Apple iPhone SE

De prestaties van de iPhone 6s in het compacte formaat van de iPhone 5s. Met de iPhone SE koop jij heel veel smartphone voor weinig!

Benieuwd naar de allernieuwste iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR?


Kleuren iPhone SE


Kleuren iPhone SE: zwart, goud, zilver en rosé

Kan jouw iPhone 5s écht niet meer? En vind je de iPhone 6 en iPhone 7 te groot of te duur? Dan is de iPhone SE wat voor jou. De iPhone heeft net zoveel power als de iPhone 6, maar het compacte formaat van de iPhone 5 en iPhone 5s.

Je kunt kiezen uit vier toffe kleuren: zwart, goud, zilver en rosé.


Camera iPhone SE


Mooie foto's en video's met de iPhone SE

Net als de iPhone 6 heeft de iPhone SE een 12-megapixel MG-bewegingscamera. Hiermee maak je Live Photo's en video's schieten in UHD-kwaliteit (4K). Op het superscherpe 4-inch beeldscherm met heldere kleurenweergave kun je twee 4K-video’s gelijktijdig bewerken in iMovie! Zo de iPhone SE levendige herinneringen van al jouw vakantiekiekjes.

iPhone SE power


Compact als de iPhone 5s met de power van de 6

De iPhone SE is met zijn 4-inch scherm een slagje kleiner dan de iPhone 6 en iPhone 7, maar qua inhoud is hij groots. Net als de iPhone 6 heeft de iPhone SE een A9-processor. Daarmee is de iPhone SE drie keer sneller dan de iPhone 5s! Een uitkomst voor de Apple liefhebber die op zoek is naar een geavanceerde smartphone die in je hand past.

iPhone SE extra's


iPhone SE: heel veel extra's voor weinig

Met de M9-chip is de iPhone SE jouw persoonlijke fitness buddy. Zo meet hij nauwkeurig jouw afgelegde afstand en gezette stappen. Voor het activeren van Siri hoef je alleen maar “Hé Siri” te zeggen. En met Touch ID ontgrendel jij jouw iPhone veilig en vingervlug. Wil jij een nieuwe iPhone, maar vind je de iPhone 6 en iPhone 7 te groot of te duur? Dan is de iPhone SE ideaal voor jou!


iOS 11 iPhone SE


iPhone SE ondersteunt iOS 11

iOS 11 is de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem voor jouw iPhone SE. iOS 11 is nóg slimmer en geavanceerder dan zijn voorganger, iOS 10. Zo zal jouw iPhone SE door iOS 11 van je leren. Daardoor wordt de gebruikerservaring met jouw iPhone SE persoonlijker.


iPhone refurbished


iPhone refurbished: zo goed als nieuw!

Vind je de iPhone SE toch te klein? Ga je liever voor de iPhone 6? Maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is de iPhone 6 refurbished wat voor jou. Deze toestellen zijn zo goed als nieuw!

Ook ideaal in combinatie met een Sim Only abonnement

Andere Apple iPhones


iPhone 6

iPhone 6 iPhone 6

iPhone 6s

iPhone 6s iPhone 6s

iPhone 7

iPhone 7 iPhone 7

iPhone 8

iPhone 8 iPhone 8

Beleef iPhone SE:

Mobiel

Sim Only zoekt betaalbare telefoon

Mobiel

18 nieuwe iPhones in 10 jaar; trip down iPhone-lane

Mobiel

Nieuwe iPhone? Dit kun je doen met je oude!

Andere topmerken bij KPN