Films voor dit weekend: deze toppers staan voor je klaar

Zin om dit weekend lekker een film te kijken? Er staan altijd topfilms voor jou klaar als je KPN TV hebt. Wil je meteen kijken? Pak dan je afstandsbediening en druk op Menu. Ga naar Films en zoek je favoriete film uit. Hulp nodig bij het zoeken van de juiste film? Wij hebben een aantal films uitgelicht.

The Witches

Een jonge weesjongen gaat bij zijn liefhebbende oma wonen. Nadat de jongen en zijn grootmoeder enkele ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust. Helaas komen ze net op het moment dat de Opperheks haar handlangers undercover van over de hele wereld heeft laten komen om daar haar demonische plannen uit te voeren.The Hunger GamesHet Capitool dwingt de twaalf districten jaarlijks twee tieners af te vaardigen voor

The Hunger Games

De 16-jarige Katniss moet in dit dodelijke spel blindvaren op haar boogschutterstalent en overlevingsinstinct.

The Assistan

tJane is een jonge assistente in een filmbedrijf in New York, waar ze zich voornamelijk bezighoudt met allerlei routineklusjes. Hoewel haar baas niet in beeld wordt gebracht, is het duidelijk dat hij het bedrijf en haar werknemers op een manipulatieve manier onder de duim houdt. Langzamerhand krijgt Jane door dat er sprake is van misbruik en seksisme op de werkvloer en besluit ze de confrontatie aan te gaan.

JFK

Officier van Justitie Jim Garrison onderzoekt de moord op president John F. Kennedy in 1963 in Dallas. Garrison trekt de officiële verklaring van de FBI sterk in twijfel. Tijdens zijn onderzoek wordt duidelijk dat er meer is gebeurd dan het Amerikaanse volk weet.

Trolls

Poppy is een trol met het talent om in een oogwenk uit te barsten in muzikale mash-ups. Ze onderneemt samen met de altijd sombere trol Knoest een reddingsmissie om haar vrienden te redden uit de handen van de duistere Bergens en hun leider, Koning Gristle. Poppy zal alles op alles moeten zetten en kleur moeten bekennen om de reddingsmissie tot een goed einde te kunnen brengen.

Jochem Myjer - Adéhadé

Hoezo onthaasten? Dat doe je thuis maar! Bij 'Adéhadé' (actief de hele dag/ Alle dagen heel druk) gaat alles in de overdrive. Ook nu zullen er bekende Nederlanders met stem en lichaam de revue passeren, wordt de muzikaliteit uitgebouwd en komt er een pauze, waarin de jonge 'turbocabaretier' en zijn publiek een héél klein ogenblik rust worden gegund. Kortom, er zal weer ge-partyed worden.

Film kijken bij KPN?

Meteen een film kijken via KPN TV? De films kun je vinden in het menu van je TV. Ga naar Films, kies Films Huren. Veel kijkplezier.

Gerelateerde artikelen