Het hele jaar door kadootjes voor trouwe klanten

We zijn altijd blij met trouwe klanten zoals jij. Daarom geven we je graag wat extra’s. Het hele jaar door! 


November staat in
het teken van muziek

Daarom hebben we speciaal voor onze klanten
een exclusief concert geregeld van BLØF. Dat wordt genieten van
alle hits als 'Zoutelande' en de splinternieuwe single ‘Verlaat Me Nu Nog Niet'.


BLØF terugkijken! 

Helaas zorgen de aangekondigde coronamaatregelen ervoor dat er geen publiek is toegestaan tijdens BLØF in concert. Maar we hebben goed nieuws. BLØF en KPN slaan de handen ineen om het concert en de uitzending tóch door te laten gaan.

Op 13 november vond het concert van BLØF plaats. Heb je het gemist? Met KPN TV kijk je de opnames vanaf woensdag 17 november terug via je tv-menu. Je kunt de hele maand november nog genieten van BLØF in concert.

Zo kijk je BLØF terug:

  1. Ga naar je tv-menu. Kies 'Films'
  2. Kies vervolgens 'Pluspakket'
  3. Kies ‘BLØF in concert’ onder 'Uitgelicht' en geniet van de registratie

Log in om het interview met BLØF te bekijken

Blijf op de hoogte van Kadootjes

Wil je geen kadootjes missen? Meld je dan met je KPN ID aan voor onze acties, tips en nieuwsbrief. Afmelden kan met 1 druk op de knop in iedere e-mail die je van ons krijgt.

Deze kadootjes gaven we eerder weg

In september en oktober kreeg je van ons, als hoofdsponsor van het Rijksmuseum, een gratis livetour door de Eregalerij van het Rijksmuseum. Deze rondleiding was op 16 september en kon je terugkijken tot en met eind oktober op deze pagina.

In juli en augustus kreeg je een gratis Greetz-kaart ter waarde van 3,49. Je kon kiezen uit de kaarten speciaal voor jou ontworpen óf uit alle Greetz-kaarten.

Als het netwerk van Oranje hadden we voor en tijdens het EK in mei en juni onze EK kadootjes. Bijvoorbeeld  een Oranje telefoonhoesje met eigen naam of een persoonlijk verjaardagsbericht van de bondscoach. Heb je de kadootjes gemist? Je kan er nog 1 ophalen!

In april kreeg je van ons, als hoofdsponsor van het Rijksmuseum, een exclusieve rondleiding. Deze rondleiding was op donderdag 22 april en kon je in mei terugkijken, online en op tv. 

In maart hadden we de Eco-kadootjes. Speciaal voor alle groene toppers, fijnproevers en hergebruikers. Denk aan Fairphones of een duurzaamheidsfilm. Heb je de kadootjes van maart gemist? Je kan er nog steeds eentje openen!