Narrowcasting
uw eigen tv-pagina

Met zakelijke TV stemt u uw televisie volledig af op uw bedrijf. Stream eigen content op uw informatiepagina. Een statische pagina, of juist dynamisch met een flitsende video: niets is te gek!

Zakelijke features:

  • Video's streamen
  • Pagina met eigen content
  • Upload een PDF

Benieuwd of narrowcasting en Zakelijke TV van KPN bij uw onderneming passen?

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting betekent het tonen van op maat gemaakte content aan een bepaalde doelgroep. Het is het tegenovergestelde van broadcasting, waarbij een hele grote groep aangesproken wordt. De informatie wordt getoond op een of meerdere beeldschermen. Zo is het eenvoudig om uw boodschap over te brengen.

Wat kan ik allemaal tonen?

Met narrowcasting toont u eenvoudig uw eigen content. Maak het zo persoonlijk mogelijk voor uw doelgroep! Toon een lichtkrant met het laatste nieuws uit Nederland of uw omgeving. Narrowcasting is in te zetten voor zowel interne als externe communicatie. Licht eenvoudig uw medewerkers in over de sales targets of toon aanbiedingen in uw winkel. Ook is het mogelijk uw eigen logo in het beeld te verwerken. Zo komt uw onderneming herkenbaar over.

Narrowcasting bij KPN

Bij Zakelijke TV van KPN EEN MKB zit narrowcasting standaard inbegrepen als zakelijke feature. Per licentie die u afneemt kunt één scherm aansturen. U kunt de content eenvoudig beheren in MijnKPN, en zo dus op de schermen tonen. U hebt hiervoor geen narrowcasting player of narrowcasting software nodig. 

Eenvoudig overstappen naar Zakelijk TV

  • KPN regelt de overstap met uw huidige provider
  • Het pakket is eenvoudig te installeren
  • Geen dag zonder internetverbinding met naadloze overstap