In heel de EU online tv-kijken met de iTV app

Zit je in de auto onderweg naar Spanje en wil je ondertussen de nieuwste aflevering van Heel Holland Bakt kijken? Met de Interactieve TV app kijk je overal en op elk apparaat programma’s live, ook in het buitenland. Welke functies de app nog meer heeft, lees je hieronder.

Overal in de EU bruikbaar

De Interactieve TV app heeft naast een nieuw design ook een aantal nieuwe functies. De iTV app is nu ook te gebruiken in alle landen van de EU. Met de gratis app kan je onderweg met de openbare WiFi-netwerken of met je eigen 3G of 4G netwerk heel eenvoudig films en series On Demand kijken. Zo kun je ongestoord een boek lezen terwijl je kinderen een film op de iPad kijken.  

In sommige landen kun je de video's in de iTV app niet afspelen, je krijgt dan de melding: ‘het is niet mogelijk om video’s te kijken buiten de EU’. Dit geldt voor landen zoals het Verenigd Koninkrijk (sinds 1 januari 2021), Noorwegen en Zwitserland, die niet tot de EU behoren.

Programma’s terugkijken

Heb je een aflevering van jouw favoriete serie gemist? Dan kijk je deze heel gemakkelijk terug vanuit de TV Gids. Zo kan je nu programma’s 7 dagen terugkijken. De programma’s die je in de app terug kunt kijken zijn te herkennen aan de tekst ‘Kijk terug’. Zo mis je dus nooit een programma, zelfs niet als je op vakantie bent.

Tv-kijken via je Chromecast

Met de vernieuwde iTV app kan je ook tv of video’s in HD-kwaliteit kijken op een groot scherm. Als een Chromecast aangesloten is op hetzelfde netwerk waarmee de interactie TV app verbonden is, verschijnt er automatisch een Chromecast-icoon in beeld. Wanneer je op het icoon klikt wordt er verbinding gemaakt met de Chromecast. Zo kijk je tv altijd op een groot scherm.

Download de Interactieve TV app van KPN

De iTV app is te downloaden in verschillende app stores. Heb jij de app al? Dan krijg je automatisch de update aangeboden.

Gerelateerde artikelen