Webhosting

Alles om uw website op internet te plaatsen

Met webhosting huurt u een stukje ruimte voor uw website op een server van KPN. Deze server deelt u met andere klanten van KPN. Hierdoor profiteert u voor hosting van de beste prijs-kwaliteitverhouding. KPN verzorgt het volledige beheer en onderhoud van de server. Kies nu voor Webhosting van KPN en maak uw eigen website.

Hebt u al een domeinnaam en wilt u deze doorverwijzen naar uw website. Lees hoe u dit eenvoudig in 5 stappen zelf regelt.

Bestel Webhosting

Voordelen KPN Webhosting

Ruime keuze tussen applicaties met Webhosting van KPN

Ruime keuze

Met Webhosting van KPN hebt u ruime keuze uit verschillende applicatie om uw website te bouwen, zoals Drupal, Joomla, WordPress of een eigen CMS.

Onbeperkt webspace

Onbeperkte webspace

Met Webhosting Online krijgt u onbeperkte webruimte waarmee u eenvoudig uw eigen website online plaatst.

Uw bestanden en website zijn veilig opgeslagen met Webhosting van KPN

Veilig en betrouwbaar

Wij zorgen ervoor dat het hostingplatform altijd up-to-dat is. Ook maakt u eenvoudig een back-up van uw bestanden. Hierdoor is uw data altijd beschermd en up-to-date.

Kosteloos webhosting opzeggen

Tevredenheidsgarantie

Kosteloos uw hosting opzeggen wanneer deze niet voldoet aan uw verwachtingen. Zo weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit.

Waarom Webhosting (webruimte/hosting) van KPN?

Onbeperkt dataverkeer en schijfruimte met KPN webhosting

Snelheid en schijfruimte

Maximaal gebruik maken van afbeeldingen, video's en andere applicaties om uw website op te bouwen en wilt u een ongelimiteerd aantal bezoekers ontvangen? Het kan met onbeperkt dataverkeer en schijfruimte bij KPN Webhosting.

Webhosting support

Vertrouw op onze support

Na uw bestelling van Webhosting Online ontvang u van ons een e-mail met de login-gegevens voor uw persoonlijke omgeving Zelfservice Cloud en installatie-instructies. Komt u er zelf niet uit? Wij helpen u graag verder op onze webhosting servicepagina of via de chat.

Uw data veilig opgeslagen in een KPN Datacenter

Opslag in KPN Datacenter

Uw website wordt veilig gehost in de KPN Datacenters. Onze datacenters zijn gebouwd volgens de hoogste standaarden, zodat uw website 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is voor uw bezoekers.

Registreer nu uw domeinnaam gratis bij KPN webhosting

Domeinnaam

Kies nu voor Webhosting van KPN en registreer uw domeinnaam bij KPN. Zo maakt u een vliegende start met uw online succes en de bouw van uw eigen website.

Kies Webhosting Linux of Webhosting Windows

Bij Hosting Online Linux hebt u de keuze uit talloze applicaties zoals Drupal, WordPress en Joomla. PHP en MySQL zijn uiteraard ook beschikbaar. U kiest Hosting Online Windows voor complexere websites en gebruikt Microsoft producten zoals ASP, ASP.NET en Microsoft SQL-servers. De meeste klanten kiezen voor Linux vanwege het gebruikersgemak en de grote keuze van applicaties. Het is niet mogelijk om alle applicaties te installeren op Windows, op Linux wel.

Webhosting Linux

Meest verkocht: Geschikt voor WordPress, Joomla en Drupal

€ 6,- per maand

Bestel Linux Webhosting

Webhosting Windows

Geschikt voor ASP, ASP.NET en Microsoft SQL-servers

€ 6,- per maand

Bestel Windows Webhosting