Sneller dan snelst ondernemen
met Zakelijk Glasvezel Internet

Alle bedrijven in je buurt krijgen 't: Zakelijk Glasvezel Internet. Met snelheden tot 1 Gigabit per seconde up en down. Voor grote bestanden delen en ontvangen in een flits. En haarscherp videovergaderen met het hele kantoor tegelijk.

Wanneer kan je Zakelijk Glasvezel verwachten? Nog even en jouw bedrijf heeft 't. Check de status voor jouw adres, en ontdek de mogelijkheden.

Tot 1 Gbps up- en downloaden
Superstabiele verbinding
Een internetlijn naar ieder adres

Waarom kiezen voor Zakelijk Glasvezel van KPN?

Streams verlopen soepeler

Iedereen is wel bekend met haperende videostreams. Toch altijd weer vervelend, en 't zou niet meer moeten in deze tijd. Precies waarom Zakelijk Glasvezel beelden supersnel ververst.

Je kan op je verbinding bouwen

Stap 9 van 10 in een online zakelijke aanvraag. En je moet nú een pakketje aannemen. Straks opnieuw beginnen door een weggevallen verbinding? Echt niet. Glasvezel is superstabiel.

Bestanden deel je in een flits

Een groot bestand sturen naar collega's én in 3 minuten je trein halen? Eitje, met Zakelijk Glasvezel van KPN. Uploaden, downloaden: je doet het allebei even snel. Tot 1 Gbit/s.

Laadtijd is verleden tijd

Ook altijd tientallen tabbladen open? Een video hier, een drive daar; misschien nog wat portalen. Multitask zoveel je wilt met Zakelijk Glasvezel van KPN. Niks staat jou in de weg.

Welk Zakelijk Glasvezel Internet heb ik nodig?Kleinzakelijk Internet

Internet voor 1 locatie. Ideaal voor zzp'ers.

  • Kies uit snelheden tot 1 Gigabit per seconde
  • Voeg Netflix en Spotify toe aan je zakelijke abonnement
  • Husselkorting met mobiel en/of entertainment
Nu van 46,14 voor
30,-/mnd

KPN EEN MKB Internet

Internet met extra's voor meer veiligheid en flexibiliteit.

  • Kies uit snelheden tot 1 Gigabit per seconde
  • Blokkeert onveilige websites automatisch
  • Vast IP-adres voor het koppelen van apparaten
  • Altijd online met je bedrijf door 4G Back-up
  • Korting bij combineren met vast bellen en mobiel
Tijdelijk vanaf
40,-/mnd

Meer weten over Zakelijk Glasvezel van KPN?Maak een gratis adviesafspraak

Voor al je vragen, opmerkingen of twijfels over Zakelijk Glasvezel van KPN. Geheel gratis en vrijblijvend. Vul je gegevens in en wij bellen je binnen 24 uur terug.Chat met een expert

Gebruik de chat voor meer informatie over abonnementen, internetsnelheden of de status en planning voor jouw straat.

Bezoek een KPN winkel

Vragen over de mogelijkheden of het bestellen van glasvezel? En heb je graag persoonlijk contact? Bezoek een KPN winkel in jouw buurt.

Live (video)gesprek

Vragen over glasvezel? Stel ze aan een adviseur in een live gesprek op afstand. Zoals over snelheden, en het aanlegproces.

Veelgestelde vragen Zakelijk Glasvezel

Het grootste verschil hierbij is de maximale up- en downloadsnelheid. Met de koperleiding kan u maximaal 200 Mbit/s ontvangen terwijl u met glasvezel al 1 Gbit/s kan ervaren voor zowel de upload- als de download. Het versturen van data gaat dan net zo snel als het ontvangen van data en dat merkt u in alles wat u doet online.

Het verschil tussen koper en glasvezel is de manier waarop data verstuurd wordt. Bij een koperleiding gaat dit via elektrische stroompjes en bij glasvezel door lichtsignalen. Internet over glasvezel is daarmee letterlijk zo snel als het licht. Hoe groter de afstand tussen het verdeelstation in de straat of de wijk, hoe lager de kopersnelheid is. Woont u ver van een kopercentrale af dan is het signaal niet meer optimaal. Met glasvezel hebt u geen last van de afstand, doordat het licht dat door de vezels gaat optimaal blijft.

Als glasvezel bij u beschikbaar is, dan kunt u gebruik maken van glasvezel. Is er nog geen glasvezel beschikbaar en wilt u graag weten wanneer het wel komt, schrijf u dan in op de “houd me op de hoogte pagina”. U ontvangt dan een bericht op het moment dat we uw adres op de planning hebben staan.

Ja, wanneer u een KVK inschrijving hebt op uw adres kunt u gebruik maken van KPN Zakelijk. Dit zijn onze vaste en onze mobiele diensten. Wanneer u een lopend contract hebt met een einddatum, dan kunt u contact met ons opnemen.

Wanneer glasvezel beschikbaar is op uw adres kunt u dit op een aantal manieren bestellen. Hier kunt u zelf uw gewenste Kleinzakelijk pakket husselen en samenstellen. Onze KPN EEN MKB pakketten zijn meer maatwerk waarbij we u graag telefonisch verder helpen.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze KPN winkels voor Kleinzakelijk en in onze XL winkels voor KPN EEN MKB en Kleinzakelijk pakketten.

KPN zorgt voor de benodigde apparatuur. Denk hierbij aan modems, televisiekastjes en eventueel wifiversterkers. Uiteraard wordt uw netwerk professioneel aangesloten door een monteur. Hebt u zelf een router of wifiversterker dan kunt u die blijven gebruiken. Ook het omzetten van uw abonnement regelen wij voor u.
Het verschil is de aparte BTW vermelding op de facturen en de toevoeging van zakelijke service. Stel dat u thuis een server hebt staan of een pinverbinding hebt, dan kunt u zakelijke service toevoegen. Met deze service worden storingen die vóór 17.00 gemeld worden dezelfde dag nog verholpen. Zo bent u verzekerd van de beste service met zo min mogelijk gedoe.
- KPN EEN MKB is voor de ondernemer met grote telecombehoefte. Meerdere werkplekken en telefoonlijnen met uitgebreide telefooncentraleopties of een vast IP adres zijn voordelen van KPN EEN MKB. De diensten binnen het KPN EEN MKB contract zijn elke maand op en af te schalen.
- Met KPN Kleinzakelijk maakt u gebruik van internet, vaste telefoon met maximaal 2 lijnen en/of interactieve televisie. Hussel uw abonnement voor de zaak met alles wat u nodig hebt inclusief Husselvoordeel op mobiel en entertainmentpakketten zoals Spotify of televisiezenderpakketten.