Narrowcasting
uw eigen tv-pagina

Met zakelijke TV stemt u uw televisie volledig af op uw bedrijf. Stream eigen content op uw informatiepagina. Een statische pagina, of juist dynamisch met een flitsende video: niets is te gek!

Zakelijke features:

  • Video's streamen
  • Pagina met eigen content
  • Upload een PDF

Benieuwd of narrowcasting en Zakelijke TV van KPN bij uw onderneming passen?

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting betekent het tonen van op maat gemaakte content aan een bepaalde doelgroep. Het is een vorm van digitale communicatie die ondernemers helpt hun boodschap te vertellen. Op een of meerdere tv-schermen in uw bedrijf.

Het groeperen van zakelijke functies is ook mogelijk. Verwelkom bezoekers van uw mkb bijvoorbeeld in uw receptie, en informeer eigen personeel in uw bedrijfskantine. U bepaalt zelf wat u laat zien en aan wie.

Wat kan ik allemaal tonen met narrowcasting

Met narrowcasting toont u eenvoudig uw eigen content. Denk aan zelfgemaakte video's, instructiefilmpjes en informatiepagina's op een of meer tv-schermen. De voordelen van narrowcasting zijn groot.

Eigen tv-pagina's zijn flexibeler dan posters aan de wand of prikborden: aanpassen gaat snel en gemakkelijk. Stem de informatie af op de doelgroep, de tijd van de dag of zelfs het weertype. En groepeer content per tv of locatie.

Hoe gebruikt u narrowcasting?

Horeca

Vermaak uw klanten én beïnvloed hun bestelling in uw restaurant of lunchroom. Toon bijvoorbeeld uw gerecht van de dag, of die goede fles wijn die ze écht geproefd moeten hebben.

Receptie of wachtruimte

Houd uw bezoekers of patiënten op de hoogte van wijzigingen en het uitlopen van afspraken via een informatiepagina.

Kantoor en de kantine

Bespaar tijd en geld door te stoppen met papieren hand outs of massa e-mails. Met narrowcasting verspreid u gemakkelijk informatie voor iedereen op kantoor. Toon inspirerende boodschappen, reminders of de targets voor die week.

Verbeter de band met klanten en medewerkers

Een restaurant zal tegen lunchtijd een andere menukaart tonen dan ’s avonds en groepen bezoekers kunnen persoonlijk worden benaderd. Uit onderzoek blijkt dat tv-schermen meer aandacht trekken en dat de content beter wordt herinnerd. Je kunt de schermen ook inzetten voor reclame. Zo kan een hotel kan haar gasten bepaalde restaurants aanbevelen. De monitors zijn ookgeschikt om het winkelend publiek te wijzen op corona-maatregelen.

Een andere groep die heel goed met narrowcasting is te bereiken zijn de medewerker zonder laptop. Door bedrijfsinformatie op een scherm in de kantine uit te zenden houd je iedereen op de hoogte. Ook mensen die niet de hele dag achter hun computer zitten betrekt u zo bij het bedrijf.

Weten wat narrowcasting voor uw bedrijf kan betekenen?

Ontvang gratis advies

Voordelen van narrowcasting

Beïnvloed

Beïnvloed het gedrag van uw klanten door producten uit te lichten op de schermen in uw zaak, met of zonder QR-codes. Of door aanbiedingen te presenteren op strategische plekken. Zoals boven de kassa of in zicht van de tafels.

Vermaak

Uw bezoekers zullen zich nooit meer vervelen in de wachtruimte. Toon grappige video's of gebruik 'infotainment' om op een leuke manier te informeren.

Bespaar

Informeer efficiënt via narrowcasting en bespaar op papieren flyers of posters. Zo toont u uw boodschap in één keer aan al uw bezoekers en medewerkers. Dat is financieel- én milieubewust ondernemen!

Versimpel

Maak het uw bezoekers makkelijk door via narrowcasting op uw schermen te tonen waar ze moeten zijn. Of geef bijvoorbeeld een tijdsschema weer. Zo maakt u de ervaring van uw klant nóg beter.

Narrowcasting bij KPN

Bij Zakelijke TV van KPN EEN MKB zit narrowcasting standaard inbegrepen als zakelijke feature. Per licentie die u afneemt kunt één scherm aansturen. Bij het abonnement zit, behalve de gebruikelijke tv- en radiozenders, een apart kanaal voor narrowcasting waarop eigen video's en informatiepagina's kunnen worden getoond. Via het nieuwe platform van KPN zijn gemakkelijk filmpjes te uploaden of informatie in pdf-vorm samen te stellen. U hebt hiervoor geen narrowcasting player of narrowcasting software nodig. 

Eenvoudig overstappen naar Zakelijk TV

  • KPN regelt de overstap met uw huidige provider
  • Het pakket is eenvoudig te installeren
  • Geen dag zonder internetverbinding met naadloze overstap

Veelgestelde vragen

Hoe narrowcasting te installeren en te gebruiken is, is te lezen in de gebruikershandleiding.

Download handleiding