4 juli 2017

Op welke plek werk jij vandaag?

Door de technologische vooruitgang van werk-apps, tools en de beschikbaarheid van een laptop, wordt het steeds makkelijker én veiliger om op een andere plek te werken dan op kantoor. Ook hoor je steeds vaker dat men niet altijd op dezelfde plek werkt om zo sneller en makkelijker werk af te krijgen. Bijvoorbeeld dicht bij huis. Bij KPN zijn we altijd op zoek naar de meest optimale manier van werken, of dat nu scrummen op kantoor is met collega’s, of op een plek waar jij je individueel kan concentreren.

Thuiswerken

De meeste mensen lijken thuis te werken als ze niet op kantoor zijn. Men heeft snel internet beschikbaar, kan ontbijten, koffiedrinken en beginnen wanneer zij dat willen. Je kan collega’s bereiken met je mobiele telefoon, een chat-app of per mail en wellicht nog even een presentatie voorbereiden. Natuurlijk alleen als je je collega’s niet nodig hebt. Thuiswerken is ideaal mocht je niet in de file willen staan of als je bijvoorbeeld je kinderen vroeg van school moet halen.

In het café

Naast thuis werken is werken in een kroeg, een café of hotel ook steeds makkelijker. Cafés geven de mogelijkheid om een halve of hele dag een tafel te reserveren en Wifi te gebruiken en hebben (soms) lekkere koffie. Ook bij hotels zie je steeds vaker dat er ruimte wordt aangeboden om te werken, als je net van een afspraak komt en niet meer in de buurt van je eigen werkplek bent. Waar je ook werkt, KPN stimuleert Het Nieuwe Werken in Nederland en heeft als doel: het jou zo makkelijk mogelijk maken.

Op het strand werken

De beste locatie waar wij deze zomer van gehoord hebben is toch wel het werken op het strand. Van april tot en met september kun je in Zandvoort op drie locaties gebruik maken van Wifi en zijn er plekken gereserveerd, speciaal voor jou. Je krijgt zelfs korting op je koffie en er zijn kluisjes zodat je even kan zwemmen of sporten. Ga samen met je collega en leef je uit. Maar waar je ook werkt, informeer je andere collega’s waar je bent, dat is wel zo makkelijk.

Ben jij benieuwd hoe andere klanten van KPN omgaan met de mogelijkheid om thuis of ergens anders te werken? 

Stel je vragen op ons KPN Forum:

Ga naar het forum

Ook interessant voor jou

Veiligheid

Samen houden wij het internet veilig, maar hoe?

Internet

Overal in huis werken? Onze monteur geeft wifi-tips!

Innovatie & Techniek

Praten tegen je huis