Lamb Weston / Meijer: SAP HANA als fundament van digitale innovatie in de maakindustrie

Het krachtige en schaalbare SAP HANA platform van KPN geeft Lamb Weston / Meijer de slagkracht om versneld te innoveren,

Lees meer

CRV: Innovatief CRV kiest voor hands off, eyes on bij applicaties

CRV heeft een routekaart voor haar ICT-omgeving en bouwt met de strategie aan een applicatie-omgeving die de komende 5 jaar flexibiliteit, schaalbaarheid en groei mogelijk maakt.

Lees meer

MKB-bedrijf Royal Brinkman houdt zijn telecom & IT eenvoudig

Royal Brinkman zocht een telecom & IT oplossing om alle vestigingen eenvoudig te beheren vanuit één online omgeving in de cloud om optimaal bereikbaar te zijn voor hun klanten en medewerkers in staat te stellen altijd online hun werk te kunnen blijven doen.

Lees meer

CRV: Superkoeien door geïntegreerde ICT-dienstverlening

ICT staat aan de basis van veeverbetering. De steeds grotere hoeveelheid beschikbare data moet eenvoudig toegankelijk zijn voor een goede dataverwerking. CRV zocht daarom een ICT-partner met een breed pakket, zodat versnipperd outsourcen niet nodig is.

Lees meer

Randstad Groep Nederland: Medewerkers zorgeloos ondersteund met vernieuwende ICT en Support

Medewerkers kunnen nu mobiel werken en altijd en overal aan de slag. Urenregistraties, salarisstroken; alles kan online geregeld worden. En, heel belangrijk, support is via diverse kanalen beschikbaar.

Lees meer