1 november 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Nieuwe zender in het Pluspakket: REVOLT TV

REVOLT TV is dé nieuwe r&b en hiphop zender gericht op de creators van deze generatie. Je kijkt REVOLT met het Pluspakket in HD op kanaal 109.

REVOLT

The #1 in MUSIC

 REVOLT TV is de muziekzender van Sean Combs, alias Puff Daddy, P. Diddy en Diddy, gericht op de creators van deze generatie. Naast de internationale top shows van REVOLT, zorgt record label Top Notch voor nationale programma’s met relevante hiphop en r&b artiesten van Nederland. Op REVOLT zie je het laatste nieuws, interviews met artiesten, live evenementen en een originele programmering.

Actuele programma’s

Op REVOLT TV kijk je boeiende shows over de hiphopcultuur, het laatste muzieknieuws en docu’s. Je kijkt onder andere The Breakfast Club waarin iedere ochtend spraakmakende gasten uit de hiphop aanschuiven om te praten over de muziekindustrie, politiek en maatschappelijke problemen. 

Live evenementen

OP REVOLT TV kun je genieten van live evenementen, concerten en festivals. REVOLT TV zorgt ervoor dat je op televisie of op de REVOLT TV-app deze live evenementen kunt volgen. Zo hoef jij niks te missen.

Bekijk deze zender met het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Je voegt het Pluspakket eenvoudig toe vanaf €6,99 per maand. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Gratis film voor jou

Films, series & TV

Kijktips uit het Pluspakket