Kijk IT chapter Two bij On Demand van KPN

Fan van horrorfilms? Dan heb ik goed nieuws voor je! Vanaf nu is de engste clown ter wereld, Pennywise, als On Demand film bij KPN te zien in de film IT chapter Two! Heb je de eerste film gezien, of misschien zelfs al de trailer van IT2? Dan ben je alvast voorbereid, want de clown is terug en klaar om heel wat filmkijkers de stuipen op het lijf te jagen. In deze blog praten wij je alvast bij over de film IT 2, maar voordat we daaraan beginnen, eerst een korte terugblik op de eerste film.

Terugblik op IT (2017)

Wat gebeurde er ook alweer in de eerste IT film? Daarvoor moeten we terug naar 1988, in het kleine Amerikaanse stadje Derry wordt een groep kinderen gevolgd die samen de “losers club” vormen. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door een bloeddorstige clown die het op de kinderen voorzien heeft. Al gauw blijkt dat er heel wat meer schuil gaat achter deze zogenaamde clown… De kinderen moeten dan ook vrezen voor hun leven. Hoewel de eerste film veel spannende momenten kent, werd hij niet door iedereen even eng gevonden. Maar laat je dat niet tegenhouden om het tweede deel te kijken, want deze is namelijk een stuk enger.

De clown is terug

In IT chapter Two gaan we 27 jaar vooruit in de tijd. Waar het eerste deel van de film is geëindigd. De kinderen van de “losers club” zijn inmiddels volwassen geworden. Een van de hoofdrolspelers is in Derry gebleven, terwijl de meeste andere kinderen uit deel 1, het stadje Derry verlaten hebben. Na 27 jaar afwezigheid gebeuren er weer rare dingen in Derry, is de clown weer terug? Alle inmiddels volwassen hoofdrolspelers uit de “losers club” besluiten terug te keren naar het stadje om nog eenmaal de strijd met Pennywise aan te gaan. IT 2 beloofd een stuk meer spanning en bloeddorstige scenes.

Hoe kijk je IT 2 bij KPN?

Via On Demand kijk je duizenden films en series via je tv-ontvanger. Vanaf 15 januari vind je de film IT 2 ook in het aanbod. Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Films. Na het invoeren van je pincode kan je besluiten de film meteen of later te kijken. Alvast veel kijkplezier!

Alles over On Demand kijken

Gerelateerde artikelen