KPN SmartLife

Steeds meer klanten gebruiken slimme apparaten in huis. De ontwikkelingen op dit gebied gaan wereldwijd in een hoog tempo. Vanwege deze nieuwe ontwikkelingen is besloten om onze aanpak aan te passen en ons te richten op samenwerkingen met geselecteerde partners. Daarom stoppen we helaas met KPN SmartLife. We beëindigen alle KPN SmartLife abonnementen en de betalingen op 1 januari 2021.

Over KPN SmartLife stopt

Veelgestelde vragen

Steeds meer klanten gebruiken slimme apparaten in huis. De ontwikkelingen op dit gebied gaan wereldwijd in een hoog tempo. Vanwege deze nieuwe ontwikkelingen is besloten om onze aanpak aan te passen en de focus te leggen op samenwerkingen met geselecteerde partners. Daarom stoppen we helaas met KPN SmartLife. We beëindigen je KPN SmartLife abonnement en de betaling op 1 januari 2021.
We hebben een pagina gemaakt waar je alle informatie vindt over het stoppen van KPN SmartLife,
KPN SmartLife stopt per 1 januari 2021. Kijk voor het gebruiken van je huidige apparaten in de veel gestelde vragen op onze KPN SmartLife stopt pagina.
Je kunt op dit moment nog terecht op onze KPN SmartLife service pagina, hier vind je informatie over de KPN SmartLife apparatuur.

Ben je al klant of heb je een vraag?

Kijk dan gerust rond op de servicepagina’s als je al klant bent of als je meer wilt weten over het gebruik van KPN SmartLife.

Service en contact