Vanuit 1 app je huis bedienen

Het is laat op de avond. Onderweg naar huis zet je via de KPN SmartLife-app alvast de kachel op twintig graden. Het licht in de gang is ingesteld om aan te gaan zodra je de voordeur opent. Vanuit je speaker hoor je je favoriete muziek op het moment dat je binnenkomt. Dat is fijn thuiskomen!

KPN SmartLife staat voor veiligheid en gemak. Het is een van de innovatiefste oplossingen voor thuis, want na een simpele installatie kun je alle apparaten in je huis via het internet laten samenwerken en eenvoudig op afstand bedienen. KPN SmartLife betekent:

  • Een oogje in het zeil houden
  • Apparaten op afstand bedienen
  • Gemakkelijk te installeren

Innovatieve app

Door KPN SmartLife laat je apparaten met elkaar samenwerken om zo je huis slim en veiliger te maken. Met onze innovatieve app kun je alle slimme apparaten koppelen en instellen naar jouw wens.

Smartlife Sonos

Huisoppas

De huisoppas van KPN SmartLife geeft jouw huis een bewoonde indruk. Lampen gaan op onregelmatige tijden automatisch aan en uit. Uit je Sonos-speaker komt het geluid van een stofzuiger of blaffende hond. Indringer? Bij het openen van ramen en deuren springt de camera aan.

Smartlife koffiezetapparaat

Bedien je huis

Met KPN SmartLife kun jij ieder aangesloten apparaat eenvoudig bedienen. Ook als je niet thuis bent. Vanuit bed vast een kopje koffie maken? Met 1 klik bestuur jij je koffiezetapparaat, lamp, verwarming of ander slim apparaat in je huis.

Alle apparaten werken samen

Als de wekker luidt, gaat je koffiezetapparaat aan. Te weinig frisse lucht in huis? Je weerstation registreert dit: je krijgt een melding om het raam open te zetten en je slimme lampen kleuren rood. Met KPN SmartLife laat je al je apparaten slim met elkaar samenwerken.

Start met slim leven

Wil je je huis slim inrichten? Bestel dan het KPN SmartLife starterspakket.

  • Gratis verzending
  • Per maand opzegbaar
  • Binnen drie werkdagen in huis
Bestel

Veelgestelde vragen

Heb je het starterspakket in de KPN winkel aangeschaft? Registreer dan online jouw SmartLife-abonnement.

Heel eenvoudig! Bekijk hier hoe je het KPN SmartLife Starterspakket kan installeren.

Staat de app al op je telefoon? In 2 stappen voeg je heel eenvoudig een apparaat toe. Lees hier hoe je dit doet.

Ben je al klant of heb je een vraag?

Kijk dan gerust rond op de servicepagina’s als je al klant bent of als je meer wilt weten over het gebruik van KPN SmartLife.

Service en contact Bekijk en bestel uitbreidingen