Bepaal zelf wat klanten zien
in jouw wachtkamer of receptie

Klanten laten wachten tot ze een ons wegen, geen bedrijf dat er vrijwillig voor kiest. Wachten is voor niemand leuk. Tenzij zowel jouw klanten als jouw bedrijf er voordeel uit halen. Zie het eens voor je: jouw bezoekers zijn snel op de hoogte van relevante informatie, en je bespaart tijd, kosten en energie.

Er nog meer uithalen? Versterk jouw merk met eigen bedrijfsvideo's en tijdelijke aanbiedingen. Wachten was nog nooit zo interessant. Ervaar narrowcasting in jouw wachtkamer.

Narrowcasting voor wachtkamer tv

Vermaak kinderen

Wachten is voor veel kinderen een beproeving. Zeker als er geen enkele afleiding is. De oplossing? Vermaak ze met jouw eigen content, die je naar eigen invulling afstemt. Misschien wel vol leuke en leerzame weetjes.

Informeer klanten

Is jouw bedrijf binnenkort gesloten of komen er roosterwijzigingen aan? Narrowcasting in jouw wachtkamer is een voordelige manier van informeren. Je bespaart printkosten en bereikt direct jouw doelgroep.

Stimuleer verkoop

Narrowcasting in jouw wachtkamer heeft ook commerciële voordelen. Denk aan foto's of video's van nieuwe producten in jouw assortiment. Die je eventueel zelfs met een QR-code aanbiedt.

Zelf ervaren? Bekijk onze narrowcasting abonnementen

Mogelijkheden wachtkamerscherm

Aanbiedingen

Van korting tot een gratis accessoire: bedenk het en je verkoopt het met narrowcasting. Plaats de aanbieding simpelweg in een pdf, en voilà.

Nieuwsberichten

Ook eigen of lokaal nieuws toon je eenvoudig op jouw wachtkamerscherm. Narrowcasting in de huisartsenpraktijk is handig voor onder meer tijden voor bloedafname.

Foto's & video's

Versterk jouw merk met bedrijfsvideo's, of deel foto's van die ene geslaagde lancering of informatieavond. Beeld brengt jouw merk tot leven. En je creëert betrokkenheid.

Social media

Meer volgers altijd welkom? Toon jouw social media feed op tv's in jouw wachtkamer, van Facebook tot Instagram. Extra gunstig voor onder meer winacties.

Narrowcasting in jouw wachtkamer?
Bespreek de mogelijkheden

Bel mij terug