Sodexo verbetert klantcontact

Sodexo wil haar klanten beter van dienst kunnen zijn. De nieuwe customer service oplossing heeft hieraan een boost gegeven.

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun facilitaire diensten integraal uit te besteden. Om hun gasten en servicegebruikers kwalitatief hoogwaardige diensten te kunnen bieden, is een platform dat hierin kan ondersteunen van cruciaal belang. 

Via de Customer Service Desk komen alle facilitaire meldingen binnen van de opdrachtgever. Customer Service is het hart van de dienstverlening, alles draait om de customer experience. Sodexo ging daarom op zoek naar een totaaloplossing waarbij alle customer service medewerkers via één platform konden werken met de gemakken van nu waaronder thuiswerken en mogelijkheid tot het uitbreiden van diensten in de toekomst. Leroy Zebeda, Manager Customer Servicedesk bij Sodexo, vertelt over hoe zij hun customer experience aanzienlijk hebben verbeterd.

Sodexo verbetert klantcontact

Sodexo is wereldwijd marktleider in ‘Quality of Life’-Services. Sodexo is actief in 80 landen met meer dan 420.000 medewerkers en biedt een breed palet van facilitaire diensten binnen een breed scala van sectoren. Van food services, receptiediensten, gebouwenonderhoud tot en met schoonmaakdiensten. Binnen bijvoorbeeld kantoren, zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen en zelfs op boorplatforms.

Meer informatie?
Kijk op kpn.com

 

Gerelateerde artikelen