De MijnKPN app is vernieuwd!

De app is de beste manier om digitaal verbonden te zijn met KPN: Je logt nu nog veiliger in en hebt daarna meteen toegang tot jouw abonnement(en) en gegevens. Onderweg naar huis even je pakket bekijken en meteen aanpassen? Snel wat MB's delen met je zoon of dochter? Of je facturen opzoeken? Geen punt, je vindt het allemaal in de MijnKPN app. En kom je er niet uit, dan helpen we je verder via de ‘hulp’ functie in de app. Zo heb je ons altijd op je mobiel bij de hand.

Hieronder lees je wat er nieuw is en wat er nog aan komt. Wil je de app gelijk proberen? Download de MijnKPN app dan hier. De nieuwe versie van de MijnKPN app is beschikbaar voor Android en iOS.

Dit is er nieuw aan de MijnKPN app 

Inmiddels wordt de MijnKPN app door meer dan 2 miljoen mensen gebruikt. We vinden het daarom belangrijk dat de app makkelijk werkt en jij snel de informatie vindt die je zoekt. Hiervoor hebben we de volgende verbeteringen uitgevoerd:

 • De app is sneller

 • Handig: Je hoeft niet apart meer in te loggen als je vanuit de MijnKPN app naar bijvoorbeeld de Wifi Manager gaat.

 • Je kunt nu gemakkelijk vanuit de app je bestelstatus checken
 • Nieuw: vanaf nu vind je in de MijnKPN app je eigen postvak voor berichten over je abonnement(en).

 • Ook leuk voor de vele liefhebbers: je kunt nu gebruik maken van Darkmode
 • Inloggen met KPN ID doe je nu extra veilig. Je gegevens zijn hierdoor beter beschermd tegen misbruik. Je kunt verificatie in 2 stappen aanzetten in de MijnKPN App en web via: Profiel > Inloggegevens > Verificatie in 2 stappen.

  Verficatie in 2 stappen

  De 1e keer dat je bij ons inlogt op de MijnKPN App, krijg je een verificatiecode per sms. Daarna kun je inloggen met pincode, touch ID of face ID.

  We adviseren je om Verificatie in 2 stappen
  aan te zetten. Hiermee houd je hackers buiten de deur. Zelfs als iemand achter je wachtwoord komt, is dat niet genoeg om in te loggen op je account.

 • Bekijk gemakkelijk in één overzicht het verbruik van alle mobiele nummers die je aan jouw KPN ID hebt gekoppeld. De weergave van het verbruik is ook verbeterd!
  Heb je een abonnement tot 10 GB (10.000 MB) internet? Dan zie je jouw verbruik in MB's. Heb je meer data dan 10 GB? Dan zie je voortaan je verbruik in GB's. Het overzicht van je verbruik is vanaf nu ook te zien voor Unlimited Data abonnementen.
 • Nieuw: in de MijnKPN app zie je nu nog makkelijker alle informatie over je bundels. Bijvoorbeeld als je een losse databundel hebt gekocht. Ook als iemand MB’s met je deelt, zie je gelijk hoeveel data je hebt ontvangen.

 • Het delen van MB's is verbeterd
 • Blokkeer inkomende telefoonnummers via MijnKPN voor je vaste telefoon

  Vanaf nu is het mogelijk om telefoonnummers te blokkeren voor jouw vaste telefoonnummer. Zo voorkom je ongewenste telefoontjes. 
  Let op: Deze optie is alleen beschikbaar voor VoIP telefoonaansluitingen en niet beschikbaar voor PSTN/ISDN aansluitingen. 

  Open de MijnKPN app > ga naar de tab ‘Vast Bellen’ > kies voor ‘Telefooninstellingen’ > ga naar ‘Nummer blokkeren’.
  Er zijn drie opties:

  - Alle inkomende anonieme nummers blokkeren
  - Alle inkomende nummers vanaf een specifiek netnummer blokkeren (minimaal 3 cijfers)
  - Een specifiek inkomend nummer blokkeren

Goed om te weten:

De eerste keer dat je de nieuwe MijnKPN app opent, moet je inloggen met jouw KPN ID. Dit is eenmalig nodig in verband met de veiligheid van jouw gegevens en abonnement. De volgende keer dat je de app bezoekt, kan je gewoon inloggen met touch, face-id of jouw zelf ingestelde cijfercode.

Ben je het wachtwoord van je KPN ID kwijt of vergeten? Deze kan je via de link in de app meteen opnieuw instellen.

We blijven de MijnKPN app verbeteren


Ook na vandaag blijven we werken aan de MijnKPN app, zodat jij makkelijk alles van KPN op je mobiele telefoon regelt. In de volgende update kun je nog makkelijker extra producten en opties aan- of uitzetten. Ook kun je in de volgende versie van de app een achterstallige factuur betalen, als deze per ongeluk een keer is blijven liggen.

Aan de slag met de MijnKPN app

Wil je de MijnKPN app wel eens met je eigen ogen bekijken? Download de MijnKPN app dan gratis voor Android of iOS. Na het downloaden log je in met je KPN ID. Heb je deze nog niet? Dan maak je hier een KPN ID aan. Tenslotte koppel je na het inloggen je producten, zoals een mobiel telefoonnummer of je tv-abonnement aan de MijnKPN app. Daarna ben je helemaal klaar en kun je aan de slag met de MijnKPN app

Gerelateerde artikelen