In heel de EU online tv-kijken met de iTV app

Ook op vakantie kijk je tv, zoals je thuis gewend bent. Hoe? Met de iTV app kijk je overal en op elk apparaat programma’s live, ook in het buitenland. Hieronder lees je wat je nog meer kunt met de app.

Overal in de EU bruikbaar

De iTV app en website is te gebruiken in alle landen van de EU. Met de gratis app kan je overal tv-kijken, zodat je ook tijdens je vakantie altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de Tour de France, de Olympische Spelen of om lekker films en series uit On Demand te kijken. Zoek je een leuke film of serie voor de jonge kids? Gebruik dan onze veilige Kids-omgeving. Zo kun je ongestoord een boek lezen terwijl je kinderen een film op de iPad kijken.

Je kunt de video’s in de iTV app alleen afspelen in de EU.
Op deze pagina lees je in de FAQ welke landen dat zijn. Ben je buiten de EU? Dan krijg je de melding: ‘Het is niet mogelijk om video’s te kijken buiten de EU’. Dit geldt voor landen zoals het Verenigd Koninkrijk (sinds 1 januari 2021), Noorwegen en Zwitserland, die niet tot de EU behoren.

Programma’s terugkijken

Heb je een aflevering van jouw favoriete serie gemist? Dan kijk je deze heel makkelijk terug vanuit de TV Gids, waar je programma’s tot 7 dagen kan terugkijken. De programma’s die je in de app terug kunt kijken zijn te herkennen aan de tekst ‘Kijk terug’. Zo mis je dus nooit een programma, zelfs niet als je op vakantie bent.

Wil je liever terugkijken zonder reclame, of meer dan 7 dagen terug? Met het Opnemen-pakket kan je jouw favoriete programma’s en series terugkijken wanneer jij dat wil.

Favoriete zenders

Kijk je vaak naar dezelfde (sport)zenders? Voeg deze zenders dan toe aan jouw favoriete zenders. Dit kun je doen door in de TV Gids het hart-icoontje te selecteren bij de zender. Je favoriete zenders worden op de startpagina getoond, zodat je snel kunt beginnen met kijken.

Tv-kijken op groot scherm

Met de vernieuwde iTV app kan je ook tv of video’s in HD-kwaliteit kijken op een groot scherm. Tip: neem je Chromecast of je Apple TV mee op vakantie en kijk via de iTV app altijd op groot scherm. Als een Chromecast of Apple TV aangesloten is op hetzelfde netwerk waarmee de iTV app verbonden is, verschijnt er automatisch een cast-icoon in beeld. Wanneer je op het icoon klikt, kun je de Chromecast of Apple TV selecteren waarmee je wilt verbinden.

Sport-omgeving

Ook op vakantie beleef je de sportzomer optimaal bij KPN. Herken je dat dat je soms even niet meer weet op welke zender nou die ene EK wedstrijd uitgezonden wordt, of waar je de Olympische Spelen kunt kijken? In de sport-omgeving vind je alle sportprogramma’s in een handig overzicht. De sportevenementen Tour de France of Formule 1, worden groot uitgelicht. Daaronder staat een overzicht van alle sportwedstrijden, samenvattingen en praatprogramma’s. Weet je al welke sport je wilt kijken? Dan kun je ook de resultaten per sport zien, zoals voetballen, wielrennen of motorsport.

Internetverbruik

De iTV app werkt altijd en overal via Wifi, 3G, 4G of 5G. Met de MijnKPN app weet je altijd hoeveel data je nog in je bundel hebt.

Download de Interactieve TV app van KPN

De iTV app is te downloaden in verschillende app stores.

Je kunt ook gebruikmaken van de iTV website op je telefoon, tablet of laptop. Gebruik hiervoor tv.kpn.com.

Gerelateerde artikelen