Glasvezel Zakelijk Internet
tot 1 Gigabit per seconde

Haarscherp videobellen, razendsnel downloaden en in een oogwenk schakelen tussen applicaties. Met Zakelijk Glasvezel is ondernemen op topsnelheid de normaalste zaak. Tot snelheden van 1 Gigabit per seconde. Blijf altijd in contact met klanten, partners en slimme apparaten. Met de zekerheid van een veilig en stabiel netwerk. Nu én later.

Ontdek gelijk of zakelijk glasvezel internet al beschikbaar is op uw adres.

Zakelijk Internet pakketten

Zakelijk Internet voor ondernemers
Ideaal voor kleine (thuis)kantoren

Snel en betrouwbaar zakelijk internet.

 • Draadloze KPN superwifi punten zorgen overal in het gebouw voor even snel internet als bij uw hoofdmodem
 • Voeg Netflix en Spotify toe aan uw zakelijke abonnement
 • Hussel korting: tot 6,20 korting op mobiel + entertainmentkorting
Nu de eerste 6 maanden van 46,14 voor
30,-/mnd

KPN EEN MKB Internet
Met extra opties voor MKB’ers

Standaard extra beveiligd en 5% combinatiekorting.

 • Vast IP-adres om een camera of alarm aan te sluiten
 • Nooit meer zonder internet dankzij 4G Back-up
 • Veilige pinverbinding mogelijk
 • Combinatiekorting van 5% op telefonie, mobiel en TV
Nu tijdelijk de eerste 4 maanden
0,-/mnd

Overstappen naar Zakelijk Glasvezel

Waarom overstappen?
Een instabiele internetverbinding op kantoor of onderweg staat ondernemen in de weg. Ervaart u dit? Bij KPN krijgt u stabiel zakelijk glasvezel internet met 24/7 zakelijke service. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Glasvezel Zakelijk Internet van KPN

Glasvezel Zakelijk Internet van KPN staat voor meer dan alleen sneller surfen. Reken bijvoorbeeld ook op een upload- en downloadsnelheid tot maar liefst 1 Gigabit per seconde. En 24/7 telefonische service bij storingen of diefstal. Krijg bovendien tot 5% korting op uw maandelijkse abonnementskosten als u Glasvezel Zakelijk Internet combineert met andere producten of diensten.




Snelheden tot 1 Gigabit

Een groot bestand uploaden? Met Zakelijk Glasvezel van KPN doet u het in een oogwenk. In snelheden tot 1 Gbit/s.

 • 1 Gbit/s download- en uploadsnelheid
 • Haarscherp streamen in HD
 • Verder digitaliseren met IoT

24/7 zakelijke service

Onze klantenservice staat dag en nacht voor u klaar. Eventuele storingen lossen wij binnen 8 kantooruren voor u op.

 • 24/7 open voor noodgevallen
 • Oplostijd van 8 (kantoor)uren
 • Service en self service mogelijk

Altijd extra voordeel

Krijg extra voordeel als u KPN Zakelijk Glasvezel combineert met andere diensten. Zoals zakelijke telefonie, mobiel of tv.

 • Altijd korting op uw abonnement
 • Extra 's zoals dataverdubbeling
 • Meer combineren = meer voordeel

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een zeer kleine vezel van glas. Van dit glas worden speciale draden gemaakt waar laserlichten doorheen flitsen. Hoe sneller de lichten flitsen, hoe sneller uw internet. Glasvezel is dus letterlijk zo snel als het licht. Het materiaal is daarnaast een stuk duurzamer dan koper: het is toekomstbestendig, tast de bodem niet aan en is recyclebaar. Ontdek wat KPN doet voor het milieu.

Waar is glasvezel zakelijk beschikbaar?

KPN en partners werken op dit moment hard aan de uitrol van glasvezel in Nederland. Door de grote omvang van dit project verloopt de aanlegging in stappen. Dit geldt voor zowel privé als zakelijke glasvezel. Ontdek met de postcodecheck of glasvezel al beschikbaar is op uw adres.

Privé ook over op glasvezel? Ontdek de voordelen op Glasvezel Internet voor thuis.



Goed om te weten

Het grootste verschil is de maximale up- en downloadsnelheid. Met de koperleiding of dsl verbinding is uw maximale downloadsnelheid 200 Mbit/s terwijl de snelheid met glasvezel soms al 1 Gigabit is. Ook de uploadsnelheid is verschillend. Bij koper is de uploadsnelheid 10% van de downloadsnelheid en bij glasvezel is deze gelijk aan de downloadsnelheid. Voor 1 Gigabit was dit tijdelijk anders; er werd nog gewerkt aan de netwerken. Vanaf 19 juli 2021 heeft iedereen met 1 Gbit/s een gelijke upload- en downloadsnelheid tot 1 Gbps.


Een hoge uploadsnelheid lijkt niet belangrijk maar het versturen van data bepaald ook hoe snel een website of dienst zoals Netflix of Youtube reageert. Videobellen naar de andere kant van de wereld is met glasvezel stabiel, zonder haperingen of wegvallend beeld. Het synchroon up- en downloaden merkt u in alles wat u online doet.

Een ander verschil tussen koper en glasvezel is de techniek waarmee data verstuurd wordt. Elektrische stroompjes over de koperleiding en lichtsignalen door de glasvezel. Het internet over glasvezel is daarmee letterlijk zo snel als het licht. Bij koper bepaalt de lengte van de leiding de snelheid. Hoe groter de afstand tussen het verdeelstation en uw meterkast, hoe lager de kopersnelheid is. Woont u ver van een kopercentrale af dan is het signaal niet meer optimaal. Met glasvezel hebt u geen last van de afstand. Het licht dat door de vezels gaat blijft optimaal.

Met een hoge uploadsnelheid deelt u grote bestanden razendsnel met collega's, klanten of leveranciers. Lang wachten is verleden tijd; vaak duurt uploaden maar een paar seconden.

Als glasvezel bij u beschikbaar is dan kunt u gebruik maken van glasvezel. Is er nog geen glasvezel beschikbaar en wilt u graag weten wanneer het wel komt, schrijf u dan in op de “houd me op de hoogte pagina” en dan ontvangt bericht op het moment dat we uw adres in de planning hebben.

Postcodecheck

Ja, wanneer u een kvk inschrijving hebt op uw adres kunt u gebruik maken van KPN Zakelijk, van onze vaste- en onze mobiele diensten én husselvoordeel. Hebt u een lopend contract bij KPN of een andere provider en weet u uw einddatum? Neem dan contact met ons op voor uw mogelijkheden.

Wanneer glasvezel beschikbaar is op uw adres kunt u op een aantal manieren bestellen. Via deze website kunt u zelf uw gewenste Kleinzakelijk pakket husselen en samenstellen. Onze KPN EEN MKB pakketten zijn meer maatwerk waarbij we u graag telefonisch verder helpen. U kunt kiezen voor KPN 0800-0403 of voor één van onze Business Partners. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze KPN winkels voor Kleinzakelijk en in onze XL winkels voor KPN EEN MKB en Kleinzakelijk pakketten.

KPN zorgt voor de benodigde apparatuur. Denk hierbij aan het modem, televisiekastjes en eventueel wifiversterkers. Uiteraard wordt uw netwerk professioneel aangesloten door een monteur. Hebt u zelf een router of wifiversterker dan kunt u de blijven gebruiken. Ook het omzetten van uw abonnement regelen wij voor u.

Het verschil is de aparte BTW vermelding op de facturen en de toevoeging van zakelijke service. Stel dat u thuis een server hebt staan of een pinverbinding hebt dan kiest u voor KPN zakelijk internet. Werkt uw verbinding even niet optimaal? Verstoringen die vóór 17.00 gemeld zijn, worden dezelfde dag nog verholpen. Zo blijft u in Business.
KPN EEN MKB is voor de ondernemer met een brede telecombehoefte. Zoals meerdere werkplekken en telefoonlijnen met uitgebreide telefooncentraleopties of een vast IP adres. De diensten binnen het KPN EEN MKB contract zijn elke maand op en af te schalen.

Met KPN Kleinzakelijk maakt u gebruik van internet, vaste telefoon met maximaal 2 lijnen en/of  interactieve televisie. Hussel uw abonnement voor de zaak met alles wat u nodig hebt inclusief Husselvoordeel op mobiel en entertainmentpakketten.

Meer weten over Glasvezel Zakelijk?
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Maak belafspraak