Onderneem op volle snelheid

met Zakelijk Glasvezel van KPN

Alle adressen bij jou in de buurt krijgen 't: KPN Glasvezel Internet. Met Zakelijk Glasvezel Internet kun je supersnel up- en downloaden met een snelheid van maar liefst 1 Gbit/s. Nooit meer haperende videomeetings, of bestanden die maar niet willen uploaden naar de cloud.

Verzeker jezelf zo snel mogelijk van supersnelle en superstabiele glasvezel verbinding. Pre-order nu en word direct aangesloten zodra het kan.Wat gaat er nu gebeuren?
Zo wordt glasvezel aangesloten

Hoera, je krijgt glasvezel

Je ontvangt een brief waarin staat dat glasvezel in jouw buurt wordt aangesloten. Er is een plan gemaakt, de gemeente is op de hoogte gesteld en het werk met de aannemer is ingepland.

Toestemming geven

Geef toestemming dat jouw bedrijfsadres of woning aangesloten mag worden op het glasvezelnetwerk van Nederland. Dit gaat via de partij die glasvezel aanlegt. Vaak zijn dit KPN Netwerk of Glaspoort.

Glasvezel aanleggen

Glaspoort maakt met graafmachines een smal deel van de stoep open. Hierbij worden de glasvezelkabels onder de grond gelegd in jouw straat. Vaak is dit in 1 dag gebeurd en ondervind je hier weinig hinder van.

Abonnement bestellen

Tijdens de aanleg is het al mogelijk om Zakelijk Internet van KPN te bestellen. Voorlopig maak je dan nog gebruik van DSL-internet. Als glasvezel eenmaal geactiveerd is, wordt je abonnement automatisch omgezet naar glas. Dit geldt ook voor bestaande klanten.

Huisaansluiting

Als het glasvezelnetwerk is aangelegd, komt er een monteur kijken op je bedrijfsadres. Dit kan je woning, een kantoorgebouw, winkel of werkplaats zijn. Hierna wordt de aansluiting tot in het pand gelegd.

Installatie

Na de aansluiting op je bedrijfslocatie is de glasvezelverbinding klaar voor gebruik. Er komt een KPN monteur langs om deze te activeren en te controleren of alles goed werkt.

Houd mij op de hoogte
Glasvezel bij mij in de buurt

Wil je weten hoe de glasvezel werkzaamheden bij jou in de buurt verlopen? Of een melding ontvangen als glasvezel gaan aanleggen op jouw adres? Laat je gegevens achter voor de KPN Zakelijk glasvezel-nieuwsbrief. Ook handig als we in jouw stad nog niet aan het graven zijn. Je ontvangt automatisch updates over de glasvezel aanleg in jouw stad. En we brengen je op de hoogte wanneer glasvezel aansluiten mogelijk wordt.

Waarom zou je zakelijk glasvezel nemen?

Snel, sneller, snelst

Glasvezel gebruikt lichtsignalen en verliest daardoor geen snelheid. Ook kun je met glas net zo snel up- als downloaden.

Je business is altijd online

Een glasvezelverbinding is betrouwbaarder en heeft minder last van storing. Je hebt dus geen ‘drops’ meer in je internetverbinding.

Even duur als gewoon internet

KPN legt glasvezel in heel Nederland aan. Je betaalt voor glasvezel net zoveel als voor een koperaansluiting met dezelfde snelheid.

Duurzaam en beter voor milieu

Glas heeft geen onderhoud nodig en lekt ook geen schadelijke stoffen in de bodem. Daarnaast verbruikt het minder energie.

hj

glasvezel multitasken

Onze pakketten
Zakelijk Internet van KPN via glasvezel

Supersnel Internet
200 Mbit/s

Glasvezel internet voor kleine ondernemers of thuiskantoren.

 • Glasvezel 200 Mbit/s
 • Zakelijk modem met wifi
 • 24/7 zakelijke service
 • Geen aansluitkosten

Actie: Nu de eerste 12 maanden voor 30,-/mnd!

Daarna vanaf
52,-/mnd

Ultrasnel Internet
1 Gbit/s

Glasvezel internet voor kleine ondernemers of thuiskantoren.

 • Glasvezel 1 Gbit/s
 • Zakelijk modem met wifi
 • 24/7 zakelijke service
 • Geen aansluitkosten

Actie: Nu de eerste 12 maanden voor 30,-/mnd!

Daarna vanaf
57,50/mnd

Snel Internet MKB
Vanaf 50 Mbit/s

Internet voor bedrijfspanden en winkels met extra opties.

 • Glasvezel vanaf 50 Mbit/s
 • Zakelijk modem met wifi
 • Vast IP-adres
 • Web- en DNS-beveiliging
 • 4G Back-up
 • Pinverbinding

Actie: Nu de eerste 6 maanden voor 30,-/mnd!

Daarna vanaf
60,-/mnd

Meer weten over Zakelijk Glasvezel van KPN?

Maak een gratis adviesafspraak

Voor al je vragen, opmerkingen of twijfels over Zakelijk Glasvezel van KPN. Geheel gratis en vrijblijvend. Vul je gegevens in en wij bellen je binnen 24 uur terug.

Bezoek een KPN winkel

Vragen over de mogelijkheden of het bestellen van glasvezel? En heb je graag persoonlijk contact? Bezoek een KPN winkel in jouw buurt.

Live (video)gesprek

Vragen over glasvezel? Stel ze aan een adviseur in een live gesprek op afstand. Zoals over snelheden, en het aanlegproces.

Lees meer over glasvezel

KPN Glasvezel beste uit de test consumentenbond

Eind 2021 beoordeelde de Consumentenbond KPN als beste glasvezelprovider.

Helft Nederlanders werkt beter met glasvezel

Ruim de helft van de Nederlanders met glasvezel zit liever een dag zonder koffie dan zonder glasvezel.

Op weg naar zero waste bij glasvezelaansluiting

Wat gebeurt er eigenlijk met het afvalmateriaal dat overblijft na het aanleggen van glasvezel?

Goed om te weten

Glasvezel is een zeer kleine vezel van glas. Van dit glas worden speciale draden gemaakt waar laserlichten doorheen flitsen. Hoe sneller de lichten flitsen, hoe sneller je internet. Glasvezel is dus letterlijk zo snel als het licht. Het materiaal is daarnaast een stuk duurzamer dan koper: het is toekomstbestendig, tast de bodem niet aan en is recyclebaar.
De aanleg van glasvezel is vrijblijvend. Je kunt zorgeloos toestemming geven aan de netwerkpartij. Wil je gebruik maken van KPN Glasvezel? Dan betaal je in sommige gevallen een eigen bijdrage. We informeren je hierover als dit voor jou geldt. Of kom er zelf alvast achter via de postcodecheck.

In sommige gebieden is de aanleg van glasvezel ingewikkeld en rekenen we aanlegkosten. Dit heeft vaak te maken met een grotere graafafstand of een moeilijke ligging van het bedrijventerrein.

Je betaalt de aanlegkosten in de vorm van een eenmalige eigen bijdrage. Deze eenmalige eigen bijdrage betaal je pas op het moment dat je daadwerkelijke gebruik gaat maken van KPN Glasvezel. De kosten brengen we in rekening op je eerste factuur van KPN Zakelijk Glasvezel.

Kleinzakelijk Glasvezel

Om jouw bedrijf aan te sluiten op glasvezel hebben we toestemming nodig voor de werkzaamheden. Dit gaat via onze aanlegpartners, KPN Netwerk of Glaspoort. Die toestemming geef je met de unieke code die je van de betreffende partij per post krijgt.  

Als glasvezel beschikbaar is brengen we je tegen die tijd op de hoogte. Je maandbedrag blijft hetzelfde als je dezelfde internetsnelheid behoudt. Er is wel snellere internetsnelheid mogelijk. Wil je hier gebruik van maken? Pas je internetsnelheid eenvoudig aan in MijnKPN.

KPN EEN MKB Glasvezel

Om jouw bedrijf aan te sluiten op glasvezel hebben we toestemming nodig voor de werkzaamheden. Dit gaat via onze aanlegpartners, KPN Netwerk of Glaspoort. Die toestemming geef je met de unieke code die je van de betreffende partij per post krijgt.  

Als glasvezel beschikbaar is brengen we je tegen die tijd op de hoogte. Je maandbedrag blijft hetzelfde als je dezelfde internetsnelheid behoudt. Er is wel snellere internetsnelheid mogelijk. Wil je hier gebruik van maken? Pas je internetsnelheid eenvoudig aan in MijnKPN of download de MijnKPN Zakelijk App.

De app is nu gratis te downloaden op jouw iPhone of Android.

Zodra je toestemming hebt gegeven voor de aanleg van glasvezel kunnen wij je koperverbinding omzetten. Het kan zijn dat je huidige abonnement verandert. Zodra we weten wanneer glasvezel geactiveerd wordt nemen we contact met je op om je abonnement te bespreken.

 

Glaspoort legt jouw glasvezelverbinding aan. Nadat de toestemming is gegeven maakt glaspoort een planning voor je adres. Daar krijg je bericht over van Glaspoort. Na de werkzaamheden komt er op afspraak een monteur langs voor de montage van het glasmodem. Ook hierover krijgt je apart een bericht. 

Je kunt alvast glasvezel bestellen via pre-order. Dit is de snelste manier om gebruik te maken van glasvezel.

Vragen over zakelijk glasvezel?

Onze ondernemersdesk helpt je verder.

Plan een terugbelafspraak