, oftewel een zo klein mogelijke notch. Hiermee geniet jij optimaal van foto's en video's op het opvallend grote 6,53-inch FHD+ beeldscherm. De spectaculaire driedubbele Leica camera (16 + 12 + 8 megapixels) met ultra-groothoeklens en A.I maakt adembenemende foto's. De krachtige Kirin 980 DUAL-AI chipset maakt de Mate20 razendsnel én zorgt voor efficient energieverbruik van de grote 4000 mAh batterij.

Huawei Mate20 Lite

De Huawei Mate20 Lite is een midrange smartphone met high-end looks. Zo heeft deze smartphone een opvallend groot 6,3-inch FHD+ FullView beeldscherm. Hierop kun jij onderweg lekker films en video's kijken. De Huawei Mate20 Lite heeft dubbele camera’s (20 + 2 megapixels) aan de voor- én achterzijde van het toestel. Hiermee kun je dus niet alleen gewone foto's maken met scherpediepte-effecten, maar ook selfies! A.I zorgt voor extra mooie foto's en efficient batterijgebruik.

Andere Huawei telefoons

Ben je op zoek naar een ander Huawei toestel? Bekijk ze in onze webshop.

Huawei smartphones

Beleef Huawei bij KPN

Mobiel

Huawei P30 en P30 Pro gelanceerd: dit moet je weten!

Mobiel

Huawei P20 Pro: 360 graden de wereld rond

Mobiel

Hoogbegaafde Huawei door Artificial Intelligence

Andere topmerken bij KPN