Zakelijk internet
Betrouwbaar & razendsnel • Hoge internetsnelheden
  Altijd bereikbaar met hoge internetsnelheden tot wel 500 Mbit/s.
 • Overal wifi in uw gebouw
  Gratis monteur, overal gegarandeerd betere wifi en 24/7 zakelijke service.
 • Stel zelf uw pakket samen
  U bepaalt zelf de samenstelling van uw pakket. U betaalt geen aansluitkosten.
Stabiel wifi met KPN Zakelijk


Stabiel draadloos netwerk

Voel u vrij met stabiel en snel draadloos internet in en rondom uw bedrijf. Niet alleen voor u en uw medewerkers, maar ook voor uw gasten. De Xperia modem maakt het mogelijk.

Stel uw eigen pakket samen

Breid uw pakket uit met sneller internet of een vaste telefoonlijn. Of ga voor de extra opties zoals Spotify Premium en KPN Veilig op meer apparaten. Veilig internetten en onbeperkt muziek luisteren.

Zakelijk Service
Gratis installatie
Glasvezel (indien mogelijk)
Gratis KPN Veilig

Eenvoudig zakelijk overstappen

 Wij zeggen uw oude diensten voor u op
 Uw nieuwe pakket wordt zorgeloos geïnstalleerd door onze monteur
 Geen dag zonder zakelijke diensten met naadloze overstap

Zakelijk internet aanvragen
Hoe het werkt

Stap 1

Kies het zakelijk internet pakket dat bij uw bedrijfsbehoefte past.

Stap 2

Bestel uw internet pakket eenvoudig op onze website. Maak hierbij ook gebruik van de gratis overstap service.

Stap 3

U ontvang uw aanvraag per post. Maak voor de installatie gebruik van een KPN-monteur of installeer het zelf.

Wat kan ik nog meer met zakelijk internet?

Interactieve TV

Interactieve TV

Interactieve TV is tv-kijken waar en wanneer u het wilt. Dankzij de digitale mogelijkheden kijkt u naar meer dan 60 zenders in de beste kwaliteit.

Vast bellen over IP

Vast bellen over IP

Bespaar op telefoonkosten met bellen via uw zakelijk internet, oftewel vast bellen over IP. U hebt geen telefoonkabel meer nodig en past zelf eenvoudig uw bereikbaarheid aan.

Binnen 1 werkdag
Persoonlijk advies

Wilt u een vast IP-adres of hebt u andere wensen? Wij geven u graag persoonlijk advies.

Vraag advies aan

Veelgestelde vragen

Tijdens uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik tijdens de bestelling op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw abonnement en extra's zoals tv-zenders voor u op aan de hand van uw gegevens. De voordelen:

 Wij zeggen uw oude diensten voor u op
 Uw nieuwe pakket wordt zorgeloos geïnstalleerd door onze monteur
 Geen dag zonder zakelijke diensten met naadloze overstap

Wanneer u contractsvrij bent kunt u eenvoudig overstappen met onze overstapservice. U vindt op uw huidige contract wanneer u contractstermijn voorbij is. Vanaf dat moment kunt u overstappen naar KPN.

Wilt u automatisch een reminder wanneer u kunt overstappen? Zet dan vrijblijvend de overstapwekker. Wij laten u op tijd weten wanneer u kunt overstappen en welke voordelen u bij KPN krijgt.

Welke internetsnelheid u nodig hebt hangt af waarvoor u uw internet gebruikt en welke apparatuur is aangesloten op uw internetverbinding.

 • Laag gebruik: U gebruikt uw internet alleen op 1 computer en u belt via 1 vaste telefoon over het internet (IP-bellen). U gebruikt uw internet verder alleen voor surfen en mailen. In dit geval is elk KPN internet pakket geschikt voor uw situatie.
 • Gemiddeld gebruik: U gebruikt een aantal computers en eventueel ook meerdere IP-adressen. Daarnaast maakt u gebruik van online programma's zoals Skype for Business, online muziek of video's. In dit geval is een pakket van minimaal 40 Mbit/s het beste geschikt voor uw bedrijf.
 • Hoog gebruik: U gebruikt meerdere computers en meerdere vaste telefoons met IP bellen. In dit geval is een pakket van 40 tot 500 Mbit/s geschikt voor uw situatie. Dit pakket raden wij ook aan als u uw WiFi deelt met uw klanten of wanneer u ook andere apparaten hebt aangesloten op uw internetverbinding zoals een IP alarmsysteem.

De internetsnelheid die wij u kunnen leveren is afhankelijk van uw locatie.

De internetsnelheid op uw adres is afhankelijk van de beschikbaarheid op uw locatie. Als u uw postcode invult dan controleren wij de maximale internetsnelheid op uw adres. Is er een upgrade mogelijk? Dan kunt u hier voor kiezen, op basis van uw behoefte.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
 en 7 dagen per week bereikbaar.

Telefonisch bestellen?

0800-0403
24 uur per dag, 7 dagen per week

Telefonisch bestellen?

×