3 tips om je huis makkelijk slimmer te maken

Nu we vaker thuis zijn, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan je woning. Heb je wel eens gedacht hoe het zou zijn om in een slim huis te wonen? Een huis waarbij je altijd kan zien wie er voor je deur staat of waarbij de lampen automatisch gaan branden als het buiten donker wordt. Handig toch? En helemaal niet ingewikkeld. Wij hebben alvast een paar slimme ‘smarthome’ producten voor je op een rij gezet.

Altijd de juiste sfeer in huis met Philips Hue

Heb je zin in een gezellige avond op de bank met een toffe serie of film, dan wil je daar het licht bij dat goed past. Licht doet namelijk heel veel met je stemming. Het begint al bij het opstaan. Helder en wit daglicht helpt bijvoorbeeld om je lichaam en geest te verfrissen, zo begin je vol energie aan je nieuwe dag. Met Philips Hue bepaal je zelf welk licht past bij jouw situatie. Heb je zin in een feestje, neem dan de gekleurde lampen van Philips, dan tover je het huis makkelijk om in een ware disco! Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het Philips Hue Starterspakket met 3 lampen (zowel gekleurd als wit), de Bridge 2.0 en een switch.

Muziek bedienen met je stem

Waar luister jij graag naar? De nieuwste hits, of misschien een leuke podcast? Veel mensen houden van muziek, net als licht bepaalt het vaak je stemming. Met de slimme speakers van Sonos of JBL zorg jij dat je in elke kamer van het huis de juiste sfeer creëert. In de studeerkamer geniet je van rustige muziek tijdens het werken en in de badkamer ga je helemaal los voor de spiegel met je favoriete liedjes. Je kunt deze slimme speakers overal in huis neerzetten en ze makkelijk bedienen met je stem, dankzij de Google Assistent die ingebouwd is. Ook handig als je wilt weten wat voor weer het wordt of om de laatste verkeerssituatie te horen. Welke slimme speaker kies jij? Bekijk de mogelijkheden van de Sonos One en de JBL Link Portable.

Kijk wat er thuis gebeurt met de Ring Video Deurbel

Ben je net boodschappen aan het doen, komt de postbode met je langverwachte pakketje. Balen! Gelukkig zorgt de slimme Ring Video Deurbel voor de oplossing. Zodra de postbode aanbelt, krijg jij een bericht op het scherm van je mobiele telefoon en kun je opnemen en terugpraten. Naast bezoekers registreert de Ring Video Deurbel ook beweging. Ben je niet thuis en is er een ongenode gast op jouw terrein, dan weet je dat gelijk! Heb je twee linkerhanden, geen probleem. De Ring Video Deurbel is heel gemakkelijk te installeren en alles zit in de doos. Bovendien word je via de app door alle stappen begeleid. Zet jij deze slimme deurbel op je verlanglijstje? Hier lees je meer over de mogelijkheden van de Ring Video Deurbel.

Makkelijk een slimmer huis met KPN

We willen allemaal een comfortabel thuis. Er zijn daarom steeds meer slimme apparaten die daarbij helpen. Maar hoe zorg je nou dat alles perfect werkt? Of waar begin je? Met KPN hoeft een slim huis niet ingewikkeld te zijn. Combineer KPN SuperWifi met onze selectie slimme producten. Dan werkt alles overal nog beter in huis. Kom je er niet helemaal uit? Kies dan voor hulp bij installatie en gebruik via KPN Service Plus voor € 5,00 per maand. Je wordt dan altijd direct geholpen door een smarthome expert. Dankzij onze hoge eisen zijn al je apparaten veilig online. Met KPN maak je jouw huis slimmer zonder gedoe.

Bekijk de slimme producten

Gerelateerde artikelen