Programma Gemist? Terugkijken doe je zo!

Altijd en overal gratis programma's terugkijken

Terugkijken is een uitbreiding op Begin Gemist en Programma Gemist. Programma Gemist heet vanaf nu 'Terugkijken’. Het werkt heel eenvoudig via de knoppen 'Gids' of 'Terugkijken' in het menu van Interactieve TV. Je kunt er:

Bekijk de pakketten

Vooruitkijken

Het is helaas niet meer mogelijk om programma's vooruit te kijken.

I

Hoe kan ik gemiste programma’s opzoeken via Terugkijken?

Programma’s terugkijken via het menu Terugkijken doe je als volgt:

 1. Selecteer ‘Gids & Terugkijken’ in het hoofdmenu.

 2. Navigeer naar de zender waarop het programma werd uitgezonden.

 3. Selecteer de dag waarop het programma werd uitgezonden.

 4. Selecteer het programma dat je wilt terugkijken.

 5. Selecteer 'Kijk vanaf begin'.

  Tip: Weet je niet precies op welke datum of op welke zender het programma werd uitgezonden? Klik dan op de gele knop om te zoeken op de naam van het programma.

  Veelgestelde vragen programma's terugkijken

  ‘Terugkijken’ in het interactieve TV menu heet vanaf nu ‘Gids & Terugkijken’. Gids & Terugkijken is als derde item in het hoofdmenu te vinden. Onder ‘Gids & Terugkijken’ vind je alle programma’s van de afgelopen 7 dagen.

  Begin Gemist
  Terugkijken via de Gids is een uitbreiding op Begin Gemist. Ook daarmee kijk je programma’s terug die al begonnen zijn. En dat tot 7 dagen in het verleden. Daarnaast zijn bij Terugkijken via de Gids alle programma’s ook nog gratis.

  Vooruitkijken
  Met de aanpassing van Programma Gemist naar Terugkijken is het helaas niet meer mogelijk om programma's vooruit te kijken. Deze programma’s worden niet meer aangeboden door de zenders.

  Het kan zijn dat jouw programma niet beschikbaar is. Dit heeft te maken met uitzendrechten.

  Helaas is het vanwege commerciële doeleinden niet mogelijk om programma’s door te spoelen van RTL en SBS. Echter is het vanaf nu wel mogelijk om alle programma’s gratis terug te kijken.

  Tip: Met het Opnemen pakket van KPN kun je uiteraard wel gewoon doorspoelen wanneer je programma’s hebt opgenomen. Het Opnemen pakket zit standaard in het Internet en TV pakket van KPN.

  Programma’s die nog niet zijn uitgezonden worden door de zenders niet meer aangeboden.

  Sportliefhebbers bij KPN kijken:


I

Hoe kan ik terug- en doorspoelen via de Gids

Voor sommige zenders (RTL 4-7, SBS 6-9, Fox en MTV) is het doorspoelen van uitzendingen geblokkeerd. We mogen de doorspoelfunctie in verband met rechten niet gratis aanbieden. Programma’s kunnen altijd teruggespoeld worden. Daarna kun je ook weer doorspoelen tot het moment waar je gebleven was.