Het Gemeentelijke Netwerk voor overheden

Overheden, burgers en instellingen wisselen steeds meer gevoelige informatie met elkaar uit. Daarmee stijgt het risico op fouten. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van onveilige verbindingen en persoonlijke e-mail. En de toenemende dreigingen van cybercriminaliteit.

Met Gemnet heeft iedere lokale overheid toegang tot een besloten digitaal netwerk met het allerhoogste veiligheidsniveau. Zo worden privacy- en securityproblemen met data-uitwisseling voorkomen.

Gemnet geeft ook toegang tot het besloten Diginetwerk. En is zowel redundant alsonafhankelijk van het openbare internet, waardoor een hoge beschikbaarheid gegarandeerd is.

Webinar
Digitaliseren in de
publieke sector

Daarom Gemnet van KPN


  • Gegarandeerd veilig
    Een besloten digitaal netwerk met het allerhoogste veiligheidsniveau.
  • Gebruiksvriendelijk
    Onafhankelijk van het openbare internet en toegang tot het besloten Diginetwerk.
  • Communicatief
    Een netwerk waarop applicaties, systemen en mensen met elkaar communiceren.

Haal meer uit Gemnet

Cloud connect

Sla cruciale data op in de cloud en maak clouddiensten een integraal onderdeel van je eigen ICT-infrastructuur. Hiervoor verbind je jouw bedrijfsnetwerk via een besloten netwerk met cloud serviceproviders als Microsoft Azure, Microsoft 365, Amazon Web services en de cloud van KPN.

Aansluiting op Diginetwerk

Aansluiting op Diginetwerk biedt toegang tot het Diginetwerk via het Gemnet netwerk en ondersteunt elektronische communicatie tussen overheden die fysiek aangesloten zijn op het Diginetwerk.

Hoe onze klanten Gemnet inzetten


Meer weten over Gemnet van KPN?
Maak een terugbelafspraak

Neem contact op