Ook jouw bedrijf is een technologiebedrijf
En dat biedt nieuwe kansen

Steeds meer MKB-bedrijven zijn eigenlijk een tech start-up. Want of je nou vastgoedmakelaar, een lokale omroep of een installatiebedrijf bent: we zijn allemaal op zoek naar slimmere manieren om snel, veilig en en goed samen te werken in de cloud.

Zo laat je innovatie voor je werken. Niet omdat het moet, maar omdat je bedrijf er beter van wordt. Zodat jij en je collega’s zich kunnen focussen op de groei van de organisatie.

Hoe kunnen wij je daarbij helpen?

Bij die ICT- en digitaliseringsvraagstukken kunnen de Business Partners van KPN je helpen. Stuk voor stuk experts bij jou in de regio die verder gaan dan alleen ICT-dienstverlening.

Het zijn experts op gebied van netwerk, mobiel, telefonie, TV, werkplek, security, cloud en digitalisering. Dus wat je innovatieuitdaging ook is, er is altijd een kenner bij jou in de buurt om er samen met jou een oplossing voor te bedenken.

Gelijk een vraag pitchen? Laat dan nu je gegevens achter. We bellen je binnen 1 werkdag terug.

Bekijk de innovatie-uitdagingen van andere ondernemers

Onze Business Partners helpen MKB-bedrijven in heel Nederland. Met slimme oplossingen in winkels, op industrieterreinen en in kantooromgevingen.

Retail

Bij Electro World kun je elke TV of HiFi set zelf uitproberen. In 4K kwaliteit natuurlijk, zonder dat er ooit een stream hapert.

Techniek

Jonge installatiemonteurs kunnen bij Alklima de ervaring van hun senior-collega’s inschakelen via de HoloLens.

Media

Bij Omroep Gelderland worden luisteraars probleemloos in de live-uitzendingen geschakeld dankzij Cloud Telefonie.

Industrie

Op een industrieterrein van Verwater was graven geen optie. Nu zorgen 5G masten voor een snel wifi-netwerk ter plaatse.

Wat is het KPN Partner Network?

Heb je hulp nodig bij een ICT-oplossing of digitale transformatie? Onze geselecteerde Business Partners kunnen je daarbij helpen. Business Partners zijn zelfstandige ondernemers verspreid door heel Nederland. Ze kunnen je helpen bij het aanleggen van een veilige netwerkverbinding, een callcenter, werkplek- en securityplan of de overstap naar glasvezel, 5G of IoT. Alle kennis onder 1 dak en dicht in de buurt. Maak vandaag nog een afspraak of bezoek onze Business Partner pagina voor meer informatie over partners bij jou in de buurt.

Maak een afspraak

Meer partners

Er zijn meer dan 200 KPN Business Partners. Vind hier een partner bij jou in de regio.


Download gratis
Data en Dashboards

Ontdek hoe een voetbalstadion en een gemeente zelf aan de slag gingen met digitale transformatie, IoT en data visualisatie.

Download

Meer weten over KPN Business Partner Network?
Maak direct een afspraak, wij bellen je terug.

Maak een afspraak