Volg deze Instagram accounts voor nieuwe thuiswerkplek-inspiratie

Werk jij vanuit huis en ben je op zoek naar wat nieuwe #WFH inspo? Zoek niet verder. Op deze Instagram accounts vind je de mooiste desk setups van het internet.

Thuiswerken is de nieuwe standaard en dat betekent dat je best een beetje extra liefde en aandacht aan die thuiswerkplek mag geven. Dat gaat verder dan een opgeruimd bureau. Een goede monitor, standaard, custom keyboard, muis en koptelefoon kunnen de look van je persoonlijke workstation compleet vernieuwen.

Een plek waar je blij van wordt, met veel plezier aan de slag gaat en ook nog eens mooi staat in je interieur. Wie wil dat nou niet? Sommige Instagrammers hebben de dream desk setup zelfs tot een absolute kunst verheven. Volg daarom deze accounts als je op zoek bent naar inspiratie voor jouw droomwerkplek.

@coffee.and.notions

Geek girl chique: zo laat zich de stijl van @coffee.and.notions op Instagram zich het beste omschrijven. Alles van roze toetsenborden tot lila led-verlichting komt op dit Instagram account voorbij: de eigenaresse test namelijk allerlei nieuwe producten voor haar werkplek. Ook verandert ze haar set-up regelmatig en maakt ze tutorials. Bijvoorbeeld wat de ideale set-up is voor een virtuele meeting. Mooi en inspirerend.

Beeld: @coffee.and.notions via Instagram

@nvzion

Matt is een Digital Creator uit Austin, Texas. Op zijn Instagram account met meer dan 135K followers laat hij zien hoe hij zijn dream desk setup regelmatig wijzigt. Alhoewel Matt fervent Mac-gebruiker is, wisselt hij graag af tussen verschillende beeldschermen, camera’s en koptelefoons. Uitgangspunt is altijd een cleane, minimalistische set-up in een vast kleurenpalet van zwart, wit en grijstinten. Een aanrader vanwege de toffe stijl en prachtige product reviews.

Beeld: @nvzion via Instagram


Vtwonen x KPN magazine

Realiseer je ideale thuiswerkplek met inspiratie uit het vtwonen x KPN Zakelijk magazine.

Download


@grovemade

Grovemade is een producent van luxe bureauaccessoires. Denk aan vilten muismatten en eikenhouten monitorstandaarden. Niet alleen hun producten maar ook de Instagram account van Grovemade is een feest voor het oog. In de kleurrijke fotografie zien we dat een clean desk policy niet per se betekent minder accessoires op je bureau. Het draait allemaal om de perfecte styling.

Beeld: @grovemade via Instagram

@cleandesksetup

Een Instagram account vol met honderden foto’s van mooie, minimalistische desk setups in allerlei stijlen. Of je nu van planten, muziek, heel donker of juist licht houdt: er is voor elk wat wils in deze feed. De nadruk ligt op Mac setups maar er komen ook tal van andere producten voorbij.

Beeld: @cleandesksetup via Instagram


eBook: 100 Websites voor ondernemers

Beter (samen)werken met 100 handige websites en clouddiensten voor ondernemers.

Download


@thehomeedit

Hoewel @thehomeedit vooral gericht is op de organisatie van je huis, biedt het ook heel veel ideeën voor het organiseren van een stijlvol en functioneel (thuis)kantoor. The Home Edit is een bedrijf dat huizen organiseert. Van gewone Amerikanen tot celebrities zoals Reese Witherspoon en Kim Kardashian. De Instagram feed van THE is een kleurrijke compositie van opgeruimde bureaulaatjes tot boekenkasten waarop je volop inspiratie voor jouw (opgeruimde) thuiswerkplek kunt vinden.

Beeld: @thehomeedit via Instagram

@isetups

Een zeer actieve Instagram account met meer dan 658K volgers en héél veel werkplek-inspiratie. Van podcast studio tot fotografie workshop: je kunt het zo gek niet bedenken of deze werkplekken komen op de feed voorbij. De stijlen van de geplaatste desk setups lopen zeer uiteen dus er is voor ieders smaak wel wat wils. Veel setups gebruiken Mac, maar er komt ook genoeg hardware van andere fabrikanten voorbij. Een dikke aanrader.

Beeld: @isetups via Instagram

@andresvidoza

De Canadese Youtuber Andres Vidoza heeft op Instagram inmiddels een slordige 260K volgers verzamelt. Op zijn account post hij het liefst mooie foto’s van zijn bureau-setup. Daarin is goed te zien hoe hij zijn hobbies (voetbal, Formule 1 en gaming) combineert met zijn werk als vlogger. Zijn setup is eigenlijk voor beiden geschikt en daarmee een inspiratie voor ons allemaal. More business, more play.

Beeld: @andresvidoza via Instagram

@vtwonen

De Instagram account van woonmagazine vtwonen heeft inmiddels een indrukwekkende 866K volgers verzamelt. Niet zo gek, want het account staat vol met mooie plaatjes van Nederlandse interieurs en toffe woontrends. Bij alle binnenkijkers is de laatste jaren ook steeds meer aandacht voor thuiswerkplekken. Een aanrader voor op je Insta-lijstje dus.

Beeld: @vtwonen via Instagram

Meer werkplek inspiratie? Download onze eBook Dream Desks vol producten en accessoires om je thuiskantoor om te toveren tot droomwerkplek.

Gerelateerde artikelen