Overal op de zaak perfecte zakelijke wifi

Voor elke werksituatie de perfecte zakelijke wifi. Kies nu voor 2 KPN SuperWifi punten bij Internet van KPN.

Kleinzakelijk Internet
Met kpn SuperWifi

Met KPN SuperWifi hebt u overal altijd goede zakelijke wifi, zonder gedoe. Deze extra optie is het beste als u nu al problemen met wifi ervaart. Zo bent u altijd in business.

  • Overal even snel internet als bij uw hoofdmodem
  • Kies de internetsnelheid die bij uw bedrijf past
  • Inclusief betrouwbare wifimodem
  • 2 draadloze SuperWifi punten

Nu 2 SuperWifi punten voor maar
€ 123,14 excl. btw

Kleinzakelijk Internet
Met kpn Wifi

Standaard krijgt u bij internet van KPN Zakelijk stabiele wifi. Dit is goed voor de meeste bedrijven.

  • Goedwerkende wifi voor de meeste bedrijven
  • Kies de internetsnelheid die bij uw bedrijf past
  • Inclusief betrouwbare wifimodem


Nu de eerste 6 maanden Internet voor maar €23,07 per maand bij een snelheid van 100 Mbit/s.

Snelle en stabiele zakelijke wifiverbinding

Met KPN Zakelijke SuperWifi hebt u in elke hoek van de zaak de optimale wifisnelheid. Zonder kabels te trekken. Van de paskamer tot het magazijn en van het koffieapparaat tot het kleinste hoekje in uw kantoor. Overal wordt uw zakelijke wifi versterkt.

Waar gewone wifi stopt, gaat KPN SuperWifi verder.

Makkelijk zelf te installeren met de app

Zakelijke wifi is bij KPN eenvoudig te installeren. Hoe? Met de KPN Thuis app, waarbij u stap voor stap hulp krijgt. En met KPN Zakelijke SuperWifi hoeft u alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken.

Geen gedoe met kabels en lastige instellingen, wel zo makkelijk! Zo kunt u zakelijk uw wifi versterken.

3 zekerheden voor de perfecte internetverbinding

Zonder zorgen naar KPN overstappen

Waarom overstappen?
Een instabiele internetverbinding op kantoor of onderweg staat ondernemen in de weg. Ervaart u dit probleem? Bij KPN krijgt u stabiel internet, supergoeie zakelijke wifi en 24/7 service. Wij staan dag en nacht voor u klaar zodat u zich kunt focussen op uw business.

Overstappen is eenvoudig
Met de overstapservice van KPN ervaart u een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij uw huidige provider en activeren KPN Kleinzakelijk. Ook kunt u gebruikmaken van een gratis installatiemonteur. Dat is zonder zorgen overstappen.

Verbeter uw zakelijke wifi
Speciaal voor Kleinzakelijk gebruikers

Maakt u al gebruik van KPN Kleinzakelijk Internet én wilt u weten of uw wifiverbinding optimaal is? U weet het binnen enkele seconden met onze gratis online tool. Als blijkt dat uw wifibereik beter kan, gaan we aan de slag om het te verbeteren.

Hebt u al internet van KPN?
Haal het beste uit uw wifi met de Wifi Manager

Met de Wifi Manager meet u uw wifisnelheid. En krijgt u advies op maat over hoe u uw wifi kunt verbeteren. Wilt u direct KPN SuperWifi toevoegen aan uw abonnement? Dit doet u makkelijk via de Wifi Manager.
Nu 2 kpn SuperWifi punten voor maar €149,- incl. btw

Profiteer privé ook van SuperWifi. Ga naar SuperWifi voor thuis.

Nog vragen of hulp nodig?

De beste plek voor een SuperWifi punt ontdekt u met de in de KPN Thuis app. Hiermee ziet u waar het wifisignaal het zwakst is. Op deze plek(ken) plaatst u een SuperWifi punt voor een beter wifisignaal.
Op dit moment kunt u kiezen voor 2 SuperWifi punten bij Internet van KPN. Wilt u meer dan 2 wifiversterkers? Dan kunt u extra wifiversterkers bijbestellen.
Er is geen verschil tussen Multiroom wifi en KPN SuperWifi. Dit is exact hetzelfde. Multiroom wifi en KPN SuperWifi bestaan uit een set van 2 of meer wifiversterkers die draadloos met elkaar in verbinding staan. Doordat ze continu met elkaar communiceren, blijft u altijd verbonden met het allerbeste wifisignaal.

Na uw bestelling ontvangt u binnen enkele werkdagen per mail of post de orderbevestiging met de gegevens om een installatieafspraak te maken. U kunt daarna ook direct onze klantenservice bellen. De monteur is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00. 

Toon nummer

Tijdens uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik tijdens de bestelling op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw abonnement en extra's zoals tv-zenders voor u op aan de hand van uw gegevens. De voordelen:

 Wij zeggen uw oude diensten voor u op  Uw nieuwe pakket wordt zorgeloos geïnstalleerd door onze monteur  Geen dag zonder zakelijke diensten met naadloze overstap.

Wanneer u contractsvrij bent kunt u eenvoudig overstappen met onze overstapservice. U vindt op uw huidige contract wanneer u contractstermijn voorbij is. Vanaf dat moment kunt u overstappen naar KPN.

Wilt u automatisch een herinnering ontvangen wanneer u kunt overstappen? Zet dan vrijblijvend de overstapwekker. Wij laten u op tijd weten wanneer u kunt overstappen en welke voordelen u bij KPN krijgt.

Toon nummer

24/7 persoonlijk contact

Lukt het niet op de website of wilt u graag een KPN medewerker spreken?

Direct contact opnemen

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten