Kijktips voor Netflix in november

Zie jij door de bomen het bos niet meer en weet je echt niet wat je moet kijken op Netflix? Dat snappen we, want de keuze is reuze! En dan komen er ook nog eens elke maand heel veel nieuwe films en series bij… We helpen graag een handje. Dit zijn onze tips om deze maand te kijken op Netflix!

Tiger King (seizoen 2)

Het eerste seizoen van deze documentaireserie over de gestoorde ‘tiger king’ Joe Exotic was een waar fenomeen. Tijgers, tokkies, polygamie en moordcomplotten: het kwam allemaal voorbij in deze serie over de excentrieke eigenaar van een dierentuin en zijn rivaliteit met een bijna net zo gekke vrouw: Carole Baskin. Omcirkel 17 november maar vast in je agenda, want dan is het tijd voor het tweede seizoen! Het is nog even de vraag wat (en wie) we hierin te zien zullen krijgen, want Joe zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit. Vanwege het beramen van een aanslag op Carole. Wij zouden het ook niet kunnen verzinnen.

Riverdale (seizoen 6)

Ook liefhebbers van een flink portie drama zitten goed deze maand, want het zesde seizoen van Riverdale verschijnt op 16 november! En in dit seizoen is ein-de-lijk die langverwachte crossover met Chilling Adventures of Sabrina te zien, waar fans al een hele tijd op hoopten. Heel veel is er over dit nieuwe seizoen nog niet bekend, maar in de trailer zien we Cheryl haar eigen heksenkring samenstellen om een vloek over Riverdale uit te voeren. En er staat de kijkers nog wat te wachten: er zou een zogenaamd ‘evenement van vijf afleveringen’ komen. Wat dat precies inhoudt, moeten we nog even afwachten!

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Fans van Vanessa Hudgens opgelet: vanaf 18 november kun je haar namelijk driedubbel bewonderen in The Princess Switch 3: Romancing the Star! In deze romantische kerstcomedy moeten Koningin Margaret (Vanessa Hudgens) en prinses Stacy (ook Vanessa Hudgens) samenwerken met nicht Fiona (nog een keer Vanessa Hudgens!) om een mysterieuze man uit het verleden terug te vinden en zo een gestolen relikwie terug te brengen. Of dat ze gaat lukken, zie je vanaf 18 november.

Cowboy Bebop

De langverwachte live-action-versie van de populaire anime-serie is eindelijk hier! Deze ‘western in de ruimte’ gaat over drie premiejagers, cowboys, die totaal niet op elkaar lijken maar toch een team vormen om op de gevaarlijkste criminelen in het zonnestelsel te jagen. Ze proberen te ontkomen aan hun verleden, maar na de nodige vecht- en scheldpartijen ontkomen ze er toch niet aan… Vanaf 19 november kun je 10 afleveringen van Cowboy Bebop zien op Netflix.

Undercover (seizoen 3)

Undercover-fans opgelet: in seizoen 3 is Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers, echt weer terug! In het tweede seizoen zagen we niet veel van ‘m, tot teleurstelling van vele kijkers. Maar in de trailer van seizoen 3 is te zien dat Ferry uit de gevangenis is en dus weer lekker op boevenpad kan. En Bob (een rol van Tom Waes)? Die moet juist de gevangenis ín! Hij gaat in op het aanbod van zijn oude baas om te infiltreren in een nieuwe bende, toevallig de rivalen van Ferry. Het zal dan ook niet lang duren voordat Ferry en Bob elkaar weer tegenkomen… Vanaf 21 november zie je elke week een nieuwe aflevering van Undercover.

Bruised

Dit MMA-drama is het regiedebuut van Oscarwinnares Halle Berry, die zelf ook de hoofdrol speelt. Jackie Justice is een aan lager wal geraakte mixed martial arts-vechter, die is gefaald in het enige waar ze ooit goed in was: vechten. Als haar verloren zoontje opeens weer opduikt, is het tijd voor Jackie om te laten zien wat ze waard is. Ze moet het opnemen tegen de rijzende ster van de MMA-wereld én vechten om de moeder te worden die haar zoon verdient. Vanaf 24 november is deze intense film te zien op Netflix.

Zo kijk je Netflix met KPN TV

Met één druk op de knop kijk je naar alle films en series op Netflix met je KPN tv-ontvanger. En met de handige afstandsbediening kun je snel jouw favoriete films en series opzoeken. Met het ruime aanbod kunnen we het ons bijna niet voorstellen, maar wil je toch even een pauze van Netflix? Je kunt je abonnement maandelijks aan- en uitzetten. Dit regel je allemaal in MijnKPN. Daarnaast betaal je het Netflix-abonnement via de KPN-factuur. Zo hou je alles makkelijk en overzichtelijk op één plek!

En dat is nog niet alles: als je Internet, Mobiel en Netflix combineert, krijg je elke maand 5 euro korting. Ook als je al Netflix hebt.

Bekijk Netflix bij KPN

Gerelateerde artikelen