Bezoek de kunstschatten van het Rijksmuseum

Wij zijn trotse sponsor van de KNVB, de Eredivisie en het Rijksmuseum. Daarom geven we regelmatig kaarten weg aan onze trouwe klanten. Via het online platform Seaters betaal je eenmalig een eigen bijdrage van 4,-, ten behoeve van het KPN Mooiste Contact Fonds. We leggen hieronder uit hoe het werkt.

Dit kadootje was uit te pakken tot 31 juli 2022

Bekijk de kunstcollectie vanuit huis

Sinds 2013 zijn we de trotse hoofdsponsor van het Rijksmuseum. En natuurlijk zorgen we ervoor dat jij  daar als klant ook van profiteert. Zo organiseren we elk jaar in oktober de KPN klantmaand en hebben we samen met het Rijksmuseum de Rijksmuseum-app vernieuwd. Via je smartphone bekijk je  de mooiste kunstwerken met de beste beeldkwaliteit. En met Rijksmuseum Thuis halen we het museum bij je in huis.

Maak kans op 2 kaarten voor het Rijksmuseum  

Meld je via Seaters tot en met 30 juni aan en maak kans op 2 toegangskaarten t.w.v. 20,- per stuk. Ben je ingeloot? Dan betaal je via het online platform Seaters eenmalig een eigen bijdrage van 4,-, ten behoeve van het KPN Mooiste Contact Fonds. Met dit fonds zetten we ons in voor kwetsbare groepen in de samenleving, voor wie sociaal contact niet vanzelfsprekend is. Winnaars krijgen van ons op 4 juli bericht.

Gegarandeerd een bijzonder bezoek

Het Rijksmuseum  behoort tot een van de beroemdste musea van de wereld. Je ziet hier de bekendste meesterwerken. Denk aan Het Zelfportret van Van Gogh, Het Huishouden van Jan Steen en De Zwaan van Jan Asselijn. En niet te vergeten: Rembrandts Nachtwacht. Dit meesterwerk wordt op dit moment gerestaureerd. In het museum is er altijd wat te doen, van jong tot oud. Laat je rondleiden, bezoek een workshop of volg een cursus. Wil je  meer informatie over de activiteiten, kijk dan op de website van het Rijksmuseum.

Zo meld je jezelf aan

1. Maak een account op seaters.com/kpn

2. Registreer je met de toegangscode: KPNPAKTUIT

3. Volg de instructies in de bevestigingsmail

4. Nadat we je e-mail hebben bevestigd, ga je naar seaters.com/kpn en log je in met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord

5. Je ziet de evenementen en winacties die op dat moment beschikbaar zijn

6. Open een actie en klik op ‘Vraag nu aan’ om je aan te melden

Let op: alleen winnaars krijgen bericht op de aangegeven datum.


Gerelateerde artikelen