Overal op de zaak perfecte wifi

Werkplekken zijn er in alle soorten en maten. Daarmee is de wifi behoefte van iedere ondernemer weer anders.
Van zolderkamers tot grote kantoren: wij zorgen in elke werksituatie voor perfecte wifi.

Kleinzakelijk Internet
Met KPN Wifi

Snelle, betrouwbare wifi met de nieuwste technologie.

Nu de eerste 9 maanden
30,-/mnd
Bij een nieuw Kleinzakelijk Internetabonnement

Kleinzakelijk Internet
Met KPN SuperWifi

Extra groot kantoor of een lastige werkplek? Dit is het beste pakket voor als uw wifi wat extra steun kan gebruiken. Zo bent u altijd online, zonder gedoe.

  • Overal even snel internet als bij uw hoofdmodem
  • Kies de internetsnelheid die bij uw bedrijf past
  • Inclusief betrouwbaar wifimodem
  • Met de nieuwste technologie; Wifi 6
  • Inclusief draadloze SuperWifi punten
Welkomstcadeau:
2 gratis SuperWifi punten t.w.v. € 164,46
Bij een nieuw Kleinzakelijk Internetabonnement

Haal alles uit uw wifi
overal op kantoor

Meteen verbonden zonder gedoe, waar u de laptop ook openklapt. Met zakelijk internet van KPN hebt u altijd een sterke wifiverbinding in uw (thuis)kantoor.

Werkt u in een heel groot pand of op een iets té goed geïsoleerde zolder? SuperWifi punten zorgen voor een deken van wifi in iedere hoek. We helpen u graag om uw wifi te optimaliseren.

Zeker van de beste wifiverbinding met Kleinzakelijk Internet

De beste wifi op de zaak
met het KPN modem

Profiteer van de nieuwste technologie voor een nóg krachtiger wifi signaal in een duurzaam hoesje. Uw KPN modem zorgt voor een razendsnelle, stabiele verbinding.

Krijgt u een nieuw modem van ons? Onze modems zijn ook nog eens recyclebaar. Zo bent u meteen goed bezig voor het milieu.

Van zolder tot magazijn
met SuperWifi

Met KPN SuperWifi hebt u in elke hoek van de zaak de optimale wifisnelheid. Zonder kabels te trekken. Van de paskamer tot het kleinste hoekje in uw kantoor. Overal wordt uw zakelijke wifi versterkt.

Goed om te weten: bij veel andere providers krijgt u wifi punten in bruikleen. KPN SuperWifi punten zijn écht van u.

Eenvoudig geregeld
met installatiegarantie

Aansluiten en gaan. Moeilijker zou internet installeren niet moeten zijn toch? Uw wifi aansluiten regelt u eenvoudig met de KPN Thuis app.

Ook de SuperWifi punten zijn plug and play. U hoeft alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken. Geen gedoe met kabels en lastige instellingen, wel zo makkelijk!

Check uw snelheid
met de Wifi Manager

Stem uw wifi af op uw werksituatie. Zo weet u zeker dat u overal optimaal bereik hebt!

De KPN Wifi Manager tool ziet u eenvoudig waar uw wifiverbinding nóg beter kan.

Alles over uw zakelijke wifi

Wat is Wifi 6 en waarom wil ik het?

Wifi 6 is de nieuwste technologie op het gebied van wifi. Simpel gezegd: wat 5G is voor mobiel internet, is Wifi 6 voor vast internet. De verschillen zijn: sneller internet voor meerdere apparaten tegelijkertijd, betere beveiliging, energiezuiniger en minder vertraging.

Dit is voor u als ondernemer ideaal, omdat er nu nóg meer apparaten tegelijkertijd gebruik kunnen maken van stabielere wifi. Nooit meer haperen in de videocall!

Wifi tips en trucs

Een paar simpele tips tillen uw wifiverbinding al naar een hoger niveau. Denk aan de plek waar uw modem of versterker staat. Of andere apparaten die het signaal verstoren.

KPN SuperWifi

Altijd SuperWifi in iedere hoek van uw kantoor. KPN SuperWifi maakt gebruik van de nieuwste mesh-technologie. Doordat de punten slim met elkaar samenwerken, hebt u overal op de zaak het beste wifisignaal. Handig: de wifipunten sluit u draadloos aan. U steekt alleen een stekker in het stopcontact, dus geen gedoe met kabels.

Losse SuperWifi punten bestelt u in onze webshop. Nu voor een extra scherpe prijs!

Hoe werkt mesh?

Mesh-wifi (of multi-room wifi) is een netwerk dat bestaat uit verschillende zenders die allemaal een wifi-signaal uitzenden. Mesh technologie zorgt ervoor dat die zenders perfect op elkaar aansluiten en elkaar versterken.

Zo legt u een deken van wifi over uw hele pand.

Zonder zorgen naar KPN overstappen

Waarom overstappen?
Een instabiele internetverbinding op kantoor of onderweg staat ondernemen in de weg. Ervaart u dit probleem? Bij KPN krijgt u stabiel internet, supergoeie wifi en 24/7 zakelijke service. Wij staan dag en nacht voor u klaar zodat u zich kunt focussen op uw business.

Overstappen is eenvoudig
Met de overstapservice van KPN ervaart u een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij uw huidige provider en activeren KPN Kleinzakelijk. Ook kunt u gebruikmaken van een gratis installatiemonteur. Dat is zonder zorgen overstappen.

Nog niet contractvrij?
Zet de overstapwekker

Zet de overstapwekker en krijg een aanbod zodra u kunt overstappen.

Lees meer over SuperWifi in onze blogs

Veelgestelde vragen

De beste plek voor een SuperWifi punt ontdekt u met de in de KPN Thuis app. Hiermee ziet u waar het wifisignaal het zwakst is. Op deze plek(ken) plaatst u een SuperWifi punt voor een beter wifisignaal.
Op dit moment kunt u kiezen voor gratis 2 SuperWifi punten bij Internet van KPN. Wilt u meer dan 2 wifiversterkers? Dan kunt u extra wifiversterkers bijbestellen.
Er is geen verschil tussen Multiroom wifi en KPN SuperWifi. Dit is exact hetzelfde. Multiroom wifi en KPN SuperWifi bestaan uit een set van 2 of meer wifiversterkers die draadloos met elkaar in verbinding staan. Doordat ze continu met elkaar communiceren, blijft u altijd verbonden met het allerbeste wifisignaal.

Na uw bestelling ontvangt u binnen enkele werkdagen per mail of post de orderbevestiging met de gegevens om een installatieafspraak te maken. U kunt daarna ook direct onze klantenservice bellen. De monteur is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00. 

Tijdens uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik tijdens de bestelling op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw abonnement en extra's zoals tv-zenders voor u op aan de hand van uw gegevens. De voordelen:

 Wij zeggen uw oude diensten voor u op  Uw nieuwe pakket wordt zorgeloos geïnstalleerd door onze monteur  Geen dag zonder zakelijke diensten met naadloze overstap.

Wanneer u contractsvrij bent kunt u eenvoudig overstappen met onze overstapservice. U vindt op uw huidige contract wanneer u contractstermijn voorbij is. Vanaf dat moment kunt u overstappen naar KPN.

Wilt u automatisch een herinnering ontvangen wanneer u kunt overstappen? Zet dan vrijblijvend de overstapwekker. Wij laten u op tijd weten wanneer u kunt overstappen en welke voordelen u bij KPN krijgt.Antwoord niet gevonden of liever persoonlijk contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar. Of ga naar de winkel.