E-mail: Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten

Wachtwoord vergeten of wijzigen

Onderstaande opties helpen je het wachtwoord te herstellen van je mailbox/webmail. In MijnKPN kun je een overzicht zien van al je KPN e-mail adressen (denk hierbij ook aan o.a. kpnplanet.nl, hetnet.nl en freeler.nl e-mail adressen).
Let op! Het is niet mogelijk om je wachtwoord op te vragen bij de klantenservice. Je kunt het wachtwoord wel opnieuw instellen via onderstaande opties. Dit moet dan wel een e-mailadres van KPN zijn. Heb je een e-mail only abonnement, gebruik dan de optie 'via email.kpn.com'.

Als je thuis bent, ga dan naar wachtwoord vergeten om een nieuw wachtwoord aan te maken. Let op hier heb je het klantnummer voor nodig.

Ga naar email.kpn.com en log in met je KPN-ID. Selecteer het mailadres waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen. Kies bovenaan op wijzigen om je wachtwoord aan te passen.

Gebruikersnaam vergeten

Je gebruikersnaam voor e-mail is je e-mailaccount. Al je e-mailaccounts zijn te vinden in 'MijnKPN voor Thuis'.

  1. Log in op MijnKPN met je KPN-ID
  2. Kies in MijnKPN [Producten]
  3. Kies [Thuis]
  4. Kies [Informatie & Instellingen]
  5. De gebruikersnaam van je e-mailaccount staat bij E-mailaccounts: 

Gebruikersnaam wijzigen

Gebruikersnamen van je e-mailaccounts kun je niet wijzigen. Deze worden door ons e-mailplatform gebruikt om je abonnement en mailboxen te identificeren. Je kunt wel een extra e-mailadres of e-mailaccount aanmaken.