Zakelijk internet

Snel
Sneller
Snelst

Razendsnel & betrouwbaar internet

Bij KPN Zakelijk ervaart u razendsnel en betrouwbaar zakelijk internet. Ons beste netwerk, het glasvezelnetwerk, wordt al gebruikt door 2 miljoen bedrijven en huishoudens in Nederland. Is glasvezel op uw adres aanwezig? Dan profiteert u automatisch van vele voordelen. Doe nu de postcodecheck en vergelijk onze zakelijk internet pakketten.

Nóg veiliger internetten
Voor alle klanten is de internetveiligheid naar een hoger niveau gebracht met de activatie van het veiligheidsprotocol DNSSEC. DNSSEC is een uitbreiding op DNS (domain name system), de bewegwijzering van het internet. Deze controleert of de internetpagina daadwerkelijk de juiste is. Dit voorkomt dat u ongewenst bezoek brengt aan nepwebsites.

Grotere internet behoefte?
Kies voor KPN EEN MKB

Bent u een ondernemer met een grotere zakelijke internet behoefte? Kies voor KPN EEN MKB als u behoefte hebt aan één van de onderstaande extra opties:

 • 4G Back-up
 • Vast IP-adres
 • Extra Veilig Internet
 • Alarmlijn
 • Beveiligde pinverbinding
 • Meer dan 2 telefoonlijnen
 • Telefooncentrale

Geschikt voor ondernemingen met 1 tot 150 medewerkers.

KPN EEN MKB internet

Nu 12 maanden voor 60,-
40,-
mnd

Zakelijk alles in 1
Combineer internet met telefonie, televisie en mobiel

Altijd ultieme controle over uw diensten. U hebt één beheeromgeving en kunt uw abonnement maandelijks aanpassen (naar boven én beneden). Alles in 1 met de veiligheid en zekerheid van het netwerk van Nederland.

Zakelijk alles in 1

Succesvol ondernemen
Met KPN Zakelijk

WUA
Door WUA zijn wij beoordeeld als "favoriet van ondernemend Nederland". Voor zowel Kleinzakelijk Internet, Bellen & TV als voor Kleinzakelijk Mobiel.

WINMAG
Internet, Vast Bellen & Mobiel van KPN EEN MKB is door WINMAG beoordeeld met een 8,7.

kpn SuperWifi
Overal op kantoor supergoede wifi

Met KPN SuperWifi hebt u altijd overal goede wifi, zonder gedoe. Dit is het beste pakket als u nu al problemen met wifi ervaart. Zo bent u altijd in business.

 • Overal even snel internet als bij uw hoofdmodem
 • Kies de internetsnelheid die bij uw bedrijf past
 • Inclusief betrouwbare wifimodem
 • Inclusief draadloze SuperWifi punten

Meer weten over de wifibelofte van KPN?

kpn SuperWifi

Nu in combinatie met een Kleinzakelijk Internet abonnement 2 gratis kpn SuperWifi punten t.w.v. € 164,46 excl. btw


Tip: KPN Kleinzakelijk kunt u óók gebruiken in uw kantoor aan huis. Houd het eenvoudig en voordelig en bestel óók interactieve tv gecombineerd met zakelijk internet.

Hoe werkt zakelijk internet aanvragen?

Stap 1

Kies het zakelijk internet pakket dat bij uw bedrijfsbehoefte past.

Stap 2

Bestel uw internet pakket op onze website. Maak hierbij ook gebruik van de gratis overstapservice.

Stap 3

U ontvang de aanvraag per post. Maak voor installatie gebruik van onze monteur of installeer het zelf.

Zonder zorgen naar KPN overstappen

Waarom overstappen?
Een instabiele internetverbinding op kantoor of onderweg staat ondernemen in de weg. Ervaart u dit probleem? Bij KPN krijgt u stabiel internet met 24/7 zakelijke service. Wij staan dag en nacht voor u klaar zodat u zich kunt focussen op uw business.

Overstappen is eenvoudig
Met de overstapservice van KPN ervaart u een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij uw huidige provider en activeren KPN Kleinzakelijk. Ook kunt u gebruikmaken van een gratis installatiemonteur. Dat is zonder zorgen overstappen.

zCombineer voor extra voordeel

Door verschillende producten van KPN te combineren krijgt u meer voordelen. En hoe meer u combineert, hoe groter de voordelen zijn.

 • Elke maand extra korting op uw abonnement
 • Meer data en belminuten
 • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer

Mobiel nog niet verlengbaar? Zet de overstapwekker.Zakelijk Glasvezel

Snelheden tot 1 Gigabit en een stabiel netwerk met glasvezel van KPN. Dat is supersnel internet waarmee u zonder problemen kunt mailen, videobellen, HD tv-kijken op meerdere tv's of grote bestanden down- en uploaden. En dat allemaal tegelijk.

Wij bieden u graag zakelijk glasvezel aan. Dat kan als uw adres is aangesloten op ons netwerk. Doe daarom eerst de postcodecheck.

Van ADSL
Naar VDSL

VDSL is de opvolger van ADSL en wordt door ons geleverd over het kopernetwerk. De V in VDSL staat voor Very High Bitrate. VDSL is sneller dan ADSL, dit maakt zeer geschikt voor bedrijven die geen gebruik kunnen maken van glasvezel.

KPN is klimaatneutraal
Eén van 's werelds groenste telecombedrijven

Nee, dit is geen grap over de kleur van ons logo. KPN is echt één van groenste bedrijven ter wereld! We recyclen apparatuur zoals modems en telefoons, we gebruiken 100% groene energie en ons energieverbruik daalt al sinds 2010. Bij KPN vinden we dit belangrijk. U ook?

Ondernemen met KPN

Een eigen bedrijf starten? Of van uw hobbybedrijfje serieus werk gaan maken? Dan is het belangrijk dat u altijd en overal kan werken. Zo haalt u toch net even die deal binnen en zorgt u dat uw klanten tevreden zijn. Vaak kan het nog lastig zijn wat u nou allemaal nodig hebt op het gebied van telecom. KPN helpt u en uw bedrijf graag verder.

Nieuw bij KPN

De Tech Desk

Bij Tech Desk kunt u terecht voor al uw vragen over uw apparaten in uw bedrijf en thuis. Wilt u bijvoorbeeld een printer of camera's met elkaar verbinden via uw wifi? Tech Desk helpt u hierbij.

 • Hulp bij het verbinden van uw apparaten
 • Bel met de zakelijke klantenservice. Zij regelen direct contact met een expert
 • 7 dagen per week bereikbaar, tussen 8:00 en 22:00 uur

U kunt Tech Desk maandelijks aan- of uitzetten. Zo hebt u altijd wat u nodig hebt.

FRITZ!Box-modem

Bij KPN kiest u voor een FRITZ!Box-modem wanneer u extra mogelijkheden wilt. Voor de ondernemer die technisch meer nodig heeft is dit simpelweg het beste modem dat wij kunnen vinden. Het draadloos bereik en de internetsnelheid zijn met dit modem optimaal. Ook krijgt u de FRITZ!Box-modem in bruikleen. Met een FRITZ!Box-modem kunt u:

 • Overal in en om je bedrijf (en thuis) draadloos internetten
 • Alle apparaten eenvoudig koppelen aan je netwerk
 • VPN opzetten
 • Draadloos printen
 • Vanaf ieder apparaat, bijvoorbeeld een externe harde schijf, toegang tot uw gegevens en bestanden

Wanneer u kiest voor de KPN FRITZ!Box kunt u altijd terecht bij de Tech Desk.

Uw Internet ervaring uitbreiden?

Bekijk extra opties

Goed om te weten

In uw bestelling kunt u gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik op 'ik wil dat KPN mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen uw huidige abonnement dan voor u op. Dat geldt ook voor extra's zoals tv-zenders.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
 en 7 dagen per week bereikbaar.

Benieuwd welke internetsnelheid u nu heeft? En of u deze snelheid nog kunt verbeteren? Check het op de speedtest pagina!

Nee dat is niet erg, het alternatief is namelijk ook héél goed. Bij het aanvragen van uw internet pakket geven wij aan wat uw internetsnelheid is. In bijna alle gevallen is de internetsnelheid meer dan hoog genoeg om betrouwbaar en snel online te ondernemen.

Goed om te weten: KPN is hard aan het werk om miljoenen huishoudens van Glasvezel te voorzien. Als u nu geen Glasvezel internet hebt, dan is de kans aanwezig dat het op kort termijn komt. Zodra Glasvezel op uw adres beschikbaar is, zorgen wij ervoor dat u zonder extra kosten naar het Glasvezelnetwerk overschakelt.

Doe de postcode check en ontdek uw internetsnelheid!

Postcode check
Gebruikt u liever een eigen modem in plaats van de Experia Box die u van KPN in bruikleen krijgt? Die vrijheid geven we u graag. Lees hier meer over aan welke specificaties uw modem moet voldoen.
Graag ontvangen wij uw verhuizing 8 weken van tevoren, zodat u continue verbonden blijft. Bekijk hier wat u moet doen.
Nee, dit is niet mogelijk tijdens uw lopende contract. Zet de overstapwekker om een melding te krijgen dat u kunt overstappen.

Hebt u meer vragen?

Een andere vraag? Bezoek dan de servicepagina's. Ook zijn wij 24/7 bereikbaar op 0800-0403, of ga naar de winkel.

Ga naar service

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten