113 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

DDoS: hoe het werkt en hoe u zich kunt beschermen

31 januari 2018 4 min

De afgelopen periode werden veel banken en instellingen in Nederland het slachtoffer van DDoS-aanvallen. Moeten we ons zorgen maken? En welke preventieve maatregelen kunnen organisaties nemen? Wij praten u bij over DDoS-aanvallen.


Dit zijn de 5 best gelezen security blogs van 2017

29 januari 2018 1 min

2017 was een enerverend cyber security jaar. Van grootschalige ransomwareaanvallen en de voorbereiding op de AVG tot de lancering van de nieuwe stichting Cyber Central: de ontwikkelingen in de securitywereld volgden elkaar in hoog tempo op. Dit zijn op The Digital Dutch de 5 best gelezen security blogs van 2017.

3 opzienbarende white hat-hacks en de lessons learned

19 december 2017 2 min

Ethische hackers testen continu de dikte van de digitale dijken. Vaak simpelweg door zelf in de huid van een kwaadaardige hacker te kruipen. Deze white hat-hacks zijn opvallend door hun spectaculaire methode, maar ook vanwege de alarmerende boodschap die erachter schuilgaat.


Aan de slag met cybersecurity

17 december 2017 3 min

Veel bedrijven hebben hun digitale beveiliging niet op orde. Naar schatting kost cybercriminaliteit de Nederlandse ondernemers zo’n 10 miljard per jaar. Zeker mkb’ers hebben nog flink wat werk te verzetten om hun weerbaarheid te vergroten. Gelukkig staan ze er niet alleen voor. Verschillende kenniscentra zorgen voor ondersteuning. Maar waar klop je eigenlijk aan met welke vraag?


Zo houdt u uw IoT-netwerk uit handen van cybercriminelen

12 december 2017 3 min

Het Internet of Things (IoT) domineert de headlines in ICT- en businessmedia, en dat is niet onterecht. De technologie vormt de springplank voor veel spannende innovaties en zelfs nieuwe businessmodellen. Maar zonder concrete beveiligingsmaatregelen is het IoT-netwerk een feest voor hackers en kan het zich zelfs tegen u keren. Hoe zorgt u voor een veilig IoT binnen de organisatie?


Securitymonitoring: zo verhoogt u de digitale weerbaarheid

16 november 2017 2 min

Het Internet of Things, de cloud, machine learning: technologische innovaties kunnen uw business naar nieuwe hoogten stuwen. In die kermis van kansen en mogelijkheden zien we securityrisico’s al snel over het hoofd, terwijl cyberdreigingen alleen maar in complexiteit toenemen. Een permanente bewaking door externe experts is wellicht geen gek idee. Drie argumenten voor 24/7-bewaking van uw bedrijfsnetwerk.


Zorg Messenger de nieuwe uitbreiding op TelePsy

13 november 2017 2 min

Zorg Messenger van KPN wordt vanaf december geïntegreerd in E-healthplatform TelePsy. Dit is de 1e keer dat Zorg Messenger de samenwerking aangaat met een platform dat zich richt op dienstverlening in de geestelijke gezondheidszorg. TelePsy voegt zo een lang gewenste functionaliteit toe. Naast onder andere psychologische tests, oefeningen en dagboekfuncties is het dankzij KPN voor zorgverleners straks ook mogelijk om direct te communiceren met collega’s en cliënten.


Minder uitval door slim monitoren van industriële automatisering

13 november 2017 3 min

Hoe staat mijn industriële automatisering ervoor? Weet ik de actuele status van alle componenten in mijn ICS netwerk? Zijn er componenten verbonden met internet? Welke leverancier heeft het laatst een update uitgevoerd op een PLC? Door het diepgaand monitoren van uw Industriële Automatisering (IA) krijgt u direct inzicht en antwoord op deze vragen. Resultaat: minder uitval in het productieproces en hogere cyberveiligheid van uw IA omgeving.