Verbeter de communicatie
bij jou op kantoor

Medewerkers op kantoor worden vaak overladen met informatie. In hun mail, via het intranet en op diverse apps. Veel wordt niet eens gelezen; er komt dagelijks te veel binnen. Met narrowcasting op kantoor krijgt iedereen jouw boodschap mee. Plaats bijvoorbeeld tv's in jouw receptie, lunchruimte of bij het koffiezetapparaat.

Deel belangrijke nieuwsberichten of creƫer animo voor evenementen in pdf's, foto's en video's die je zelf uploadt. En toon video's van jouw bedrijf voor partners en sollicitanten. Ervaar de voordelen van narrowcasting bij jou op kantoor.

Iedereen betrokken met narrowcasting

Vergroot het wij-gevoel

Van een gezamenlijke challenge tot behaalde prestatie: samenwerken is de drijfveer achter elk bedrijf. Organiseer je geregeld interne activiteiten? Spoor medewerkers aan tot deelname via narrowcasting.

Versterk boodschappen

Zet narrowcasting op kantoor ook in als extra kanaal om medewerkers te bereiken. Zoals naast mail. Een boodschap komt beter over als iemand die vaker hoort. De kracht van herhaling.

Stimuleer productiviteit

Soms prikkelt een goede herinnering medewerkers al in hun werkzaamheden. Bijvoorbeeld aan maatschappelijke activiteiten of gezellige bedrijfsfeesten.

Zelf ervaren? Bekijk onze narrowcasting abonnementen

Mogelijkheden tv schermen kantoor

Nieuwsberichten

Een strategie-update, nieuwe KPI's of een teamwijziging. Plaats uw nieuwsberichten eenvoudig in jouw narrowcasting app en geen medewerker die ze mist.

Blogs

Blogs van collega's over specifieke onderwerpen versterken verbondenheid bij jouw medewerkers. Werkgerelateerd of niet. Een favoriet recept werkt net zo goed.

Projecten

Welke projecten lopen er en hoe gaan ze? Hou een makkelijk overzicht bij voor iedereen die niet direct betrokken is bij een project. Vaak hebben er meer iets aan die info.

Activiteiten

Een uitje voor het team dat de meeste sales scoort. Of een boek cadeau wie de pubquiz wint. Nodig iedereen uit voor activiteiten met narrowcasting. Alleen nog even inschrijven...

Narrowcasting op jouw kantoor?
Bespreek de mogelijkheden

Bel mij terug