Overal op de zaak perfecte wifi

Voor elke werksituatie de perfecte wifi. Nu 2 KPN SuperWifi punten cadeau bij een 1-jarig Kleinzakelijk Internetabonnement.

Kleinzakelijk Internet
Met kpn Wifi

Bij ons krijgt u standaard goede wifi.


Actie: Nu tot 10 maanden lang 30,- per maand

Kleinzakelijk Internet
Met kpn SuperWifi

Dit is het beste pakket voor als uw wifi wat extra steun kan gebruiken. Zo bent u altijd online, zonder gedoe.

  • Overal even snel internet als bij uw hoofdmodem
  • Kies de internetsnelheid die bij uw bedrijf past
  • Inclusief betrouwbaar wifimodem
  • Inclusief draadloze SuperWifi punten

Actie: Nu met 2 gratis SuperWifi punten ter waarde van
164,46 excl. btw.

Snelle en stabiele wifiverbinding

Met KPN SuperWifi hebt u in elke hoek van de zaak de optimale wifisnelheid. Zonder kabels te trekken. Van de paskamer tot het magazijn en van het koffieapparaat tot het kleinste hoekje in uw kantoor. Overal wordt uw zakelijke wifi versterkt. Waar gewone wifi stopt, gaat KPN SuperWifi verder.

Privé ook optimale wifi? Bekijk SuperWifi voor consumenten.

Makkelijk zelf te installeren met de app

Wifi is bij KPN eenvoudig te installeren. Hoe? Met de KPN Thuis app, waarbij u stap voor stap hulp krijgt. En met KPN SuperWifi hoeft u alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken.

Geen gedoe met kabels en lastige instellingen, wel zo makkelijk! Zo kunt u zakelijk uw wifi versterken.

3 zekerheden voor de perfecte internetverbinding bij Kleinzakelijk Internet

Zonder zorgen naar KPN overstappen

Waarom overstappen?
Een instabiele internetverbinding op kantoor of onderweg staat ondernemen in de weg. Ervaart u dit probleem? Bij KPN krijgt u stabiel internet, supergoeie wifi en 24/7 zakelijke service. Wij staan dag en nacht voor u klaar zodat u zich kunt focussen op uw business.

Overstappen is eenvoudig
Met de overstapservice van KPN ervaart u een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij uw huidige provider en activeren KPN Kleinzakelijk. Ook kunt u gebruikmaken van een gratis installatiemonteur. Dat is zonder zorgen overstappen.

Verbeter uw wifi
Speciaal voor Kleinzakelijk gebruikers

Maakt u al gebruik van KPN Kleinzakelijk Internet én wilt u weten of uw wifiverbinding optimaal is? U weet het binnen enkele seconden met onze gratis online tool. Als blijkt dat uw wifibereik beter kan, gaan we aan de slag om het te verbeteren.

Hebt u al internet van KPN?
Haal het beste uit uw wifi met de Wifi Manager

Met de Wifi Manager meet u uw wifisnelheid. En krijgt u advies op maat over hoe u uw wifi kunt verbeteren. Wilt u direct KPN SuperWifi toevoegen aan uw abonnement? Dit doet u makkelijk via de Wifi Manager.
Profiteer nu van de speciale actie en krijg 50,- korting. U betaalt dan slechts 149 i.p.v. 199,- incl.btw.

Lees meer over SuperWifi in onze blogs

Nog vragen of hulp nodig?

Wifi 6 is de nieuwste technologie op het gebied van wifi. Simpel gezegd: wat 5G is voor mobiel internet, is Wifi 6 voor vast internet. De verschillen zijn: sneller internet voor meerdere apparaten tegelijkertijd, betere beveiliging, energiezuiniger en minder vertraging. Dit is voor u als ondernemer ideaal, omdat er nu nóg meer apparaten tegelijkertijd gebruik kunnen maken van stabielere wifi. Nooit meer haperen in de videocall!
De beste plek voor een SuperWifi punt ontdekt u met de in de KPN Thuis app. Hiermee ziet u waar het wifisignaal het zwakst is. Op deze plek(ken) plaatst u een SuperWifi punt voor een beter wifisignaal.
Op dit moment kunt u kiezen voor gratis 2 SuperWifi punten bij Internet van KPN. Wilt u meer dan 2 wifiversterkers? Dan kunt u extra wifiversterkers bijbestellen.
Er is geen verschil tussen Multiroom wifi en KPN SuperWifi. Dit is exact hetzelfde. Multiroom wifi en KPN SuperWifi bestaan uit een set van 2 of meer wifiversterkers die draadloos met elkaar in verbinding staan. Doordat ze continu met elkaar communiceren, blijft u altijd verbonden met het allerbeste wifisignaal.

Na uw bestelling ontvangt u binnen enkele werkdagen per mail of post de orderbevestiging met de gegevens om een installatieafspraak te maken. U kunt daarna ook direct onze klantenservice bellen. De monteur is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00. 

Toon nummer

Tijdens uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik tijdens de bestelling op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw abonnement en extra's zoals tv-zenders voor u op aan de hand van uw gegevens. De voordelen:

 Wij zeggen uw oude diensten voor u op  Uw nieuwe pakket wordt zorgeloos geïnstalleerd door onze monteur  Geen dag zonder zakelijke diensten met naadloze overstap.

Wanneer u contractsvrij bent kunt u eenvoudig overstappen met onze overstapservice. U vindt op uw huidige contract wanneer u contractstermijn voorbij is. Vanaf dat moment kunt u overstappen naar KPN.

Wilt u automatisch een herinnering ontvangen wanneer u kunt overstappen? Zet dan vrijblijvend de overstapwekker. Wij laten u op tijd weten wanneer u kunt overstappen en welke voordelen u bij KPN krijgt.

Toon nummer

Antwoord niet gevonden of liever persoonlijk contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar. Of ga naar de winkel.

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten