Makkelijk een slim huis met KPN

Een slim huis maakt je leven een stuk makkelijker en comfortabeler. De mogelijkheden met slimme producten zijn tegenwoordig onbegrensd. Denk aan een videodeurbel zodat je altijd weet wie er voor de deur staat of lampen die je overal met je mobiele telefoon kunt bedienen. Benieuwd hoe je jouw huis slimmer maakt met KPN? Hieronder leggen wij uit hoe smarthome producten werken.   

Zo werkt een slim huis

Een slim huis begint met goede goed draadloos internet. Wil jij overal in huis, zelfs op zolder, de beste wifi ervaren? Bekijk dan eens kpn SuperWifi. Verder heb je smarthome producten nodig, die zorgen ervoor dat jouw woning echt slim wordt. Benieuwd waarom?

Zit je net lekker op de bank, wordt het buiten donker. Blijf maar rustig zitten, want met je slimme verlichting zet jij je lampen overal aan vanaf je mobiele telefoon. En ben je een keer wat later thuis dan je had verwacht? Zet met dezelfde app op je telefoon dan alvast de lampen aan, dat is fijn thuiskomen. Ook voor een veilige woning zijn slimme producten erg handig. Met een videodeurbel op je voordeur weet je meteen of er beweging is op jouw terrein. Daarnaast krijg je een berichtje op je telefoon als er iemand voor de deur staat, handig als je een pakje verwacht. Met smartome producten zorg jij dat jouw slimme woning al het werk doet. Dat maakt jouw leven een stuk makkelijker en comfortabeler.

Altijd veilig in en om je huis

Met een slimme camera binnen of buiten je huis, ben je altijd op de hoogte wat er gebeurt. Met een slimme deurbel op je voordeur, krijg je een bericht als er beweging is bij je woning. Ben je een avond op pad? Zet dan op afstand je slimme lampen aan, dan lijkt het alsof er iemand thuis is. Op die manier zorg je met slimme producten en KPN voor een veilige leefomgeving.

Overal genieten van de beste entertainment

Met een smart speaker bedien je gemakkelijk vanaf je mobiele telefoon je muziek. Zet je favoriete hits op in iedere kamer van je huis, een slimme speaker is draadloos en overal mee naar toe te nemen. Ben je dol op films kijken of een game spelen? Sluit dan je slimme speakers en lampen aan op je TV! Het geluid en licht past zich dan aan op de situatie. Op die manier zorg je voor de beste entertainment ervaring in jouw slimme huis.

Goede sfeer met de juiste verlichting

Het juiste licht is een belangrijk onderdeel van onze stemming en gedrag. Zo zorgt slimme verlichting voor de beste sfeer in jouw woning. Begin de dag vol energie met koel, helder en wit licht. Wil je het gezellig maken in de avond? Zorg voor warm licht of kies een kleur om voor de beste sfeer te zorgen bij jouw favoriete entertainment.


Beginnen met smarthome

Laat je inspireren voor een slim huis met KPN

Benieuwd welke slimme producten je bij KPN kunt vinden? Of wil je meer weten over waar je begint met het bouwen van jouw slimme woning? Lees dan onze laatste blogs over smarthome.

Dit zijn de 5 voordelen van een slim huis

3 tips voor je verlanglijstje om je huis makkelijk slimmer te maken

Makkelijk een slimmer huis: zo kies je een smarthome platform

Alles goed, veilig en betrouwbaar verbonden

Met onze selectie slimme producten werkt je smarthome perfect. Maar we zorgen ook dat je goed en veilig verbonden bent. Zo kun je hulp krijgen bij de installatie of het gebruik van je producten door KPN Service Plus, zorgen we overal voor goede wifi en houden wij ons netwerk veilig.  

KPN Service Plus

Hulp bij installatie en gebruik van je smarthome producten door een medewerker van KPN Service Plus

  • Geen keuzemenu of script, maar persoonlijk contact
  • 7 dagen per week bereikbaar tussen 08.00 en 22.00 uur
  • Maandelijks opzegbaar
5,00/mnd

KPN SuperWifi

Overal in huis je smarthome producten verbinden met wifi. SuperWifi biedt de oplossing voor supergoeie wifi, ook op zolder!

  • Perfect bereik voor in je slimme huis
  • Geen kabels door je hele huis
  • Snel ge├»nstalleerd met de KPN Thuis app

Veilig internet

Alle producten zijn geselecteerd op privacy & security en voldoen aan Europese wet- en regelgeving.

  • We bewaken ons netwerk 24/7
  • Team voor veiligheidsadvies
  • Testen door friendly hackers van KPN

Handig om te weten

Wij bieden naast slimme producten ook extra service aan om zo goed en veilig mogelijk gebruik te maken van deze slimme apparaten. Je kunt voor hulp met installeren terecht bij KPN Service Plus. Ook zorgen wij voor een veilige internetverbinding en SuperWifi voor de beste internetverbinding voor jouw slimme apparaten.
Bekijk hier alle slimme producten die we nu verkopen.

We helpen je graag met vragen over de smarthome producten. Vul hier je telefoonnummer in, dan bellen we je zo snel mogelijk. We kunnen je bellen van maandag tot en met zondag tussen 09.00 en 21.00 uur.