Spike: kijk reality, drama en sport met een scherp randje

Spike is een eigenzinnige zender met exclusieve series bestaande uit een mix van reality, entertainment en live sport. De zender Spike is 24/7 te zien op kanaal 13 bij KPN.

Update: vanaf 24 mei 2022 heeft Spike een nieuwe naam, de zender heet daarna Paramount Network. Paramount Network brengt de grootste Hollywood sterren bij jouw thuis! Een must voor de echte entertainment liefhebber. Als onderdeel van Paramount Global, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, krijg je met deze zender toegang tot de beste Hollywood award-winning films en series.

Top Gear

Als je fan bent van snelle auto's, dan heb je vast wel eens Top Gear gekeken bij de BBC. Top Gear is een televisieprogramma over auto's dat jarenlang werd gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Deze drie mannen gingen alle uitdagingen aan op het circuit, maar ook op de mooiste locaties ter wereld om daar de mooiste en snelste auto's te testen. Tijdens de show rijdt de gemaskerde coureur The Stig een ronde in de auto's die besproken worden, dat doet hij op het Top Gear-testcircuit. Bij Spike kijk je de beste afleveringen terug van deze serie.

Macgyver

Veel mensen zullen Macgyver, een Amerikaanse televisieserie, kennen uit de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw. In deze serie zag je hoe de vindingrijke ex-spion Macgyver zich elke keer weer wist te redden uit gevaarlijke situaties. Je zag voornamelijk het gebruik van wetenschappelijke kennis en inventief gebruik van huis-tuin-en-keukenspullen. Macgyer wist zich zelfs uit een benarde situatie te redden met een batterij, paperclip en een bos touw.... Sinds 2016 is er een nieuwe versie van de serie te zien, op Spike kun je bijna elke dag de spannende avonturen van Macgyver volgen.

Star Trek: Discovery

Ook Star Trek fans zitten goed bij de tv-zender Spike. Volg de avonturen van de ruimtereizigers op het ruimteschip USS Discovery. Na een eeuw van rust breekt oorlog uit tussen de Federatie en het Klingon-rijk. In dit conflict staat een in ongenade gevallen Starfleet-officier centraal .

Gerelateerde artikelen