Huawei toestellen bij KPN


Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone? Huawei maakt stijlvolle smartphones voor iedereen: zowel hoogwaardige krachtpatsers als sterke en duurzame middenklassers. Alle Huawei telefoons draaien op Android. Dit is het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld, gemaakt door Google.

Direct naar smartphone shop


Huawei's heroes van 2018

Yes, ze zijn er! Dit zijn Huawei's nieuwe superhelden.

Huawei P20 Pro
De Huawei P20 Pro is gemaakt voor de echte smartphone fotografieliefhebber. Dit toestel heeft een hypergeavanceerde driedubbele camera van fotografiemerk Leica, die wordt ondersteund door Artificial Intelligence. Daarmee schiet jij de beste foto's in alle omstandigheden.

Huawei P20
De Huawei P20 is nèt een slagje kleiner dan Huawei P20 Pro. Maar zijn dubbele Leica camera fotografeert groots. Ook de batterij is bijna net zo goed als die van de Huawei P20 Pro; hij gaat dagen lang mee.

Huawei P20 Lite
Heb je liever een compacter toestel? De Huawei P20 Lite is iets kleiner en lichter dan de P20 en de P20 Pro. Maar hij doet er qua kwaliteit zeker niet voor onder!


Actie: kocht jij in de periode van 28 maart 2018 tot en met 15 april 2018 een Huawei P20 Pro met abonnement van KPN? Dan krijg je de Huawei EnVizion 360 Camera t.w.v. € 199,- cadeau! Registreer je aankoop vóór 16 mei 2018 via de promotiepagina van Huawei.

Bekijk Huawei P20 Pro


Huawei P Smart

Huawei P Smart: slim en stijlvol

De Huawei P Smart heeft een strak aluminium design met dunne randen en een 5,7-inch beeldscherm. Zijn 13-megapixelcamera maakt de mooiste foto's. En door zijn krachtige processor is ook nog eens lekker snel. Kortom: met de Huawei P Smart krijg je heel veel toestel voor je geld. Smart!

Bekijk Huawei P Smart


Huawei Mate 10 Pro Montblanc cover

Huawei Mate 10 Pro: krachtpatser

De Huawei Mate 10 Pro heeft een stijlvol design én een snelle processor. Dat merk je direct! Met zijn snelheid, reactietijd en efficiënt batterijgebruik, is dit het meest high end toestel van Huawei tot nu toe. Het apparaat leert altijd op het hoogste niveau te presteren én batterij te besparen.

Bekijk Huawei Mate 10 Pro


Huawei P10

Huawei P10 en P10 lite

De Huawei P10 is een high-end toestel met een onwaarschijnlijk goede camera, krachtige hardware en een stijlvol en strak design. Het Quad-HD beeldscherm van 5,1 inch maakt het ontwerp helemaal af. De Huawei P10 Lite is het kleine broertje van Huawei's topmodel; de Huawei P10. De P10 Lite is iets compacter en bescheidener dan de P10, maar presteert op hetzelfde hoge niveau.

Bekijk Huawei P10 Bekijk Huawei P10 Lite


Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite: beste koop

De Consumentenbond vind 'm de 'Beste Koop' van de 2017: de Huawei P8 Lite. Vooral op het gebied van filmen en fotograferen spant dit Huawei toestel de kroon. Want met de 12-megapixelcamera van de Huawei P8 Lite kun je filmen en fotograferen in Full HD-kwaliteit. Dat is ideaal om die mooie vakantiefoto’s en video’s terug te kijken op je televisie!

Bekijk Huawei P8 Lite


Bekijk alle Huawei telefoons

Ben je op zoek naar een ander Huawei toestel? Bekijk alle Huawei telefoons in onze webshop.

Bekijk telefoons

Andere Huawei producten bij KPN


Huawei Mediapad M3 Lite 10 WiFi

Ben je op zoek naar een tablet? Zoek niet verder. De Huawei Mediapad M3 Lite 10 WiFi is geschikt voor iedereen. Hij heeft een lichte en moderne uitstraling en ligt lekker in de hand.

Huawei heeft samen met audiomerk HARMAN KARDON™ de geluidsinstellingen tot in de puntjes geperfectioneerd. Of je nu een filmpje kijkt of mobiele game speelt, je Mediapad M3 Lite 10 kan het aan.

Bekijk tablet

Beleef Huawei bij KPN:

Mobiel

Sim Only zoekt betaalbare telefoon

Mobiel

Koekje erbij? Alles over Android Oreo!

Mobiel

Huawei P20 Pro: 360 graden de wereld rond

Andere topmerken bij KPN