120 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Zorg Messenger de nieuwe uitbreiding op TelePsy

13 november 2 min

Zorg Messenger van KPN wordt vanaf december geïntegreerd in E-healthplatform TelePsy. Dit is de 1e keer dat Zorg Messenger de samenwerking aangaat met een platform dat zich richt op dienstverlening in de geestelijke gezondheidszorg. TelePsy voegt zo een lang gewenste functionaliteit toe. Naast onder andere psychologische tests, oefeningen en dagboekfuncties is het dankzij KPN voor zorgverleners straks ook mogelijk om direct te communiceren met collega’s en cliënten.


Malware-aanval of niet? Let op deze 4 aanwijzingen

24 oktober 2 min

Phishing-e-mails zijn vaak de bron van een malware-infectie. Maar heb je medewerkers eenmaal zover dat ze wel 2 keer nadenken voordat ze op een dubieuze link klikken? Dan liggen er nog volop andere gevaren op de loer. 4 aanwijzingen om een malware-aanval te herkennen.

Infographic: wat kan de blockchain voor jouw bedrijf doen?

22 oktober 1 min

Elk bedrijf dat deel uitmaakt van een keten kan winst halen uit blockchaintechnologie. Maar hoe pas je het toe en waar begin je? In deze blog met bijpassende infographic leg ik het uit.


Vragen en antwoorden over de beveiliging van WiFi

18 oktober 2 min

Naar aanleiding van de eerder ontdekte kwetsbaarheden in het WiFi-protocol WPA2 houden we u met onderstaande Q&A graag op de hoogte. U leest wat er precies aan de hand is en welke maatregelen u eventueel kunt nemen.


Datalekken voorkomen prioriteit nummer 1 voor bedrijven

16 oktober 1 min

Hoe voorkom ik dat mijn klantgegevens en andere gevoelige informatie op straat komen te liggen? Dat is volgens onderzoek van cybersecuritybedrijf F-Secure het belangrijkste aandachtspunt voor ondernemingen op dit moment.