Maak het leven makkelijk met Google Nest Hub en Google Nest Audio

Haast! We kennen het allemaal. Je bent laat voor werk of school en je moet opschieten om op tijd te komen. Gelukkig kun je dankzij de slimme Nest-producten van Google een hoop tijd besparen. ‘Hey Google, heb ik een paraplu nodig?’ of ‘Hey Google, vertel mij de verkeersinformatie’. Met je stem heb je meteen alles bij de hand dat je nodig hebt, terwijl jij naar je sleutels zoekt! En de Google Nest-producten kunnen nog veel meer. Benieuwd welke producten er zijn en wat je er allemaal mee kunt? Lees dan hieronder verder.

Google Nest Hub 2: de slimme hulp met een scherm

Maak kennis met het nieuwe slimme scherm van Google, de Nest Hub 2. Een apparaat dat overal in huis jouw leven een stuk makkelijker en leuker maakt. Zo zet je met je stem de muziek aan: ‘Hey Google, zet eens een muziekje aan’. Ben je in de keuken aan het koken? Maar duurt het nog wel even voor de aardappels gaar zijn? ‘Hey Google, open Netflix’, wel oppassen dat de piepers niet aanbranden! En lig je in bed, en heb je geen zin om er uit te komen? ‘Hey Google, doe de lichten uit’. Je ziet het, met Google Nest heb je in een handomdraai een behulpzame hulp in jouw slimme huis.

De Google Nest 2 heeft trouwens nog veel meer handige mogelijkheden, wil je door naar een volgend liedje? Dat kan ook met gebaren. Je hoeft maar te zwaaien naar je scherm en het volgende liedje op je afspeellijst wordt gespeeld. Handig om te weten, de Nest Hub 2 werkt met heel veel andere diensten, zoals Spotify, YouTube, Netflix, Philips Hue en de diensten van Google zelf. Zo heb je altijd alle entertainment en handige apps bij de hand en op het scherm. Met de Google Nest Hub 2 maak je op een makkelijke manier een begin aan jouw slimme (en behulpzame) woning.

Google Nest Audio: neem de muziek met je mee

Google heeft nog meer in huis, naast de Nest Hub heeft het bedrijf ook een slimme speaker, de Google Nest Audio. Dit slimme apparaat draait helemaal om geluid. ‘Hey Google, speel wat pop muziek af’, voordat je het weet is jouw kamer gevuld met muziek zoals het hoort te klinken! Dit compacte apparaat zet je overal in huis neer. De Nest Audio past zich bovendien aan, draai je andere muziek of ben je in een andere omgeving, dan past het apparaat zich aan op de situatie. Zo klinkt muziek beter, maar ook nieuws, radio, podcasts en audioboeken kun je altijd duidelijk verstaan.

Met de Nest Audio neem je naast muziek, ook een handige hulp mee naar elke kamer in je huis. Want ook de Nest Audio beantwoord je vragen. Met ‘Hey Google, wat staat er in mijn agenda vandaag?’, weet je gelijk wat je te doen staat. De Nest Audio werkt net als de Nest Hub met verschillende diensten, zoals Spotify of YouTube Music.

Mooie start voor je slimme woning   

Kan je wel een beetje hulp in huis gebruiken? Of wil je een begin maken aan jouw slimme woning? Lees dan meer over de Nest Hub en Nest Audio.

Bekijk Google Nest Hub 2 Bekijk Nest Audio

Gerelateerde artikelen