Kleinzakelijk Internet
Ideaal voor zzp'ers en kleine (thuis)kantoren

Geen poespas. Snel en betrouwbaar internet in een flexibel pakket.

  • Up- en downloadsnelheden tot 1 Gbit/s met glasvezel
  • 24/7 zakelijke service
  • Korting bij combineren met mobiel
Nu de eerste 4 maanden
Gratis
*4 maanden bij 3-jarig contract, 3 maanden bij 2-jarig contract of 2 maanden bij een 1-jarig contract

KPN EEN MKB Internet
Met handige opties voor mkb’ers

U bent klaar voor de toekomst met KPN EEN MKB. Uw contract groeit (of krimpt) ieder jaar met u mee.

  • Up- en downloadsnelheden tot 1 Gbit/s met glasvezel
  • 24/7 zakelijke service
  • Altijd online wat er ook gebeurt met 4G Back-up
  • Beveiligde pinverbinding mogelijk
  • Vast IP-adres voor o.a. camera's en printers
  • Korting bij combineren met vast bellen en mobiel
Nu de eerste 4 maanden
Gratis
*4 maanden bij 3-jarig contract, 3 maanden bij 2-jarig contract

Zet de volgende stap in uw onderneming
Kies voor supersnel en superstabiel internet

Van een internationale deal sluiten tot uw kennis bijspijkeren. Als ondernemer wilt u vooruit. Op een weg die zich steeds verder online uitzet.

Onderneem op volle snelheid met Zakelijk Internet van KPN. Daarmee verzekert u zich van supersnel en superstabiel internet. Bent u tot op de tanden bewapend tegen cyberaanvallen. En valt u terug op een serviceteam dat 24/7 voor u klaar staat. Ontdek hieronder alle voordelen.

Houd uw bedrijf in beweging

Ruim alle obstakels uit de weg met Zakelijk Internet van KPN.
Met snelheden tot 1 Gbit/s per seconde, extra veilig internet en uitstekende 24/7 service gaat u op volle vaart vooruit.

Supersnel en stabiel

Download en deel bestanden in een flits. Zelfs tijdens een videovergadering. Zonder enige hapering. Multitasken is een makkie met snelheden tot 1 Gbit/s.

Uitstekende service

Onze 24/7 servicedesk voor ondernemers helpt u ook in de kleine uurtjes vooruit als er iets aan de hand is. Daarnaast bieden we bij een storing altijd een snelle oplostijd. Zo bent u dezelfde dag weer online.

Extra veilig

KPN-experts houden continu de wacht vanuit ons Security Operations Center. En met gratis aanvullende veiligheidsdiensten bent u tot de tanden bewapend tegen cyberaanvallen.

Bestel zakelijk internet
Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe Zakelijk Internet andere ondernemers vooruit helpt


I Love Sushi

Cheno Cheung onplooide zijn vestiging van kleine vis naar koning sushi. Dankzij supersnel en stabiel Zakelijk Internet kan hij zelfs tijdens de piekuren de orders goed aan.

Make or Buy

Mathijs Smit onderneemt op volle snelheid. Hij groeide van 6 naar 6.000 vierkante meter. En de uitbreiding van gisteren voelt nu al weer te klein.

Goed om te weten

Kleinzakelijk Internet
In uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw huidige abonnement dan voor u op. Dat geldt ook voor extra's zoals tv-zenders.

KPN EEN MKB Internet
Wilt u overstappen naar KPN EEN MKB Internet? In dit geval moet u zelf uw huidige abonnement opzeggen.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
 en 7 dagen per week bereikbaar.

Benieuwd welke internetsnelheid u nu heeft? En of u deze snelheid nog kunt verbeteren? Check het op de speedtest-pagina.

Nee dat is niet erg, het alternatief is namelijk ook héél goed. Bij het aanvragen van uw internet pakket geven wij aan wat uw internetsnelheid is. In bijna alle gevallen is de internetsnelheid meer dan hoog genoeg om betrouwbaar en snel online te ondernemen.

Goed om te weten: KPN is hard aan het werk om miljoenen huishoudens van Glasvezel te voorzien. Als u nu geen Glasvezel internet hebt, dan is de kans aanwezig dat het op korte termijn komt. Zodra Glasvezel op uw adres beschikbaar is, zorgen wij ervoor dat u zonder extra kosten naar het Glasvezelnetwerk overschakelt.

Doe de postcode check en ontdek uw maximale internetsnelheid!

Dit is mogelijk, maar alleen als de naam op uw huidige contract overeenkomt met uw naam in het KVK-register. Neem in dit geval op met onze klantenservice. Is dit niet het geval? Zet de overstapwekker aan om een melding te krijgen dat u kunt overstappen.

U sluit een abonnement af met een bepaalde internetsnelheid. Bij een 3-jarig abonnement betaalt u de eerste 4 maanden niets voor uw internetabonnement, ongeacht de gekozen internetsnelheid. Daarna is het mogelijk om uw internetsnelheid kosteloos naar boven of beneden bij te stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.