Grand Prix van Duitsland live kijken bij KPN

Het Formule 1 seizoen is weer begonnen! Dat betekent dat je een paar keer in de maand kunt genieten van allemaal races. Je kunt alle Formule 1 wedstrijden live kijken bij KPN via het Ziggo Sport Totaal pakket. Lees in dit blog hoe je losse Grand Prix wedstrijden kijkt en hoe je je abonneert op het hele seizoen.

De Grand Prix van Duitsland

Net als de vorige Grand Prix in Groot-Brittanie, gaat ook de Hockenheimring al een flinke tijd mee op de Formule 1 kalender. Het circuit nabij het gelijknamige dorp Hockenheim werd in 1970 voor de eerste maal verreden. In die periode was het circuit nog een stuk langer dan tegenwoordig. De coureurs reden vol gas over lange rechte stukken door de bossen bij Hockenheim. Pas in het laatste gedeelte voor start/finish, kwam het meer op het bochtenwerk aan. Sinds 2002 zijn de rechte stukken echter verleden tijd. Sindsdien rijden de Formule 1 wagens op het nieuwe, kortere circuit. Toch blijven er hoge snelheden mogelijk, vooral voor de linker doordraaier, die uitmondt in de Spitzkehre-haarspeld. De coureurs rijden overigens 67 ronden op het 4,5 kilometer lange circuit.

Grand Prix van Duitsland kijken

In 2021 staat de Grand Prix van Duitsland helaas nog niet op de planning. Net als Vietnam doet Duitsland dit jaar niet mee met het seizoen. De Duitse Nürburgring heeht aangeboden de Grand Prix in 2021 bij hen te houden. Maar daar is nog geen beslissing over gemaakt.

Formule 1 kijken

Uiteindelijk gaat het om Max, toch? Het nieuwe seizoen is net weer begonnen. 21 maart was de eerste wedstrijd in Melbourne, gevolgd door Bahrein. En tot en met december kunnen we weer heerlijk van de F1 genieten en dat doet je uiteraard bij KPN.

Hoe kijk je Formule 1 wedstrijden bij KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kan je alle races als losse wedstrijd kijken. Je betaalt dan per wedstrijd. Ideaal als je net die ene GP niet wilt missen. Wil je het hele F1-seizoen kijken? Kies dan voor een Ziggo Sport Totaal abonnement. Je voegt dit abonnement binnen 15 minuten via MijnKPN toe aan je bestaande Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten, dus je zit nergens aan vast.

Bestel Internet en TV bij KPN Zet Ziggo Sport aan in MijnKPN

Gerelateerde artikelen