Onze top 3 best gelezen security artikelen

Ransomware-update: dit zijn de laatste trends

De ontwikkelingen op het gebied van ransomware gaan razendsnel. Van alarmerende trends tot gevaarlijke nieuwe...

Een hybride werkvloer vraagt om slimme securitymaatregelen

Een cruciale voorwaarde voor innovatie? Een werkklimaat waarin medewerkers maximaal presteren...

De grootste cyberincidenten van 2022

Ook in 2022 werden weer talloze bedrijven slachtoffer van cyberciminaliteit. Dit zijn de meest opvallende...Wat kan KPN Security
voor jouw bedrijf doen?

Of je cybersecurity strategie nu in de kinderschoenen staat of je organisatie al op het allerhoogste volwassenheidsniveau zit: KPN Security is jouw strategische partner in het voorkomen van security-incidenten en het veilig stellen van je data en bedrijfscontinuïteit.

Hoe pakken we dat aan? We starten met het verkrijgen van inzicht wat moet leiden naar succes. Om daar te komen stellen we samen met jou een roadmap op. Meer weten? Bekijk ons stappenplan.

Oplossingen in de spotlight

eHerkenning

Doe je zaken met officiële instellingen zoals de Belastingdienst of andere overheidsinstellingen? Dan is het gebruik van eHerkenning in veel gevallen veilig en verplicht. KPN is een van de officiële aanbieders van eHerkenning. Lees meer over het gebruik en de aanvraagprocedure.

Managed Workforce

Managed Workforce Security gaat verder dan traditionele Endpoint Security. Het is een complete suite aan security-oplossingen die alle devices en workstations in je organisatie op het hoogste niveau beveiligt.

Security voor het mkb

KPN Security werkt samen met KPN voor Ondernemers aan veilige netwerkoplossingen voor het mkb. Denk aan Extra Veilig Internet, virusscanners en checklists om hacking en phishing te voorkomen. Meer weten? Bekijk KPN’s security-oplossingen voor het mkb.

Op zoek naar een andere security-
oplossing of advies nodig?

Neem contact op