The Digital Dutch 2019: Digitale kansen dichtbij

11 april 2019 11.00 -18.00 Jaarbeurs, Utrecht

Op 11 april 2019 vond in de Jaarbeurs in Utrecht de 4e editie van The Digital Dutch plaats. Hét event voor ondernemend Nederland waar digitale kansen, inspiratie en innovatie centraal staan. Lees hier een verslag en bekijk een fotoimpressie.


Wil je ook naar The Digital Dutch 2020?

In april 2020 wordt de 5de editie van hét event voor ondernemend Nederland over digitale kansen, inspiratie en innovatie georganiseerd. Wil je er volgend jaar ook bij zijn?

Houd mij op de hoogte

En om het evenement te (her)beleven, kijk hieronder de aftermovie:


Mediapartner RTLZ

In samenwerking met KPN hield RTL Z een innovatieweek Digital, inclusief live thema-uitzendingen vanaf de Innovatievloer:


The Digital Dutch 2019

Dit jaar haakten we in op de urgentie van digitalisering. In een afwisselend programma hielden we de focus vooral op het hier en nu.

Hoofdprogramma

De rode draad was de six handshakes-theorie: we zijn allemaal maar 6 keer handen schudden verwijderd van elke andere mens op aarde. Dat betekent dat je dus ook snel contact kunt leggen met iemand die je kan helpen met je digitaliseringsvraagstuk. Vanuit verschillende perspectieven vertelden 6 sprekers over digitale kansen, inspiratie, innovatie en leiderschap. Het hoofdprogramma werd gepresenteerd door Michiel Vos, bekend journalist en VS-correspondent.

Innovatievloer

De innovatievloer bestond uit verschillende pleinen en bood volop ruimte voor beleving, informatie en netwerken. Op ieder plein vonden demonstraties plaats, waren de laatste innovaties en praktijkcases te zien.

Ondernemersplein

Benieuwd naar de uitrol van glasvezel op je bedrijventerrein? Of wil je weten waar jouw organisatie staat op gebied van digitalisering? Op het ondernemersplein kreeg je antwoord op al je ondernemersvragen.

Verdiepingssessies

Onze experts en technology partners namen je tijdens de verschillende verdiepingssessies mee in de wereld van digitalisering. Ze vertelden je meer over de kansen die technologie zoals cloudtechnologie, Artificial Intelligence, IoT, blockchain en 5G biedt om de concurrentie voor te blijven en om je klanten beter te bedienen.

Sprekers

Michiel Vos

Michiel Vos
Amerika-correspondent RTL

Maximo Ibarra

Maximo Ibarra
CEO KPN

Magnus Lindkvist

Magnus Lindkvist
Futuroloog en trendspotter

Jaya Baloo

Jaya Baloo
CISO KPN

Ingo Uytdehaage

Ingo Uytdehaage
CFO Adyen

Kjeld Nuis

Kjeld Nuis
Sportman van het jaar 2018

Rico Schuijers

Rico Schuijers
Sportpsycholoog

Arjo van der Ham

Arjo van der Ham
Co-founder en CTO Lightyear