Het betrouwbare besloten netwerk voor overheden

Overheden, burgers en instellingen wisselen steeds meer gevoelige informatie met elkaar uit. Daarmee stijgt het risico op fouten door bijvoorbeeld het gebruik van onveilige verbindingen en persoonlijke e-mail. Daar komt ook nog de toenemende dreiging van cybercrime bij.

Met het Gemnet-netwerk heeft iedere lokale overheid de beschikking over een besloten digitaal netwerk met het allerhoogste veiligheidsniveau. Zo worden privacy- en securityproblemen met data-uitwisseling voorkomen. Het Gemnet-netwerk biedt daarnaast als koppelnetwerk dé toegang tot het besloten Diginetwerk om gebruik te maken van landelijke voorzieningen en datacommunicatie met andere overheden. Tot slot is het Gemnet-netwerk onafhankelijk van het openbare internet en bovendien redundant uitgevoerd, waardoor het garant staat voor een zeer hoge beschikbaarheid.

Bent u al gebruiker van Gemnet?

Webinar
Digitaliseren in de publieke sector

Daarom Gemnet van KPN


  • Gegarandeerde veiligheid
    Een besloten digitaal netwerk met het allerhoogste veiligheidsniveau.
  • Functioneel
    Onafhankelijk van het openbare internet en toegang tot het besloten Diginetwerk.
  • Communicatief
    Een netwerk waarop applicaties, systemen, dingen en mensen met elkaar communiceren.

Haal méér uit Gemnet met onze oplossingen

Cloud connect

Sla cruciale data op in de cloud en maak clouddiensten een integraal onderdeel van uw eigen ICT infrastructuur. Hiervoor verbindt u uw bedrijfsnetwerk via een besloten netwerk met cloud serviceproviders als Microsoft Azure, Office 365, Amazon Web services en de cloud van KPN.

Aansluiting op Diginetwerk

Aansluiting op Diginetwerk biedt toegang tot het Diginetwerk via het Gemnet netwerk en ondersteunt elektronische communicatie tussen overheden die fysiek aangesloten zijn op het Diginetwerk.

Hoe onze klanten Gemnet inzetten


Digitale werkomgeving voor de overheid

Een digitale werkomgeving met de stabiliteit en flexibiliteit van KPN en de specialistische kennis van Dutch Delta Group aangaande het beheren van lokale overheidsapplicaties. Een unieke en ICT oplossing voor overheden die de werkplek, hosting en de bedrijfsapplicaties allemaal omvat. En uiteraard veilig beschikbaar via het Gemnet netwerk.

Digitale Transformatie

Meer weten over Gemnet van KPN?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op