Hoera! 24KITCHEN bestaat 10 Jaar!

Op 1 oktober bestaat de zender 24Kitchen 10 jaar! Al een decennium lang biedt 24Kitchen inspiratie in de keuken en laat het zien dat keuken leuk is en niet moeilijk hoeft te zijn. Dit mooie jubileum wordt gevierd met het nieuwe programma De Grootste Kookclub van Nederland, waarin we met z’n allen gaan koken!

Koken doe je samen

Elke week koken oude bekenden en de nieuwste 24Kitchen-chefs samen met bekende Nederlanders, gasten en de kijkers. Twee chefs duiken de keuken in en via een groot scherm zijn er een aantal gezinnen te zien die vanuit huis meekoken. Ook is er altijd een BN’er die vanuit zijn of haar keuken mee kookt; zo zullen onder andere Caroline Tensen, Berget Lewis en Douwe Bob hun kookkunsten vertonen. Er worden vragen beantwoord en tips gegeven en tijdens het programma zie je de interactie tussen de gezinnen, de BN’er en de chefs.

En thuis kun je natuurlijk ook meedoen! Het boodschappenlijstje komt op de website te staan, zodat je de boodschappen in huis kunt halen. Of maak het jezelf nog makkelijker en bestel de box van Ekomenu met alle ingrediënten die je nodig hebt.

Een overzicht van de afleveringen

Hieronder zie je op welke datum welke chefs en BN’ers een lekkere maaltijd gaan koken. Kies je favoriet(en), of doe gewoon lekker met allemaal mee!

 • 1 oktober: Rudolph van Veen kookt in de studio met Irene Moors en Karsu. Er wordt geschakeld met John Williams en Stella Gommans, die ooit de opening van 24Kitchen presenteerden.
 • 8 oktober: Hugo Kennis en Giovanni Caminita koken, Caroline Tensen doet mee vanuit huis.
 • 15 oktober: Jet van Nieuwkerk en Mounir Toub duiken de studio in, Berget Lewis schakelt in vanuit haar eigen keuken.
 • 22 oktober: Roberta Pagnier en Danny Jansen staan in de studio en Douwe Bob gaat thuis met pannen en potten in de weer.
 • 29 oktober: Vandaag staan Miljuschka Witzenhauzen en Richard Groenendijk in de studiokeuken en er wordt geschakeld met 24Kitchen-chef Estee Strooker, vanuit haar eigen restaurant dat dit jaar ook het 10-jarig jubileum viert.

     De Grootste Kookclub van Nederland is elke vrijdag om 17:30 uur te zien op 24Kitchen (t/m 29 oktober), op kanaal 24. Vanaf 4 oktober zie je elke werkdag om 16:30 uur Het beste van 24Kitchen, een selectie van de leukste programma’s van de afgelopen 10 jaar.

     Win een Ekomenu foodbox van 24Kitchen en kook mee!

     Maak kans op een van de 5 Ekomenu foodbox waarmee jij live in de uitzending van 24Kitchen thuis mee kunt koken. Ga naar Seaters, log in met de code ‘kpnpaktuit’ en win!

     Doe mee

     Gerelateerde artikelen