Vervoer over de weg

Innovatieve transport en logistiek

In Nederland ligt zo’n 139.000 kilometer aan verharde wegen. Ons land telt 35.000 transportbedrijven waarin bijna een half miljoen mensen werkzaam zijn. Samen realiseren ze circa 77 miljard euro aan omzet. Goederen en personen moeten snel en op tijd gerouteerd worden, op een veilige, betrouwbare en gecontroleerde manier. KPN draagt hieraan bij door de inzet van slimme, passende en rendabele oplossingen. Zo helpen wij u en Nederland vooruit, letterlijk en figuurlijk.

Neem contact met mij op

Oplossingen

Security oplossingen voor wegvervoer

Security & Continuity

Veilig goederen en personen vervoeren maar ook de gegevens en privacy bewaken is essentieel.

Internet of Things voor het wegvervoer

Internet of things

Uw goederen en personen monitoren en bijsturen waar en wanneer dat wenselijk is.

Datacenters in gebruik voor vervoer

Datacenterdiensten

Opslag van uw steeds grotere verzameling aan data, veilig, vertrouwd en altijd toegankelijk.

Whitepaper: Op weg naar autonome voertuigen

De wereld van slimme voertuigen gaat veel verder dan alleen auto’s. Transportbedrijven experimenteren met drones. Onbemande metro’s worden ingezet in het openbaar vervoer. En er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van autonome vrachtschepen, waarbij de kapitein vanaf de wal de omgeving van het schip monitort op een virtuele brug. Slimme voertuigen maken deel uit van Intelligent Transport Systems (ITS), een verzamelbegrip voor de toepassing van ICT in voertuigen en transportinfrastructuur om het verkeer veiliger, efficiënter, betrouwbaarder en milieuvriendelijker te maken.

Download de whitepaper

Video: Push-To-Talk

Push-To-Talk stelt u in staat op met 1 druk op de knop direct met een spraakverbinding in contact te staan met uw collega’s op de weg. Een door portofonie geïnspireerde dienst die gebruik maakt van alle voordelen van het landelijk dekkende KPN netwerk.

Bekijk de video voor meer informatie.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in en of mail ons.

Neem contact met mij op