Wissel live én eigen tv af
in uw kantine

Geen kantine is compleet zonder tv. Samen wedstrijden of evenementen kijken schept een band. En juist dat is voor uw bedrijf belangrijk. Met narrowcasting in uw kantine maakt u toegankelijk en voordelig gebruik van uw bereik. Voor vermaak, het overbrengen van informatie en het stimuleren van uw verkoop. Dat is driedubbel scoren.

Personaliseer uw tv's bijvoorbeeld met eigen wedstrijdscores, speelroosters of formaties. Of gebruik narrowcasting in uw kantine voor het versterken van uw merk. Zoals met foto's en video's over uw vereniging, of van recente evenementen. Ervaar narrowcasting in uw kantine zelf.

Iedereen bij met narrowcasting

Vermaak kinderen

Wie staat er voor? Welk team maakt de meeste kans op de seizoensbeker? Met narrowcasting in uw kantine is iedereen altijd op de hoogte. En ziet iedereen de beelden terug van spannende toernooien.

Informeer leden

Inkomende scores, nieuwe teams of coaches, extra wedstrijden: bedenk het en u toont het met narrowcasting. Uw leden zijn snel op de hoogte en u bespaart tijd, kosten en energie. Die printshop is plotseling overbodig.

Stimuleer verkoop

Breng acties onder de aandacht met narrowcasting in uw kantine. Van korting op een sportabonnement tot de dagmenu's voor die week. Of zend live sport uit en profiteer indirect van extra verkoop aan de bar.

Zelf ervaren? Bekijk onze narrowcasting abonnementen

Mogelijkheden narrowcasting kantine

Wisselende menu's

Eerlijk: het ouderwetse krijtbord werkt ook prima. Op een terras. Binnen is een digitale optie makkelijker in gebruik. En valt die ook nog eens meer op. Dat dag- of weekmenu komt wel op.

Nieuwsberichten

Ook eigen of lokaal nieuws toont u eenvoudig met narrowcasting. In een hotel bijvoorbeeld wanneer het zwembad geopend is, of waar klanten moeten reserveren.

Foto's & video's

Versterk uw merk met bedrijfsvideo's, of deel foto's van die ene geslaagde openingsborrel. Beeld brengt uw merk tot leven. En versterkt de verbinding met uw klanten.

Social media

Meer volgers altijd welkom? Toon uw social media feed bij de ingang of in de looproute naar de toiletten. Trek extra aandacht met exclusieve winacties.

Narrowcasting in uw kantine?
Bespreek de mogelijkheden

Bel mij terug