Beveilig de identiteit van uw gebruikers en de privacy van uw klanten

De digitale transformatie zorgt voor uitdagingen op het gebied van het beveiligen en garanderen van identiteit en privacy. Uw werknemers, partners en leveranciers verwachten een veilige toegang tot uw bedrijfsapplicaties en – netwerken.

Aan de andere kant verwachten klanten, burgers of patiënten die bij u inloggen of hun (persoons)gegevens achterlaten ook dat u hier op de juiste manier mee omgaat en ze op de juiste manier beveiligt, zodat hun privacy beschermd blijft. Sterker nog: de AVG verplicht u hiertoe.

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want cybercriminelen weten ook hoe waardevol digitale identiteiten en privacygevoelige informatie zijn. Dit kan verregaande gevolgen hebben voor uw organisatie.

Bij KPN kennen we deze uitdagingen bieden we passende oplossingen om deze te lijf te gaan. Zowel op het gebied van identity als privacy. Meer weten? Download de whitepaper of neem vrijblijvend contact op voor een terugbelafspraak.

Download whitepaper

Onze oplossingen voor een gegarandeerde online identiteit

Smart Access

Met Smart Access van KPN biedt u uw medewerkers, leveranciers en klanten een beveiligde toegang tot uw online bedrijfsapplicaties en/of het internet. Op ieder moment, vanaf iedere locatie en met ieder apparaat.

Strong Authentication

Voeg naast een gebruikersnaam en wachtwoord een veilige en betrouwbare extra factor toe aan het authenticatieproces, zoals een SMS, token of smartcard. Ontdek de mogelijkheden van sterke authenticatie.

eHerkenning

KPN is erkend eIDAS- en eHerkenningsmakelaar. Gaat u aan de slag met eHerkenningsmiddelen of – machtigingen, of wilt u uw diensten online aanbieden via eHerkenning? Wij helpen u graag verder.

PKIoverheid-certificaten

PKIoverheid-certificaten zijn dé standaard voor op het hoogst haalbare beveiligingsniveau communiceren met en binnen de overheid. Lees meer over deze digitale paspoorten.

Managed IAM

Snelle en efficiënte toegang tot informatie is van groot belang voor uw bedrijfscontinuiteït. Met Managed IAM bent u er zeker van dat toegang tot bedrijfsgevoelige informatie in uw systemen goed geregeld is.

Mobile Connect

Waarborg de veiligheid van de gebruiker, zijn gegevens en de data van uw organisatie met Mobile Connect van KPN. Met Mobile Connect loggen uw eindgebruikers snel, makkelijk en extra veilig in op uw online omgeving of applicatie.

Op zoek naar een andere oplossing
op het gebied van identity & privacy?


Of lees meer in één van onze blogs