7 tinten rood: de mooiste Apple (RED)-producten

Apple introduceerde met de iPhone 12 ook speciale edities: de iPhone 12 en iPhone 12 mini: PRODUCT(RED). Deze bloedmooie iPhone's in het rood zijn onderdeel binnen de (RED)-lijn van Apple. Bij aankoop van een (RED)-product doneert Apple een bedrag aan een goed doel: het Wereldfonds ter bestrijding van aids. Met welke iPhone (RED)-producten maak jij het verschil?

Go RED: rode iPhone 12 (mini)

Het allermooiste (RED)-product is natuurlijk de iPhone 12 (mini) in het rood. De iPhone 12 en iPhone 12 mini verschenen in meerdere kleuren Blauw, Groen, Zwart, Wit en natuurlijk Rood. Kies jij voor deze bijzondere rode iPhone, dan maak je de blits én steun je het Wereldfonds ter bestrijding van ziektes. Sinds maart 2017 werkt Apple samen met (PRODUCT) RED, door als eerst de iPhone 7 (Plus) rood uitgebracht te hebben.

Vlammend rood met de iPhone SE (2020)

Wil je toch voor een andere iPhone gaan maar wel in combinatie met vlammend rood? Kies dan voor de tweede generatie iPhone SE RED! Dit toestel is uitgebracht na het succes van de eerste generatie iPhone SE. Samen met talloze verbeteringen en nieuwe functies dit keer ook in een rood jasje! Je koopt de iPhone SE 2020 bij KPN in de kleuren; Rood, Zwart en Wit.

De populaire iPhone 11 in het rood

Ook de vorige generatie iPhone is te verkrijgen in het bloedmooie rood. In totaal kun je kiezen uit zes verschillende kleuren van de iPhone 11. Dit zijn; Rood, Zwart, Wit en Geel met als extra twee zeldzame kleuren, namelijk Groen en Paars! Verder is deze iPhone nog steeds erg populair, ook in de kleur rood. Je bestelt de iPhone 11 (PRODUCT) RED eenvoudig bij KPN.

Sportief rood met de Apple Watch Series 6

Zoek jij een nieuw Apple Watch? Kies dan voor een rode Apple Watch Series 6 uit de (RED)-serie. De sportieve horloge is geheel rood, zowel het bandje dat vervangbaar is als het horloge zelf. Sportieve types kiezen voor deze variant. Rood valt extra op tijdens het sporten!

Rode draad(loos): Beats Solo3 Wireless-koptelefoon

Red Hot Chili Peppers? ‘Red’ van Taylor Swift? Of liever ‘Red me’ van Ronnie Flex? Welke muziek je ook luistert, met de rode Beats Solo3 Wireless-koptelefoon doe je dat in stijl. De Beats-koptelefoon zit lekker over je oren en geeft supergoed geluid. Bovendien gaat deze Beats-koning tot wel 40 uur lang mee.

Rood en chill: Beats Pill+

Apple sloeg de handen ineen met Beats en samen creëerden ze de rode Beats Pill+. Deze draadloze speaker gaat overal met je mee. Hij is klein van stuk, maar toch zorgt de rode Pill+ voor een krachtig en helder geluid. Met Bluetooth koppel je ‘m aan je iPhone of Apple Watch.

Koop Apple-producten bij KPN

Wil je je Apple-oogappel in het rood of tóch een andere kleur? Bekijk dan al onze Apple-producten.

Gerelateerde artikelen