QSight IT is nu KPN Security

Grootste securityspecialist van Nederland

In 2017 werd QSight IT onder eigen naam onderdeel van KPN Security Services. Nu voegt KPN al haar securityorganisaties - QSight IT, DearBytes en KPN Security Services - samen onder de nieuwe merknaam: KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Geleidelijk zullen relaties van QSight IT de overgang naar KPN Security gaan merken, maar het contact blijft met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. Daarnaast leven kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – voort in KPN Security.

Het blijft daarnaast mogelijk om in te loggen in de Remote Control omgeving en QSight dit kan via de onderstaande portals.
KPN Security
Durf te ondernemen

In de digitaliserende wereld staat het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data binnen organisaties onder druk. Met onze expertise, specialisten en technologie zorgen we dat uw data optimaal veilig zijn zodat u maximaal kunt profiteren van de eindeloze mogelijkheden van de digitale wereld.

Onze vestigingen blijven

Heeft u vragen, of wilt u contact opnemen? Onze vestigingen en telefoonnummers blijven hetzelfde.


KPN Security Arnhem

Mr. B.M. Teldersstraat 5 6842 CT Arnhem +31(0)26 352 01 00

Klantenservice: +31(0)26 352 0150

KPN Security Delft

Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft +31(0)15 888 04 44

Klantenservice: +31(0)15 888 0345