130 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Laat public cloud helpen bij digitale transformatie

31 mei 2018 2 min

Vrijwel elk bedrijf digitaliseert. Sommige harder of sneller dan andere. Gaat die digitalisering zo ver dat bestaande bedrijfsvoering verandert, dan hebben we het al snel over een digitale transformatie. Onze ervaring? Public cloud is een ideale enabler van de digitale transformatie.


Meerdere wegen leiden naar de cloud

31 mei 2018 4 min

Sommige cloud-initiatieven komen vanuit de IT-afdeling, maar er ontstaan er ook steeds meer bij de business. Hierdoor zijn er binnen bedrijven twee soorten adoptie-patronen te zien. Daar is niets mis mee, zolang ze niet te ver uit elkaar gaan lopen en deze werelden goed gecombineerd kunnen worden.

D3NH4CK: 6 redenen om dit event niet te missen

15 mei 2018 3 min

Het belangrijkste wapen in de strijd tegen cybercriminaliteit zit tussen onze oren. Letterlijk. Kennisdeling is krachtiger dan welke securitytool dan ook. Tijdens het security-event D3NH4CK, georganiseerd door ons dochterbedrijf DearBytes, staat die kennisdeling dan ook centraal. Deze 6 hoogtepunten mag u dinsdag 5 juni niet missen.


Broadband Push-To-Talk voor multifunctionele communicatie

14 mei 2018 2 min

Veiligheid is allang niet meer de verantwoordelijkheid van alleen de politie. Tegenwoordig ligt de handhaving van veiligheid en orde steeds vaker bij multifunctionele teams. Deze teams bestaan uit verschillende organisaties en organisatieonderdelen. Bijvoorbeeld handhavende organisaties, buitengewoon opsporingsambtenaren en buurtwachten. Partijen met minder bevoegdheden, maar die wel een deel van de politietaken overnemen.


Deze privacygevoelige data laat u achter op internet

8 mei 2018 4 min

Privacy is voor veel Nederlanders een groot goed. Niet voor niets stemde een meerderheid tegen de ‘sleepwet’. Toch zijn we in ons doen en laten vaak een stuk minder kritisch. Gretig gebruiken we onze privacygevoelige gegevens als betaalmiddel voor social media, websites en apps. Welke data laat u achter op internet? En hoe voorkomt u een digitaal spoor?