Wissel live én eigen tv af
in jouw kantine

Geen kantine is compleet zonder tv. Samen wedstrijden of evenementen kijken schept een band. En juist dat is voor jouw bedrijf belangrijk. Met narrowcasting in jouw kantine maak je toegankelijk en voordelig gebruik van jouw bereik. Voor vermaak, het overbrengen van informatie en het stimuleren van je verkoop. Dat is driedubbel scoren.

Personaliseer jouw tv's bijvoorbeeld met eigen wedstrijdscores, speelroosters of formaties. Of gebruik narrowcasting in jouw kantine voor het versterken van jouw merk. Zoals met foto's en video's over je vereniging, of van recente evenementen. Ervaar narrowcasting in jouw kantine zelf.

Iedereen bij met narrowcasting

Vermaak kinderen

Wie staat er voor? Welk team maakt de meeste kans op de seizoensbeker? Met narrowcasting in jouw kantine is iedereen altijd op de hoogte. En ziet iedereen de beelden terug van spannende toernooien.

Informeer leden

Inkomende scores, nieuwe teams of coaches, extra wedstrijden: bedenk het en je toont het met narrowcasting. Jouw leden zijn snel op de hoogte en je bespaart tijd, kosten en energie. Die printshop is plotseling overbodig.

Stimuleer verkoop

Breng acties onder de aandacht met narrowcasting in jouw kantine. Van korting op een sportabonnement tot de dagmenu's voor die week. Of zend live sport uit en profiteer indirect van extra verkoop aan de bar.

Zelf ervaren? Bekijk onze narrowcasting abonnementen

Mogelijkheden narrowcasting kantine

Wisselende menu's

Eerlijk: het ouderwetse krijtbord werkt ook prima. Op een terras. Binnen is een digitale optie makkelijker in gebruik. En valt die ook nog eens meer op. Dat dag- of weekmenu komt wel op.

Nieuwsberichten

Ook eigen of lokaal nieuws toon je eenvoudig met narrowcasting. In een hotel bijvoorbeeld wanneer het zwembad geopend is, of waar klanten moeten reserveren.

Foto's & video's

Versterk jouw merk met bedrijfsvideo's, of deel foto's van die ene geslaagde openingsborrel. Beeld brengt jouw merk tot leven. En versterkt de verbinding met jouw klanten.

Social media

Meer volgers altijd welkom? Toon jouw social media feed bij de ingang of in de looproute naar de toiletten. Trek extra aandacht met exclusieve winacties.

Narrowcasting in jouw kantine?
Bespreek de mogelijkheden

Bel mij terug