KPN's Security Operations Center (SOC)

Optimale beveiliging van uw ICT-infrastructuur

KPN’s SOC is het grootste security operations center in Nederland. Vanuit het operations center beveiligen en bewaken onze securityspecialisten de ICT-infrastructuur van KPN en haar klanten. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. 

Onze specialisten in het Security Operations Center zijn getraind en ervaren in het leveren van verschillende diensten. Bovendien kunnen zij proactief adviseren over de beveiliging van uw ICT-infrastructuur en meedenken over het optimaal beschermen van uw belangrijke bedrijfsprocessen.

Ontdek wat het Security Operations Center voor uw organisatie kan betekenen.


Onze oplossingen van het Security Operations Center

security operation center

Security- & Compliancemonitoring

Met Security- & Compliancemonitoring controleren de specialisten van KPN uw IT- en OT-infrastructuur continu op bedreigingen en compliance met relevante wet- en regelgeving.

network security

Anti DDoS

Anti DDoS van KPN beschermt uw bedrijfsnetwerk en systemen tegen DDoS-aanvallen en filtert en herleidt kwaadaardig verkeer voordat het uw netwerk bereikt.

Daarom het Security Operations Center van KPN


  • Continue bescherming
    De specialisten in KPN’s SOC staan 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale bescherming.
  • Nederlandse dienstverlening
    KPN’s SOC is gevestigd in Nederland, u wordt in het Nederlands geholpen en al uw loggegevens worden verwerkt in de in Nederland gevestigde beveiligde datacenters van KPN.
  • Betrouwbaar en integer
    Alle medewerkers van KPN’s SOC zijn uitgebreid gescreend en beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag .

Meer informatie over de mogelijkheden van
KPN’s Security Operations Center voor uw organisatie?

Neem contact met ons op