Innovatie & digitalisatie
Voor een voorsprong in de markt

De digitale transformatie gaat in een stroomversnelling. Wie niet meebeweegt, loopt achter. Nieuwe technologieën voor producten, diensten en processen veranderen de manier van werken.

Steeds meer bedrijven gaan over op een werkplek in de cloud, laten verbonden producten voor zich werken en maken beslissingen op basis van realtime data. Zo worden ze efficiënter en creëren zo kansen om te groeien.

Groei mee. Ontdek verhalen van andere ondernemers, lees meer in onze blogs of bekijk gelijk de innovatieve oplossingen van KPN die jouw bedrijf vooruit helpen.

Digitale organisatie
Flexibel en stabiel werken in de cloud

De manier van werken is binnen 2 jaar sterk veranderd. En wat heeft de toekomst nog voor ons in petto? Sinds we locatie onafhankelijk werken, is onze laptop de stabiele factor. Dit vraagt om flexibele ICT oplossingen.

Met een werkplek in de cloud en een internetverbinding hebben medewerkers overal toegang tot bestanden en applicaties. Maar hoe start je als bedrijf je reis richting de cloud? En hoe zorg je ervoor dat je internetverbinding altijd stabiel is?

Geen maatwerk, maar cloud

Catering, schoonmaak en beveiliging besteedt je organisatie vast al uit. Maar hoe zit dat met je applicaties?

In 3 stappen naar de cloud

De reis naar de cloud is een hele onderneming. Hoe ga je om met al deze veranderingen? We nemen je mee.

KPN Glasvezel beste uit de test

In het 4e kwartaal van 2021 beoordeelde de Consumentenbond KPN als beste glasvezel-provider.

Connected producten
Innovatie en digitalisatie ten top

Niet alleen wij mensen werken digitaler, ook de producten om ons heen zijn steeds meer verbonden. Van koelkasten tot dijken, bijna alle producten kunnen verbonden worden met het internet. Dit heet Internet of Things.

Deze verbonden producten nemen werk over en produceren interessante data. Waardoor we efficiënter gaan werken. Welke producten kan je allemaal verbinden? En hoe zetten andere bedrijven Internet of Things in?

IoT grasmat Johan Cruijff ArenA

Door Internet of Things-toepassingen ‘vertelt’ het gras in de ArenA zelf of het verzorging nodig heeft.

Connected Stella e-bikes

In samenwerking met KPN en AXA-IN introduceert Stella met Zorgeloos Fietsen een connected e-bike.

Smart vendingmachine

Junea is de eerste compacte smart vendingmachine ter wereld. Dit Nederlandse product groeit uit tot een groot succes.

Data & dashboards
Laat de cijfers voor je werken

In een digitale organisatie wordt constant data verzameld. Uit de systemen waar we mee werken, maar ook uit connected producten. Laat deze data niet liggen. Gebruik algoritmes om te voorspellen en de feiten om te innoveren. Zorg dat je de stap maakt naar een datagedreven organisatie.

Maar hoe zorg je voor een datagedreven mindset binnen de organisatie? En hoe gebruik je data om bedrijfsprocessen te optimaliseren?

Datagedreven met succes

Veel organisaties beginnen enthousiast met datagedreven werken. Maar waarom wordt de vraag vaak alleen bij het IT-team neergelegd?

Welke kansen bieden data?

Wil je de stap maken van losse dataprojecten naar een datagedreven organisatie? Maak onderscheid tussen de verschillende data projecten.

Datagedreven: 3 succesverhalen

Ontdek met 3 verhalen wat er mogelijk is als je toegang hebt tot een modern data- en AI-cloudplatform. Iets voor jouw organisatie?

De innovatieve oplossingen van KPN

KPN EEN MKB Werkplek

Met de werkplekoplossing van KPN EEN MKB is elke collega goed en veilig bereikbaar via Microsoft Office. Koppel je bedrijfssoftware en update applicaties op afstand.

KPN Things

KPN Things biedt bouwblokken waarmee je gemakkelijk IoT-oplossingen kunt bouwen. Of je nu wilt weten hoe vol de vuilnisbakken zijn of waar jouw containers zijn.

Smart Combinations

Combineer geïntegreerde diensten, die altijd up-to-date en gemakkelijk te gebruiken zijn. Ontdek Secure Networking, Cloud & Workspace en Cloud Communications.

Meer weten over de mogelijkheden
van KPN voor jouw organisatie?

Neem contact op