Laat klanten watertanden
in uw restaurant of hotel

Zien eten doet smaken naar meer. En een lekker gerecht zien is het vaak al bijna proeven. Narrowcasting is op weinig plekken zo effectief als in restaurants. U toont wisselende menu's, foto's van gerechten en komende evenementen eenvoudig op uw tv's. Niemand die dat dessert nog overslaat.

Narrowcasting ook inzetten voor uw hotel? Versterk uw merk met video's over de faciliteiten, bijvoorbeeld massages en fietsverhuur. Of tijdelijke deals. Uw klanten ook de ultieme horeca-ervaring bieden?

Altijd happy hour met horeca narrowcasting

Vermaak kinderen

Een promovideo voor een kinderfeestje, of foto's van gerechten die zelfs de moeilijkste eter laten watertanden. Maak uit eten gaan leuker voor kinderen met narrowcasting in uw restaurant. U bepaalt zelf wat u laat zien.

Informeer klanten

Veranderende openingstijden, een nieuwe locatie, uw huisregels: bedenk het en u toont het met narrowcasting. Tv's groeperen per plek kan ook. Toon bijvoorbeeld uw huisregels bij de ingang en dagmenu's in de eetzaal.

Stimuleer verkoop

Slooft uw chef zich graag uit op culinair vlak? Deel de beste primeurs van uw menu's met narrowcasting in uw restaurant. Zoals een spetterend dessert. Of licht evenementen als kookworkshops of themadagen uit.

Zelf ervaren? Bekijk onze narrowcasting abonnementen

Mogelijkheden narrowcasting horeca

Dagmenu's

Eerlijk: het ouderwetse krijtbord werkt ook prima. Op een terras. Binnen is een digitale optie makkelijker in gebruik. En valt die ook nog eens meer op. Dat dagmenu komt wel op.

Nieuwsberichten

Ook eigen of lokaal nieuws toont u eenvoudig met narrowcasting. In een hotel bijvoorbeeld wanneer het zwembad geopend is en hoe gasten daarvoor reserveren.

Foto's & video's

Versterk uw merk met bedrijfsvideo's, of deel foto's van die ene geslaagde themaborrel. Beeld brengt uw merk tot leven en versterkt de verbinding met uw klanten.

Social media

Meer volgers altijd welkom? Toon (via een webpagina) uw social media feed bij de ingang of in de looproute naar sanitaire ruimtes. Trek extra aandacht met exclusieve winacties voor uw volgers.

Narrowcasting voor uw restaurant?
Bespreek de mogelijkheden

Bel mij terug