The Digital Dutch 2019: Digitale kansen dichtbij

11 april 2019 11.00-18.00 Jaarbeurs, UtrechtDirect aanmeldenKom op 11 april 2019 naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de 4e editie van The Digital Dutch. Hét event voor ondernemend Nederland waar digitale kansen, inspiratie en innovatie centraal staan. Ontdek welke concrete kansen er voor jouw bedrijf zijn op het gebied van digitalisering. En laat je inspireren door wat verschillende sprekers vertellen over digitale kansen, innovatie en leiderschap.

Laat je
inspireren door de keynotes

Ontmoet ondernemend Nederland

Locatie

Maak kennis met onze experts en partners

Demonstraties, innovaties en praktijkcasesThe Digital Dutch 2019

Dit jaar haken we in op de urgentie van digitalisering. In een afwisselend programma focussen we vooral op het hier en nu. Dat doen we tijdens de volgende programmaonderdelen:

Hoofdprogramma

De rode draad is de six handshakes-theorie: we zijn allemaal maar 6 keer handen schudden verwijderd van elke andere mens op aarde. Dat betekent dat je dus ook snel contact kunt leggen met iemand die je kan helpen met je digitaliseringsvraagstuk. Vanuit verschillende perspectieven vertellen 6 sprekers over digitale kansen, inspiratie, innovatie en leiderschap. Het hoofdprogramma wordt gepresenteerd door Michiel Vos, bekend journalist en Amerika-correspondent.

Innovatievloer

De innovatievloer bestaat uit verschillende pleinen en biedt volop ruimte voor beleving, informatie en netwerken. Op ieder plein vind je demonstraties, de laatste innovaties en praktijkcases.

Ondernemersplein

Benieuwd naar de uitrol van glasvezel op je bedrijventerrein? Of wil je weten waar jouw organisatie staat op gebied van digitalisering? Op het ondernemersplein krijg je antwoord op al je ondernemersvragen.

Verdiepingssessies

Onze experts en technology partners nemen je tijdens de verschillende verdiepingssessies mee in de wereld van digitalisering. Ze vertellen je meer over de kansen die technologie zoals Artificial Intelligence, IoT, blockchain en 5G biedt om de concurrentie voor te blijven en om je klanten beter te bedienen.

Sprekers

Michiel Vos

Michiel Vos
Amerika-correspondent RTL

Maximo Ibarra

Maximo Ibarra
CEO KPN

Magnus Lindkvist

Magnus Lindkvist
Futuroloog en trendspotter

Jaya Baloo

Jaya Baloo
CISO KPN

Ingo Uytdehaage

Ingo Uytdehaage
CFO Adyen

Kjeld Nuis

Kjeld Nuis
Sportman van het jaar 2018

Rico Schuijers

Rico Schuijers
Sportpsycholoog

Arjo van der Ham

Arjo van der Ham
Co-founder en CTO Lightyear

Inschrijven

Aanmelden voor The Digital Dutch 2019? Wees er op tijd bij, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!


Locatie

Jaarbeurs, hal 1 - Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht


Heb je vragen over The Digital Dutch 2019? Neem dan contact met ons op. Meer weten over de sprekers en de verdiepingssessie? Scroll door naar beneden.