Overal op de zaak perfecte wifi

Werkplekken zijn er in alle soorten en maten. Daarmee is de wifi behoefte van iedere ondernemer weer anders.
Van zolderkamers tot grote kantoren: wij zorgen in elke werksituatie voor perfecte wifi.

Kleinzakelijk Internet
Met KPN Wifi

Snelle, betrouwbare wifi met de nieuwste technologie.

Nu de eerste 12 maanden
30,-/mnd
Bij een nieuw Kleinzakelijk Internetabonnement

Kleinzakelijk Internet
Met KPN SuperWifi

Extra groot kantoor of een lastige werkplek? Dit is het beste pakket voor als jouw wifi wat extra steun kan gebruiken. Zo ben je altijd online, zonder gedoe.

  • Overal even snel internet als bij jouw hoofdmodem
  • Kies de internetsnelheid die bij jouw bedrijf past
  • Inclusief betrouwbaar wifimodem
  • Met de nieuwste technologie; Wifi 6
  • Inclusief draadloze SuperWifi punten
Welkomstcadeau:
2 gratis SuperWifi punten t.w.v. € 164,46
Bij een nieuw Kleinzakelijk Internetabonnement

Haal alles uit je wifi
overal op kantoor

Meteen verbonden zonder gedoe, waar je de laptop ook openklapt. Met zakelijk internet van KPN heb je altijd een sterke wifiverbinding in jouw (thuis)kantoor.

Werk je in een heel groot pand of op een iets té goed geïsoleerde zolder? SuperWifi punten zorgen voor een deken van wifi in iedere hoek. We helpen je graag om jouw wifi te optimaliseren.

Zeker van de beste wifiverbinding met Kleinzakelijk Internet

De beste wifi op de zaak
met het KPN modem

Profiteer van de nieuwste technologie voor een nóg krachtiger wifi signaal in een duurzaam hoesje. Jouw KPN modem zorgt voor een razendsnelle, stabiele verbinding.

Krijg je een nieuw modem van ons? Onze modems zijn ook nog eens recyclebaar. Zo ben je meteen goed bezig voor het milieu.

Van zolder tot magazijn
met SuperWifi

Met KPN SuperWifi heb je in elke hoek van de zaak de optimale wifisnelheid. Zonder kabels te trekken. Van de paskamer tot het kleinste hoekje in jouw kantoor. Overal wordt jouw zakelijke wifi versterkt.

Goed om te weten: bij veel andere providers krijg je wifi punten in bruikleen. KPN SuperWifi punten zijn écht van jou.

Eenvoudig geregeld
met installatiegarantie

Aansluiten en gaan. Moeilijker zou internet installeren niet moeten zijn toch? Jouw wifi aansluiten regel je eenvoudig met de KPN Thuis app.

Ook de SuperWifi punten zijn plug and play. Je hoeft alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken. Geen gedoe met kabels en lastige instellingen, wel zo makkelijk!

Check jouw snelheid
met de Wifi Manager

Stem jouw wifi af op jouw werksituatie. Zo weet je zeker dat je overal optimaal bereik hebt!

De KPN Wifi Manager tool zie je eenvoudig waar jouw wifiverbinding nóg beter kan.

Alles over jouw zakelijke wifi

Wat is Wifi 6 en waarom wil ik het?

Wifi 6 is de nieuwste technologie op het gebied van wifi. Simpel gezegd: wat 5G is voor mobiel internet, is Wifi 6 voor vast internet. De verschillen zijn: sneller internet voor meerdere apparaten tegelijkertijd, betere beveiliging, energiezuiniger en minder vertraging.

Dit is voor jou als ondernemer ideaal, omdat er nu nóg meer apparaten tegelijkertijd gebruik kunnen maken van stabielere wifi. Nooit meer haperen in de videocall!

Wifi tips en trucs

Een paar simpele tips tillen jouw wifiverbinding al naar een hoger niveau. Denk aan de plek waar jouw modem of versterker staat. Of andere apparaten die het signaal verstoren.

KPN SuperWifi

Altijd SuperWifi in iedere hoek van jouw kantoor. KPN SuperWifi maakt gebruik van de nieuwste mesh-technologie. Doordat de punten slim met elkaar samenwerken, heb je overal op de zaak het beste wifisignaal. Handig: de wifipunten sluit je draadloos aan. Je steekt alleen een stekker in het stopcontact, dus geen gedoe met kabels.

Losse SuperWifi punten bestel je in onze webshop. Nu voor een extra scherpe prijs!

Hoe werkt mesh?

Mesh-wifi (of multi-room wifi) is een netwerk dat bestaat uit verschillende zenders die allemaal een wifi-signaal uitzenden. Mesh technologie zorgt ervoor dat die zenders perfect op elkaar aansluiten en elkaar versterken.

Zo leg je een deken van wifi over jouw hele pand.

Zonder zorgen naar KPN overstappen

Waarom overstappen?
Een instabiele internetverbinding op kantoor of onderweg staat ondernemen in de weg. Ervaar je dit probleem? Bij KPN krijg je stabiel internet, supergoeie wifi en 24/7 zakelijke service. Wij staan dag en nacht voor je klaar zodat jij je kunt focussen op jouw business.

Overstappen is eenvoudig
Met de overstapservice van KPN ervaar je een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij jouw huidige provider en activeren KPN Kleinzakelijk. Ook kun je gebruikmaken van een gratis installatiemonteur. Dat is zonder zorgen overstappen.

Nog niet contractvrij?
Zet de overstapwekker

Zet de overstapwekker en krijg een aanbod zodra je kunt overstappen.

Lees meer over SuperWifi in onze blogs

Veelgestelde vragen

De beste plek voor een SuperWifi punt ontdek je met de in de KPN Thuis app. Hiermee ziet je waar het wifisignaal het zwakst is. Op deze plek(ken) plaats je een SuperWifi punt voor een beter wifisignaal.
Op dit moment kun je kiezen voor gratis 2 SuperWifi punten bij Internet van KPN. Wil je meer dan 2 wifiversterkers? Dan kun je extra wifiversterkers bijbestellen.
Er is geen verschil tussen Multiroom wifi en KPN SuperWifi. Dit is exact hetzelfde. Multiroom wifi en KPN SuperWifi bestaan uit een set van 2 of meer wifiversterkers die draadloos met elkaar in verbinding staan. Doordat ze continu met elkaar communiceren, blijf je altijd verbonden met het allerbeste wifisignaal.

Na je bestelling ontvang je binnen enkele werkdagen per mail of post de orderbevestiging met de gegevens om een installatieafspraak te maken. Je kunt daarna ook direct onze klantenservice bellen. De monteur is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00. 

Tijdens je bestelling kun je gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik tijdens de bestelling op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen jouw abonnement en extra's zoals tv-zenders voor je op aan de hand van jouw gegevens. De voordelen:

 Wij zeggen jouw oude diensten voor je op  Jouw nieuwe pakket wordt zorgeloos geïnstalleerd door onze monteur  Geen dag zonder zakelijke diensten met naadloze overstap.

Wanneer je contractsvrij bent kun je eenvoudig overstappen met onze overstapservice. Je vindt op jouw huidige contract wanneer je contractstermijn voorbij is. Vanaf dat moment kun je overstappen naar KPN.

Wil je automatisch een herinnering ontvangen wanneer je kunt overstappen? Zet dan vrijblijvend de overstapwekker. Wij laten je op tijd weten wanneer je kunt overstappen en welke voordelen je bij KPN krijgt.Antwoord niet gevonden of liever persoonlijk contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar. Of ga naar de winkel.