Laat klanten watertanden
in jouw restaurant of hotel

Zien eten doet smaken naar meer. En een lekker gerecht zien is het vaak al bijna proeven. Narrowcasting is op weinig plekken zo effectief als in restaurants. Je toont wisselende menu's, foto's van gerechten en komende evenementen eenvoudig op jouw tv's. Niemand die dat dessert nog overslaat.

Narrowcasting ook inzetten voor jouw hotel? Versterk je merk met video's over de faciliteiten, bijvoorbeeld massages en fietsverhuur. Of tijdelijke deals. Jouw klanten ook de ultieme horeca-ervaring bieden?

Altijd happy hour met horeca narrowcasting

Vermaak kinderen

Een promovideo voor een kinderfeestje, of foto's van gerechten die zelfs de moeilijkste eter laten watertanden. Maak uit eten gaan leuker voor kinderen met narrowcasting in jouw restaurant. Je bepaalt zelf wat je laat zien.

Informeer klanten

Veranderende openingstijden, een nieuwe locatie, jouw huisregels: bedenk het en je toont het met narrowcasting. Tv's groeperen per plek kan ook. Toon bijvoorbeeld jouw huisregels bij de ingang en dagmenu's in de eetzaal.

Stimuleer verkoop

Slooft je chef zich graag uit op culinair vlak? Deel de beste primeurs van jouw menu's met narrowcasting in jouw restaurant. Zoals een spetterend dessert. Of licht evenementen als kookworkshops of themadagen uit.

Zelf ervaren? Bekijk onze narrowcasting abonnementen

Mogelijkheden narrowcasting horeca

Dagmenu's

Eerlijk: het ouderwetse krijtbord werkt ook prima. Op een terras. Binnen is een digitale optie makkelijker in gebruik. En valt die ook nog eens meer op. Dat dagmenu komt wel op.

Nieuwsberichten

Ook eigen of lokaal nieuws toon je eenvoudig met narrowcasting. In een hotel bijvoorbeeld wanneer het zwembad geopend is en hoe gasten daarvoor reserveren.

Foto's & video's

Versterk jouw merk met bedrijfsvideo's, of deel foto's van die ene geslaagde themaborrel. Beeld brengt jouw merk tot leven en versterkt de verbinding met je klanten.

Social media

Meer volgers altijd welkom? Toon (via een webpagina) jouw social media feed bij de ingang of in de looproute naar sanitaire ruimtes. Trek extra aandacht met exclusieve winacties voor jouw volgers.

Narrowcasting voor jouw restaurant?
Bespreek de mogelijkheden

Bel mij terug