Het was behoorlijk wennen, dat thuiswerken. Van videobellen aan de keukentafel tot e-mails beantwoorden met een kind op schoot. Maar inmiddels hebben we een manier gevonden. We vinden steeds meer de balans tussen werk en het leven thuis. Of je nou graag 's avonds werkt, tussendoor sport of je hond uitlaat tijdens meetings. Thuiswerken kan op jouw manier. En hoe je ook wilt werken, wij zorgen dat het werkt.

Hoe helpen wij jou effectief thuiswerken?

KPN SuperWifi
Overal supergoeie wifi

Voor wifi geldt maar 1 ding: je wilt gewoon dat het werkt. Dat je overal in huis kunt videobellen, internetten en e-mailen. Van de keukentafel tot de zolder. Daarom is er kpn SuperWifi. Hiermee heb je in elke hoek van je huis de optimale wifisnelheid dankzij 2 kpn SuperWifi punten.

KPN Glasvezel
Superstabiel en razendsnel

Met kpn Glasvezel heb je altijd superstabiel en razendsnel internet. Zo schakel je moeiteloos tussen online vergaderingen en presentaties. En is grote bestanden downloaden geen enkel probleem. kpn Glasvezel is nu beschikbaar met snelheden tot 1 Gbit/s.

Zakelijke oplossingen
Voor het hele bedrijf

Met de thuiswerkoplossingen van KPN EEN MKB laat je thuiswerken écht werken. Zo ben je overal mobiel bereikbaar op het vaste nummer van de zaak. Kan je overal werken met een werkplek die altijd up-to-date en veilig is. Jouw medewerkers werken thuis net als op kantoor.

Werkt u thuis met meer dan 150 medewerkers? Ontdek onze thuiswerkoplossingen voor grote organisaties.

Tips voor thuiswerken

Ontdek oplossingen voor al je thuiswerkstruggles in onze blogs. Over online samenwerken, de balans vinden, een goede digitale werkplek en meer.

Lees direct:

  1. Effectief thuiswerken: tips die echt werken
  2. Hoe richt je je thuiswerkplek goed in?
  3. 5 grote voordelen van glasvezel internet
  4. Hoe ziet ons kantoor er na corona uit?
  5. Tips om je wifisnelheid te verbeteren

Kijk mee met de Keukentafelmanagers


‘Van de 100 projecten zien wij er misschien 5 op locatie. En dat is al veel.'

- Nick Matulessy, oprichter Architect Direct

Keukentafelmanager Nick is de oprichter van een online architectenbureau. Hij past huizen aan zonder ook maar een voet over de drempel te zetten. En de vraag is groot.'Het was geen hobbyproject, maar dat het zo goed gaat is boven verwachting.'

- Chris Mulder, mede-eigenaar Leisure Team

Keukentafelmanagers Chris is creatief directeur en mede-eigenaar van Leisure Team. Een bedrijf voor online bedrijfsuitjes en cadeaus dat is ontstaan tijdens – én dankzij – de Covid-19 crisis.


Meer ondernemers horen? Ontdek de hele serie Keukentafelmanagers.

Doe inspiratie op van Thuiswerkers

Vlogger Jip

Dit is Jip. Ze heeft van thuiswerken écht werk gemaakt. Vorig jaar begon ze met het vloggen van musea. Zodat wij er thuis van kunnen genieten. Ga met haar mee naar Nieuw Dakota.

Zangeres Nelleke

Ontmoet zangeres Nelleke, die heeft ontdekt hoe werken óók kan. Samen met artiesten van over de hele wereld nam ze online haar eerste album op. Hoe ze dat deed? Dat zie je hier.

Meer thuiswerkpioniers zien? Bekijk alle Thuiswerkers op Instagram.

Op zoek naar iets anders?

KPN EEN MKB

Internet, vaste telefonie, televisie en mobiel in 1 flexibel pakket. Met allerlei extra opties. Voor bedrijven met ambitie.

Malwarefilter

Nu iedereen thuis werkt, is een veilige internetverbinding nog belangrijker. Bij KPN heb je een gratis malwarefilter tegen de belangrijkste online gevaren.

kpn Unlimited

Onbeperkt internet op je mobiele telefoon. Én iedere maand 25 GB delen met andere kpn Mobiel abonnementen op jouw adres.