Deze serie wil je echt niet missen: Fenix

De Nederlandse crimeserie FENIX is na het succes op het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) te zien voor iedereen. Je streamt alle afleveringen eenvoudig op Netflix. Benieuwd naar de cast en het verhaal? Lees snel verder!

Fenix: Het verhaal

Achter de gezelligheid van het leven in Brabant gaat een donkere wereld schuil van goed georganiseerde drugscriminaliteit. Dat ontdekken Jara (Rifka Lodeizen) en Rens (Teun Luijkx), die na lange tijd terugkeren in hun geboorteprovincie. Zij wil de naam van haar vader zuiveren, hij wil afstand nemen van zijn criminele familie. Beiden raken verstrikt in het web van de boven- en onderwereld, waarvan de grenzen steeds meer vervagen.   

De sterren van Fenix

De serie is geproduceerd door Lemming Film, onder regie van Shariff Korver. We zien Rutger de Bekker terug als Simon Reinders, Micha Hulshof als Aantje en Chris Nietvelt als Petra Bijens in de spannende serie. Ook zie je de talentvolle acteur Jack Wouterse de rol van Gideon spelen.

Waar kun je Fenix zien

Alle afleveringen zijn nú te streamen op Netflix. Heb jij nog geen abonnement en wil je de spannende serie zien? Voeg eenvoudig Netflix toe aan je KPN-abonnement en betaal 'm gemakkelijk met je maandelijkse KPN-factuur.

Netflix account maken via de TV

Ga via het tv-menu naar Films. Kies voor Netflix en druk op [OK].

  1. Druk op de blauwe knop die op het beeldscherm staat.
  2. Volg de stappen op het scherm en maak een Netflix account aan.
  3. Selecteer de KPN factuur als betaalmethode en druk op [OK].
  4. Bevestig je keuze door de pincode van iTV in te voeren.
  5. Kies het Netflix abonnement dat bij jou past en ga akkoord met de voorwaarden.

Met je Interactieve TV kastje begin je direct met streamen zonder een extra app. Klaar om te bingen?

Meer films en series

Wil je het maximale halen uit je Netflix abonnement? Lees dan onze Netflix hacks. Boordevol tips en tricks voor de beste ervaring tijdens het streamen!

Ontdek Netflix via KPN

Gerelateerde artikelen