Narrowcasting
Uw eigen tv-pagina

Met narrowcasting tv stemt u zakelijke televisie volledig af op uw bedrijf. Stream eigen nieuwsberichten (bijvoorbeeld via een lichtkrant), pdf's, webpagina's en video's. Op tv-schermen naar keuze die u zelf groepeert. Van statische pagina's tot dynamische met video: niets is te gek.

Zakelijke features narrowcasting:

  • Toon uw bedrijfslogo in het menu
  • Stel zakelijke functies in per ruimte
  • Stream pdf's, webpagina's of video's

De voordelen van narrowcastingVermaak

Voorkom verveling bij bezoekers met een wachtkamerscherm. Toon grappige video's of gebruik 'infotainment' voor informeren op een leuke manier.

Beïnvloed

Licht uw eigen producten uit op tv-schermen in uw zaak. Met of zonder QR-codes. Of presenteer aanbiedingen op strategische plekken.

Versimpel

Maak het uw bezoekers makkelijk door looproutes te tonen of te wijzen op huisregels. Of geef een tijdsschema weer. Kleine stappen met een groot effect.

Bespaar

Informeer efficiënt via narrowcasting en bespaar op papieren flyers of posters. Uw boodschap is direct zichtbaar voor ontvangers.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting betekent het tonen van op maat gemaakte content aan een bepaalde doelgroep. Het is een vorm van digitale communicatie die ondernemers helpt hun boodschap te vertellen. Op een of meerdere tv-schermen in uw bedrijf.

Het groeperen van zakelijke functies is ook mogelijk. Verwelkom bezoekers van uw mkb bijvoorbeeld in uw receptie, en informeer eigen personeel in uw bedrijfskantine. U bepaalt zelf wat u laat zien en aan wie.

Wat kan ik met narrowcasting?

Met narrowcasting toont u eenvoudig uw eigen content. Denk aan zelfgemaakte video's, instructiefilmpjes en informatiepagina's op een of meer tv-schermen. De voordelen van narrowcasting zijn groot.

Eigen tv-pagina's zijn flexibeler dan posters aan de wand of prikborden: aanpassen gaat snel en gemakkelijk. Stem de informatie af op de doelgroep, de tijd van de dag of zelfs het weertype. En groepeer content per tv of locatie.


Ervaar de voordelen voor uw bedrijf

Bel mij terug

Hoe gebruik ik narrowcasting?

Horeca

Vermaak uw klanten én beïnvloed hun bestelling in uw restaurant of lunchroom. Toon bijvoorbeeld het gerecht van de dag.

Wachtkamer

Houd uw bezoekers of patiënten onder meer op de hoogte van wijzigingen en het uitlopen van afspraken. Door middel van uw eigen pagina.

Kantoor

Met narrowcasting verspreidt u makkelijk informatie voor iedereen op kantoor. Toon inspirerende bedrijfsvideo's, of de targets voor die week.

Kantine

Is sport kijken dé activiteit bij u op de club? Wissel live tv en eigen content af met narrowcasting. Zoals voor de laatste wedstrijdscores.

Narrowcasting kosten

Bij Zakelijke TV van KPN EEN MKB zit narrowcasting standaard inbegrepen. U hebt nu al een abonnement vanaf 10,- per maand. Binnen dit pakket sluit u licenties af per tv-scherm. Gaat u voor meerdere tv-schermen? Groepeer ze per locatie. En naast de gebruikelijke tv- en radiozenders krijgt u ook 2 aparte kanalen voor narrowcasting.

Video's, pdf's of informatiepagina's uploadt u eenvoudig via het platform van KPN. U hebt hiervoor geen narrowcasting player of narrowcasting software nodig. 

KPN EEN MKB Internet + TV

Geef uw bedrijf een totale upgrade met KPN EEN MKB Internet + TV. Dat is veilig ondernemen, altijd online zijn en meer uit de kracht van beeld halen in 1 pakket. Flexibel en schaalbaar, voor bedrijven met ambitie.

  • Extra Veilig Internet met 4G Back-up
  • Eigen content streamen in uw bedrijf

Veelgestelde vragen

Hoe narrowcasting te installeren en te gebruiken is, is te lezen in de gebruikershandleiding.

Download handleiding

Narrowcasting is onderdeel van KPN EEN MKB TV. Dit abonnement is enkel te bestellen in combinatie met KPN EEN MKB Internet.

Direct bestellen

Meer weten over narrowcasting?
Maak een gratis adviesafspraak

Bel mij terug