Bepaal zelf wat klanten zien
in uw wachtkamer of receptie

Klanten laten wachten tot ze een ons wegen, geen bedrijf dat er vrijwillig voor kiest. Wachten is voor niemand leuk. Tenzij zowel uw klanten als uw bedrijf er voordeel uit halen. Zie het eens voor u: uw bezoekers zijn snel op de hoogte van relevante informatie, en u bespaart tijd, kosten en energie.

Er nog meer uithalen? Versterk uw merk met eigen bedrijfsvideo's en tijdelijke aanbiedingen. Wachten was nog nooit zo interessant. Ervaar narrowcasting in uw wachtkamer.

Narrowcasting voor wachtkamer tv

Vermaak kinderen

Wachten is voor veel kinderen een beproeving. Zeker als er geen enkele afleiding is. De oplossing? Vermaak ze met uw eigen content, die u naar eigen invulling afstemt. Misschien wel vol leuke en leerzame weetjes.

Informeer klanten

Is uw bedrijf binnenkort gesloten of komen er roosterwijzigingen aan? Narrowcasting in uw wachtkamer is een voordelige manier van informeren. U bespaart printkosten en bereikt direct uw doelgroep.

Stimuleer verkoop

Narrowcasting in uw wachtkamer heeft ook commerciële voordelen. Denk aan foto's of video's van nieuwe producten in uw assortiment. Die u eventueel zelfs met een QR-code aanbiedt.

Zelf ervaren? Bekijk onze narrowcasting abonnementen

Mogelijkheden wachtkamerscherm

Aanbiedingen

Van korting tot een gratis accessoire: bedenk het en u verkoopt het met narrowcasting. Plaats de aanbieding simpelweg in een pdf, en voilà.

Nieuwsberichten

Ook eigen of lokaal nieuws toont u eenvoudig op uw wachtkamerscherm. Narrowcasting in de huisartsenpraktijk is handig voor onder meer tijden voor bloedafname.

Foto's & video's

Versterk uw merk met bedrijfsvideo's, of deel foto's van die ene geslaagde lancering of informatieavond. Beeld brengt uw merk tot leven. En u creëert betrokkenheid.

Social media

Meer volgers altijd welkom? Toon uw social media feed op tv's in uw wachtkamer, van Facebook tot Instagram. Extra gunstig voor onder meer winacties.

Narrowcasting in uw wachtkamer?
Bespreek de mogelijkheden

Bel mij terug