Dit moet je weten over Interactieve TV

Ben je net te laat thuis om het begin van je favoriete programma te kijken? Ergens op bezoek en voelde je dat je eigenlijk wel weg moest gaan om je serie niet te missen? Met Interactieve TV kijk je televisie waar en wanneer jij wilt. Je kijkt in de beste kwaliteit, pauzeert live televisie met een druk op de knop en kijkt eenvoudig programma’s terug. Je krijgt zelfs een digitale gids en ontvangt een speciale, spiksplinternieuwe afstandsbediening waarmee je alles regelt.


Interactieve TV van KPN

Met Interactieve TV kijk je nooit meer op dezelfde manier naar je eigen televisie. Lijkt het je ook zo heerlijk om lekker vanuit je bad of bed naar jouw favoriete serie of een film te kijken? Een programma te pauzeren of de reclame gewoon door te spoelen? Zelfs een programma kijken terwijl het nog niet eens is uitgezonden kan met Interactieve TV. Het zijn maar een paar voorbeelden van wat je met Interactieve TV kunt doen. Standaard kun je met Interactieve TV van KPN genieten van:

    Met deze extra’s wordt Interactieve TV nog leuker

    Naast alle uitgebreide mogelijkheden die je krijgt met standaard interactieve tv, kun je kiezen voor extra zenderpakketten. Hiermee wordt TV-kijken nóg leuker! Ben je een groot fan van sport? Bij KPN kies je eenvoudig uit een breed aanbod extra sportzenders, zoals ESPN of Ziggo Sport Voetbal. Kijk je ook graag films of series? Met Film1, Videoland of het Pluspakket kijk je de beste en nieuwste films en series. Ze verschijnen bovendien automatisch in je TV-menu. Bekijk een overzicht van alle extra opties en KPN zenderpakketten.

    TV abonnement afsluiten

    Wil je een TV abonnement afsluiten? Interactieve TV heb je makkelijk en overstappen is binnen een paar minuten geregeld. Misschien is KPN Digitenne ook interessant voor jou? Daarmee kijk je in heel Nederland naar live televisie. Je ontvangt het televisiesignaal uit de lucht, waardoor het je geen mobiele data kost. Installeren van Digitenne is erg makkelijk, in de handleiding Digitenne zie je precies hoe eenvoudig het werkt.

    Gerelateerde artikelen