KPN's Security Operations Center (SOC)

Optimale beveiliging van uw ICT-infrastructuur

KPN’s SOC is het grootste security operations center in Nederland. Vanuit het SOC beveiligen en bewaken onze securityspecialisten de ICT-infrastructuur van KPN en haar klanten. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. 

Onze specialisten zijn getraind en ervaren in het leveren van verschillende diensten. Bovendien kunnen zij proactief adviseren over de beveiliging van uw ICT-infrastructuur en meedenken over het optimaal beschermen van uw belangrijke bedrijfsprocessen.

Dit doen we in het Security Operations Center

Security monitoring

Security Monitoring

Goede security monitoring geeft u inzicht in uw systemen en de status van uw digitale veiligheid. En het helpt u om uw ICT-beveiliging op tijd te optimaliseren. Zo kunt u nieuwe kwetsbaarheden voor zijn en eventuele cyberaanvallen beter onderscheppen.

security operation center

Compliancemonitoring

Met Compliancemonitoring controleren de specialisten van KPN uw IT- en OT-infrastructuur continu op bedreigingen en compliance met relevante wet- en regelgeving.

network security

Anti DDoS

Anti DDoS van KPN beschermt uw bedrijfsnetwerk en systemen tegen DDoS-aanvallen en filtert en herleidt kwaadaardig verkeer voordat het uw netwerk bereikt.

Daarom het Security Operations Center van KPN


  • Continue bescherming
    De specialisten in KPN’s SOC staan 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale bescherming.
  • Nederlandse dienstverlening
    KPN’s SOC is gevestigd in Nederland, u wordt in het Nederlands geholpen en al uw loggegevens worden verwerkt in de in Nederland gevestigde beveiligde datacenters van KPN.
  • Betrouwbaar en integer
    Alle medewerkers van KPN’s SOC zijn uitgebreid gescreend en beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag .

Meer informatie over de mogelijkheden van
KPN’s Security Operations Center voor uw organisatie?

Neem contact met ons op